Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 123
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 490
Любопитен детайл. Сещате ли се за момента от последния епизод, когато през деня Боряна сервира на част момичетата плато с луканка и си говореха по женски? Луканката, докато тя я режеше, се видя, че е Орехите. Скрийншотът е от стори на Боряна от вчера.
Е, това вече не го очаквах - реклами на алтънбаш, слънцезащитни продукти, цикатридина и ...луканка в романтично реалити Joy

# 2 491
А това филе Елена трябва ли нещо да ни говори?Името,нещо?

# 2 492
Просто Боряна наряза от това филе в предаването и майка ѝ после се е пошегувала и ѝ е купила същото за подаpък.

# 2 493
  • София
Май луканка режеше 😁

# 2 494
Хора, това стори на Боряна е шега 😅 не търсете продуктово позициониране или намеци 😅. Брат ми вчера също ме поздрави със снимка на луканка Орехите, след като му казах, че това ми е най-смешния момент от епизода.

# 2 495
Аз пък го помислих като препратка към името на Елена.

# 2 496
Просто Боряна наряза от това филе в предаването и майка ѝ после се е пошегувала и ѝ е купила същото за подаpък.

Може и да е така, но е странно при кетъринг от Турция да се хранят с луканка Орехите в Бодрум. Че и това да влезе изрично в кадър. При положение, че даже на Аудито бяха скрили емблемата.

# 2 497
  • софия
Имам една молба и предложение към вас. Тук сме все разумни люде, вярвам го. Може ли да не обсъждаме случаят с брата на Елена. Някак ми идва прекалено лично и прекалено болезнено да се влиза в подобна тема обсъждаща мъката и трагедията на косвено замесен човек. Искам също така да кажа, това да не се приема, като упрек към повдигането и до сега. Имаме достатъчно материал за дъвкане и без нея. ❤

# 2 498
  • София
Слабе, аз си позволих, защото не приех да се пишат неверни неща или неточни. Иначе съм на твоето мнение.

# 2 499
  • софия

Може и да е така, но е странно при кетъринг от Турция да се хранят с луканка Орехите в Бодрум. Че и това да влезе изрично в кадър. При положение, че даже на Аудито бяха скрили емблемата.
Просто е, продуктово позициониране. Орехите са платили за такова, ауди не.

# 2 500
  • Луната
Имам една молба и предложение към вас. Тук сме все разумни люде, вярвам го. Може ли да не обсъждаме случаят с брата на Елена. Някак ми идва прекалено лично и прекалено болезнено да се влиза в подобна тема обсъждаща мъката и трагедията на косвено замесен човек. Искам също така да кажа, това да не се приема, като упрек към повдигането и до сега. Имаме достатъчно материал за дъвкане и без нея. ❤
Мен ме е яд на продукцията, че акцентира върху тези неща, а спокойно можеше да не го показва. Както и за Ивелина... това е също много лично! Дано да е излъчено с нейно съгласие, защото иначе е много пошло да се заиграваш с човешкото нещастие! Надявам се да го е преодоляла или да е потърсила професионална помощ и подкрепа!

# 2 501
  • софия
Мен ме е яд на продукцията, че акцентира върху тези неща, а спокойно можеше да не го показва. Както и за Ивелина... това е също много лично! Дано да е излъчено с нейно съгласие, защото иначе е много пошло да се заиграваш с човешкото нещастие! Надявам се да го е преодоляла или да е потърсила професионална помощ и подкрепа!
Така е, за Ивелина обаче ми е малко по-различно мнението. Първо, че тя е човекът, който е бил в ситуацията и второ има смисъл да се говори по тази тема. Тя самата е пример, че случи ли ти се подобно нещо трябва да режеш до корен. Докато в другия случай няма полза, няма изводи, само бъркане в ужасна рана.

# 2 502
  • Свети Влас
Аз пък с риск да ме бие Бг мама ще сложа линк  в Скрит текст от БТВ с Гъби
Момичета спомняте ли си как в Първи сезон чекнаха такава тема и едното момиче се разплака, та тази тема ми се струва по-истинска, отколкото на Ивелина, която пророни няколко сълзи.

# 2 503
Те изпляскали това пред камерите, после продукцията им виновна, че го показва. Всичко си има цена.

# 2 504

В Америка това шоу е известно и доста критикувано, че преекспонират трагедиите и травмите и на участниците, и на ергена. Як trauma bonding е, има някакво очакване всяка да си разкаже най-големите нещастия в национален ефир, ако иска да продължи напред.

Общи условия

Активация на акаунт