Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 116
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 505
Валерия била прелъстена и изоставена - не, не е! На практика отношенията на Ергенчо с нея се свеждат до една скучна среща, писма, които друг човек е писал и не са излезли от сърцето му, и няколко целувки, които са запълнили неловкото мълчание помежду им. Обратното, с Елена той комуникира вербално, което му дава възможност да се сближи с нея. Аз не мисля, че Валерия и Елена са конкурентки - те просто са на съвсем различни нива. Конкуренция има между Айлин, Валерия и Джия, но не мисля, че Евгени би живял с красива и претенциозна куха лейка, защото има нужда от жена, която да го ласкае, а не той нея да обгрижва, дори и да става въпрос за краткотрайна връзка.
Ах, каква благородна задача за победителката - да го ласкае, а той да не обгрижва. Да й е честито.
Да разбираме ли, че вербалната комуникация дава възможност за сближаване изразяващо се в ласкаенето, което Ергенът търси?
ПП. Разбирам, че е схематезирано какво търси Ергенът, но ми се видя не много ласкателно като основно очакване към победителката, независимо дали ще е куха или интелигентна.

# 2 506
Валерия е права. Елена тотално се филмира - чу за имот и вече с убеденост, че Ергени си търси “стопанка на къщата”. Това беше нещо между наивно, отчаяно и смешно.

# 2 507
Е, той сам ѝ каза, че иска да се прибере там с избраницата си под ръка и да разопаковат кашоните Simple Smile
После пък стана ясно от разговара на Елена с Айлин, че си търси жена, с която да има деца. Не вярвам да си е измисляла, нали разговорите се записват.

# 2 508
Надкаст с гост Тодор Азов:
Скрит текст:

Нов епизод на Ауткаст:
Скрит текст:

# 2 509
  • Свети Влас
Мен ми е смешно, освен, че се вижда как ще живее с Евгени, ами и как другите момичета ще ходят да чистят, ремонтират и т.н. Много смешно ми се вижда.

# 2 510
  • София
Ми то си беше смешка 😄

# 2 511
Бригада наш Генчо Simple Smile

# 2 512
Това си беше шега, разбира се.

# 2 513
На мен Елито  ми е противна и грозна, не точно ... Не ми хареса, въпреки че е интелигентно момиче, говори хубаво и има излъчване, но ми е неприятна. Тази вечер облекло и макиаж ги намирам за още по зле. Валчето е колкото миловидно, толкова е злобно. Пам е смехотворна, като дойката на принцесата Елена. Айлин е много красива, но много си личи етноса.  Прозира в поведението на ергена повече коцкарчето, отколкото сериозност. Явно само аз не видях в срещата нещо сериозно.
И аз. Благодаря, че не съм единственият, който смята срещата им за тотална позьорщина.

# 2 514
Какво точко са свалили от комеди клуб подкаста?  Намирам клиповете с Лия и Райа, какъо и с Габи и Крисия

# 2 515
Всички моми, барабар с Ергена имат щастието да ги дават по телевизора, мечтата на българина, както казва Камен Донев.
Защо зрителят да се чувства неловко, заради някоя мома или Ерген, която "продукцията" я представяла различно от това, което е всъщност? Разказват истории, смятат за нужно да ги споделят с хората, не чувстват неудобство или свян, зрителят ще е виновен, че "отваря дума" за разказаното. Това не са проблемите на комшийката, а на момата или ергена, които за да бъдат интересни, са готови да изнесат неща от свой или чужд живот.
Как ли се чувстват хората, които са замесени в тези истории? Бившите приятелки на Ергена май не им е лесно той да се прави на жертва за сметка на техните чувства. И останалите. Дали всичко е така, както се разказва? Аз лично имам огромни съмнения за истинските подбуди да "разголват" душите си. Всички, без изключение.
Още едно основание да ги смятам под средното ниво.

# 2 516
Валерия била прелъстена и изоставена - не, не е! На практика отношенията на Ергенчо с нея се свеждат до една скучна среща, писма, които друг човек е писал и не са излезли от сърцето му, и няколко целувки, които са запълнили неловкото мълчание помежду им. Обратното, с Елена той комуникира вербално, което му дава възможност да се сближи с нея. Аз не мисля, че Валерия и Елена са конкурентки - те просто са на съвсем различни нива. Конкуренция има между Айлин, Валерия и Джия, но не мисля, че Евгени би живял с красива и претенциозна куха лейка, защото има нужда от жена, която да го ласкае, а не той нея да обгрижва, дори и да става въпрос за краткотрайна връзка.
Ах, каква благородна задача за победителката - да го ласкае, а той да не обгрижва. Да й е честито.
Да разбираме ли, че вербалната комуникация дава възможност за сближаване изразяващо се в ласкаенето, което Ергенът търси?
ПП. Разбирам, че е схематезирано какво търси Ергенът, но ми се видя не много ласкателно като основно очакване към победителката, независимо дали ще е куха или интелигентна.
Ами, всъщност не е нито ласкателно, ното обидно, защото какво може да търси красиво момче - артист, ако не жена-фенка, която да му се възхищава, боготвори и поддържа крехкото му его?! Едва ли целта му е да обгрижва и задоволява капризите на празноглава моделка или джукеса, докато тя да му харчи парите - все пак  той няма приоритетите на шкембелия чичко-паричко. От друга страна, не е ли точно вербалната комуникация, която сближава хората?! Или греша?!

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 15:10 от Sisi_48

# 2 517
Това си беше шега, разбира се.
Точно нейн стил: "Аз съм по-добра от всички останали!"

# 2 518
Е, той сам ѝ каза, че иска да се прибере там с избраницата си под ръка и да разопаковат кашоните Simple Smile
После пък стана ясно от разговара на Елена с Айлин, че си търси жена, с която да има деца. Не вярвам да си е измисляла, нали разговорите се записват.
Добре, но “да се прибере с избраницата си под ръка” е израз, с който да кажеш, че искаш да си избереш гадже от предаването и евентуално да живееш с него. А Елена насочи разговора натам, че му пожела къщата му да стане дом. После си доизмисли “стопанка на дома”. Съвсем по друг начин звучи. Има друга конотация - на единствената, овластената, омъжената, евентуално дори общ дом. А не просто гаджета и тя просто да живее в неговия апартамент от битова и кексуална практичност.

# 2 519
Че нали уж предаването е за това, ергенът да се ожени в края на краищата

Общи условия

Активация на акаунт