Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 028
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 415
Леле до къде стигнахме, мъж има нужда жена да го ласкае... наистина ролята на жената вече е много трудна в днешно време.  Пък и свекървата можела да не я хареса.... външно.
Самият той се държи като жена, явно има нужда от стабилен мъж до себе си.

# 2 416
  • София
Евгени чу Валерия и Габи да крещят по време на един скандал - докато той беше на пейката с Ирина. Тогава остави без рози двете Габриели. А Валерия наказва с хлад и безразличие - видяхме, че това го може и така показва, че нещо не му е харесало. Валерия може и да не знае, че Евгени я е чул, но той знае.
Та не е съвсем като да е без причина, че не я отразява сега. Ако беше видял и Вената - вече Валерия можеше и да си е събрала багажа.

# 2 417
Участничките не сключват ли договор с продукцията за участието си и няма ли някоя клауза за конфиденциалност. Гледам, че веднага тръгват да участват в подкаста на разни ютубъри

# 2 418
Някъде мина факта, че някои от участничките са поканени след разглеждане на профилите им в СМ.
Трудно ми е да приема, че участнички като Поли, Габи, Елисавета, Монка, Крисия, Пам и т.н. - някога им е идвало на ума, че може да се окажат под венчило с Ергенчо. Разгледано и от двете страни.
Виктория е тръгнала да пробва и за някой лев, дали е извършила прераждането. С такава визитка, т.е. официално обявено минало на човек, който попаднал в сериозен капан, надали е вярвала, че Ергенът ще я предпочете за партньор. Момичето осъзнава, че ако я натисне на пейката, може да се срути всичко, което е градила. Но продукцията няма да я изтърве и сигурно са направили допълнителни уговорки. И резултата - две рози, пет срещи, подкрепа от дружки. Личи си, че е натискана да остане.
Валерия и Елена са красиви и без корекции момичета. Няма никакво съмнение, че Евгенито се е насочил към тях. Но и двете притежават неща, от които бяга - нервните изблици на Валерия, както и твърдия характер на Елена.
Останалите - няма значение нито бъдещето, нито миналото им, защото Ергенът не им е цел в живота.
Всички момичета са инстаграмни звезди, повечето във въображението си, отколкото млади дами.
Ергенът няма нито чар, нито магнетизъм, нито е достатъчно финансово подкрепен, за да се превърне в бленуван обект.
Елена и Валерия (да ги пита човек) са с някаква насоченост към него.
Но на мен ми е интерсно всичко, което виждам. Как се хвърлят едни пари за джуки и т.н., за да се получи една обвивка на куха същност. Обикновено младите хора хвърлят пари за образование, инвестират в друго, а не в купешката си стойност.

# 2 419
Догодина зъл ерген - Ганьо , ще иска момите да му готвят читят да ходят на работа и да го издържат. Накрая всички моми дружно ще го пребият с розите и напуснат , и ще постигнат пълно единомислие по български Joy
Дано те чуят сценаристите Simple Smile)

# 2 420
Гледам, че Пам се е включила и от втория си профил. 😂

# 2 421
За да си харесам участничка, трябва да ми се стори земна и с добро сърце. Нищо повече от това. Но тези ценности не са популярни в днешно време.
Според мен такава е Меган. Също изглежда и психически уравновесена.

# 2 422
Симпатяга е МегАн,ама не съм убедена,че е психически уравновесена:)

# 2 423
Чудно ми е колко ли жени ще са щастливи, ако мъжът им ги игнорира при спор с друга. Ама и без да ги е питал за какво става въпрос, направо да им стегне куфарчето и по живо, по здраво.

# 2 424
Имайки предвид колко дръпнат и обран е Евгени, може би има нужда от емоционална жена. Но не съм сигурна дали това не е рецепта за катастрофа.

# 2 425
Чудно ми е колко ли жени ще са щастливи, ако мъжът им ги игнорира при спор с друга. Ама и без да ги е питал за какво става въпрос, направо да им стегне куфарчето и по живо, по здраво.
Само че той не й е мъж. А и има хора, които просто не се държат по този начин - никога, през целия си живот. И не искат да се смесват с контингента на Съдебен спор.
Така че, да - простотията и долната класа са много сериозен фактор, който може да убие всяка привързаност.

# 2 426
Може ли новата тема да е с нова анкета ?
Например за прогноза кои са трите финалистки?

# 2 427
Да приема ли в такъв случай, че, когато Елена започна да защитава Пам се брои и тя към контингента на Съдебен спор или за нея пак не се брои?

# 2 428
  • София
Евгени не е мъж на Валерия.
В това предаване той няма много време да изучава момите и характерите им в дълбочина, прави изводи от малки на вид прояви и виждаме, че изпидурква участнички за няма и нищо.
Валерия се прояви като истерична скандалджийка и само едната й красива фасада я крепи в предаването засега. Но тя не е достатъчна, за да получава писма и внимание.

Елена и Пам не истерясват когато се защитават една друга. В този смисъл - не, нямат нищо общо с контингента на Съдебен спор.

# 2 429
В Съдебен спор сме виждали и много спокойни участници, дори на ръба да са ползвали транквиланти.

Общи условия

Активация на акаунт