Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 209
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 430
Да приема ли в такъв случай, че, когато Елена започна да защитава Пам се брои и тя към контингента на Съдебен спор или за нея пак не се брои?
Не, брои се, когато използваш вулгарни думи, писъци и крясъци. Нещо не си спомням тя да е наричала някого изрод, идиот, свиня или да е викала, колкото сила има.
Те всъщност затова и всички други мълчаха, не защото ги е страх да се защитят, а защото е гнусно да се спори с такива хора (които употребяват изброените тактики).

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 10:47 от bubanka

# 2 431
Той е имал вече такава връзка. Влизала, докато свири и започвала да се кара. Аз също не бих търпяла някой да ми се кара, мърмори, когато му е кеф. Подобни хора трудно се променят. Но пък хората обикновено търсят някакъв модел на поведение и не могат да избягат от него. След връзката си пък с улегнала и с две деца, може да е на вълна - по-добре креслива и млада, отколкото някоя, която да ми стовари куп ангажименти.
При Елена пък се усеща желанието да го води, евентуално да го занимава с проблемите на брат си.
Човекът е изграден егоист и търси жена, която да не му рови в телефона, да не го занимава със себе си, да не му се меси в живота - изобщо търси някоя, на която като й щракне с пръсти, да се хвърли в скута му и после да се махне. И да може да я показва пред хората. И да е безумно влюбена в него, без да е ревнива. Търси, ама дали ще намери такава.

# 2 432
Да се рови в чужд телефон също е много просташко.
Специално Валерия вероятно би направила това.

# 2 433
  • София
В Комеди клуб подкаст ,Габи много директно разкри доста интересни неща от "кухнята" на предаването.Три часа и нещо е предаването,но си струва да се гледа.
Вчера гледах и "Куулт" на гости бяха Теодора,Милица и Райа.

Може ли някой да обобщи какво толкова е разкрила Габито? Три часа са ми свръх за да ги гледам...

# 2 434
  • София
Мноооого комплексност му вменявате на тоз Генчо. Такъв многопластов образ излезе, че се чудя на кой канал гледаме.
А пък тоз еленин брат и той такава важност придоби и чета, че Ергени се чудел дали евентуално Елена, ако би решила да се премести в Пловдив, би ли взела и брат си и ако да- това колко би било проблем за музиканта, които вероятно не обича пълни къщи, щото му влизат в стаята докато репетира 🤣  Страхотен кондиционал.

# 2 435
Образът, който гради волно и ли неволно в предаването е на дете, на което бързо му омръзват играчките и след кратка игра ги захвърля. Меланхоличния му поглед създава впечатление на дълбочина на мисълта и добър анализ, но поведението говори друго. Факт е, че за да отсее плявата от зърното трябва да опознае всяка девойка там, но той им дава толкова противоположни сигнали с действията си, че ако съм аз, ще му откажа розата и ще си ходя, няма да чакам като кученце да да ми подхвърли кокалче.

# 2 436
Братът с трагедията имаше функцията на бившия любим с двигателни проблеми - да е ясно, че на Елена може да се разчита в добро и зло, в здраве и болест.
Но не се коментира, че май Елена е единствената, която ще донесе зестра със себе си 🙂

# 2 437
  • Луната
Мисля, че много се "експонира" с брата на Елена и то от продукцията. Можеше това да бъде изрязано, защото е лично, но не нали трябва да има драматизъм!
Иначе Елена е от края на 2018 година в Севлиево, може би брат й и трагедията му са една от причините да се върне, но не и да остане толкова дълго време... Някъде из нейните неща четох, че преди да се върне в България и тя минала през Индия. Явно всички моми този сезон са минали оттам...

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 11:02 от Woman^In^White

# 2 438
Май никой никого не харесва в предаването, изиграли са един белот и който печели печели Генчо 🤣
В Комеди клуб подкаст ,Габи много директно разкри доста интересни неща от "кухнята" на предаването.Три часа и нещо е предаването,но си струва да се гледа.
Това в ютюб ли е, може ли линкче? Hug

# 2 439
  • Бургас
Да дам и моите 5 стотинки за мъжете Раци- много са чувствителни и обидчиви,  не търпят критика и някой да им дава тон в живота, поне не директно, някоя добра манипулаторка може и да успее, затова и са изпидуркани първо тези, дето явно не са във възторг от него, той го възприема като лична обида туй, че не го оценяват колко е готин, аз лично ни Еленка, ни Валерка ги виждам за половинки на Ергени в дългосрочен план, първата прекалено ще го командори, втората е твърде глуповата и кучешката тема няма да го развълнува никак…иначе като всеки мъж и на него му текат лигите по сексапилни мацки като Айлин, за кратка връзка няма да й се дърпа, но нищо повече

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 11:09 от bur02

# 2 440
Да, моля, нека добра душа да разкаже какво е казала Габа във видеото. Аз гръмнах шампанско, че си тръгна и не ми се налага да я гледам, вие ще ме карате три часа... моля ви, споделете в писмен вид!

# 2 441
Да се рови в чужд телефон също е много просташко.
Специално Валерия вероятно би направила това.
Пак отново предположения на базата на нула доказателства. Може Валерия да е емоционална, но ровенето в телефона го свързвам повече с манипулативни и прикрити хора.

# 2 442
Или с несигурни.
Естествено, че е предположение - аз не я познавам.

# 2 443
Мъжете раци често изглеждат сякаш имат емоционална дълбочина, каквато всъщност нямат!
Може ли линк да гледам Габа и Крисия?

# 2 444
Всички гледаме един и същ канал. Просто виждаме нещата по различен начин. Всички хора са "многопластови", но зависи как си се грижат за тях, пластовете. Предаването е забавно, но има и неща, които са отвъд веселбата.
Евгени е талантливо момче, това не е Ганчо, който живее на гърба на мама или тате или е инфлуенсър с тъпи видеа. Може да го видим да рекламира Кредисимо, но в същото време подготвя концертите си. Изградил си е характера и живее си със своите представи за бъдещето. Не го харесвам като човек, но се възхищавам на това, което е постигнал.
Интересни образи има. Свят като цвят, беше казал някой.
Бети, съгласна съм! Емоции не видях в този човек!

Общи условия

Активация на акаунт