Модни консултации - 72

• 83 511
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Коя е цепката, че аз нещо не виждам? Върнах се да гледам и пак не видях. Grinning

# 316
И нашите представители: министър-председателя Гълъб Донев с дъщеря  си Габриела Донева

# 317
Младата Гълъбица не е застанала много добре, според мен.

# 318
Ако цепката е на Шарлийн Монакска, то жената май пие антидепресанти и затова е качила, но ще свали. Екстра и е цепката.

# 319
  • София
Тия рокли-палта, тип Елизабет || хич не ги обичам. Знам, че са си дрес код, ама много ме радва като някой успее да ги разчупи.

# 320
Коя е цепката, че аз нещо не виждам? Върнах се да гледам и пак не видях. Grinning
Принцесата на Монако.
Ни цвят, ни кройка, ни нищо. За новите габарити.

# 321
  • Street of Dreams
Единственото, което ми хареса

След него са етно-тоалетите и всичко останало е пълна скука, изчистена и пастелна.
Освен няколко политици, нямам представа кои са хората и кой е напълнял 😅

# 322
На събитието има дрескод.

# 323
  • Mediterraneo
Макронката защо е била наплюта? На мен ми харесва много и изобщо не се отличава от останалите.

# 324
Роклята на Виктория Бекъм е много хубав и носим модел, но изпълнението е под всякаква критика. Стърчащи конци, оверлог без подгъв на цена 2050 лв, ми не, мерси.
https://international.victoriabeckham.com/products/gathered-wais … s-in-parrot-green
Допаднаха ми Софи Трюдо, датската принцеса Мари, гръцката също. Кралица Раниа винаги е била образец на стил, и тук не е изключение; премиерът на Шотландия и съпругата му - много симпатични в тъмносиньо с леки закачки и разчупвания на традиционното:
Скрит текст:
Мароканската принцеса направо изкърти с тия брутални сандали.

# 325
Украинката, Макрон  и Летисия ми допадат на мен.
Хем премерено, хем свежо.
Имат си грациозност и излъчване, хубави фигури и подходящо подбрани кройки за тях.
На Шарлийн последният проблем са килограмите.

# 326
Шарлийн някога беше символ на стил, класа и красота ! Дано успее да намери себе си!
На мен много ми допадна тази дама

Камила беше ослепителна, а иначе едва я понасям. Кайт и малката принцеса в бяло също много ми харесаха ❤️

# 327
Камила изглеждаше наистина невероятно. 

Харесаха ми доста от роклите, но като цяло са си класически за такова събитие.

# 328
Може ли съдействие да намеря същата туника/рокля, но за мен, не за такъв дребчо

# 329
Здравейте дами,на 48 г съм ,ходя с дънки,маратонки и сако на работа,ниска съм 158 см..дайте съвет за дама в инстаграм ,която може да последвам за да събера идеи за облеклото на наближаващите 50..Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт