С какво ви дразнят свекървите? – 146

• 39 256
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Като иска да вижда децата,срещи за по няколко часа под ваш надзор.
Колкото и да е психически недобре,изяснете и с думи ,пред сина и в какво точно я обвинявате и защо въвеждате режим на свиждане с децата.

# 541
Мисля ,че някои ги интересува . Починала е Абсурт. Светъл и път, беше интелигентна жена, заядлива понякога,  но има своето място в тази тема. Липсва. От темата за форумни липси. Натъжих се.

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 18:31 от Бор_яна

# 542
Мисля ,че някои ги интересува . Починала е Абсурт. Светъл и път, беше интелигентна жена, заядлива понякога,  но има своето място в тази тема. Липсва. От темата за форумни липси. Натъжих се.

Ех! Жалко. Да почива в мир.

# 543
Светла памет  на  Абсурд!

# 544
  • France
Наистина съжалявам. Имаше присъствие и си личеше, че беше личност. Живот... всички сме за кратко.

# 545
Ужасно! Аз все си мислех, че се е преродила под оня ник FB.... 2....57 нещо си. Светла и памет!

# 546
Светла памет на АбсурТ!

# 547
Светла и памет.Беше интересна съфорумка!

# 548
Светло да е по пътя ѝ. Много жалко, наистина имаше своето място тук. Може да се заяждаше, но го правеше интелигентно и с аргументи (не винаги правилни, но все пак)!

# 549
  • France
Да, беше приятно да се спори с нея. Аз си я харесвах. Не знам защо напусна форума, но винаги ще помня баталните между нея и Салсиша. Да ù светло по пътя.

# 550
Да, беше приятно да се спори с нея. Аз си я харесвах. Не знам защо напусна форума, но винаги ще помня баталните между нея и Салсиша. Да ù светло по пътя.
Получи перманентен бан, мисля в политическата тема. И аз много я харесвах

# 551
Точно днес се бях сетила и размислила за нея.
Светла й памет!

# 552
Светла й памет на АбсурТ! Определено ще липсва.

# 553
Много съжалявам... Бог да я прости! Освен с безкрайните спорове съм я запомнила и с една снимка, която беше споделила от младостта си, красива жена с хубаво семейство.  Наистина тъжна новина.

# 554
Аз съм я запомнила от темите на Даскалка, с Абсурд бяхме на едно мнение там, различно от общоприетото във форума и от тогава ми е останала в главата.
Светъл път!

Общи условия

Активация на акаунт