Модни консултации - 72

• 83 479
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Чак сега намирам време, но държа да постна няколко тоалета от Коронацията като примери какво е актуално да се носи на много, много тежко събитие,
Няма да съм на тежко събитие, но така се повлиях от снимките от това, че поръчах 2 чифта бежови класики - едни със затворена и едни с каишка на петата Laughing

Кейт и малката принцеса Hearts Пипа, Рания, Испанската ( сега кралица ли е вече ? ) Heartpulse

Защо са оплюли Макронката - че коленето и се виждат ли ?
Тази девойка не знам коя е, но аутфита и ми е много симпатичен, обувките  и как пасват на "тена" и

е това са ми абсурдни обувки за събитието
Скрит текст:

# 331
Принцеса Беа е това, Casual ❤️! Беатрис, братовчедка на Уилям и Хари.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 12:23 от Sissy

# 332
  • Бургас/Пз
Голяма част от тоалетите в кралския двор ми допаднаха, но за това недоразумение в обувките, наистина не знам какво да кажа. Какво би оправдало подобен вид???

# 333
  • София
Ани, ти сериозно ли не знаеш че кимоно се носи точно с такива чорапи и джапанки?

# 334
Да,Ани,на всичкото отгоре са и малки чехлите.

# 335
Без да съм специалист по кралски протокол мисля, че в императорския двор това са обувките по протокол. Като си облечена  в национален костюм, включващ кимоно, как да сложиш стилето?!

# 336
....на всичкото отгоре са и малки чехлите.
С цел е по-малкият размер джапанки - способ за визуално скъсяване ходилата. А на каката хич не са ѝ малки. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 12:51 от Sysly

# 337
Лотосовите стъпала са били приети в Китайския двор. Японките винаги носят такива сандали с традиционното кимоно. Аз още въждишам по роклята на Кейт от Маккуин 😁

# 338
На коронация чак не съм имала чест да съм канена, но съм присъствала на много събития с кралски особи. Задължително е да се спазва указания/протокол, а понякога и настойчивост на стилист/бранд да се явиш с визия, която настояват и избират те.

# 339
Един оф топик, дамите които носят Биркиншток. Как почиствате обувките? По - скоро как да почистя корковата подметка?

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 08:32 от bubanka

# 340
Аз ги пера директно под чешмата с четка моите Бирките, но не знам дали е правилно. Нося велурени.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 15:01 от densi

# 341
Toва са официалните инструкции:
https://www.birkenstock.com/pl-en/things-to-know/shoe-care/clean-sandals/

Но аз ги пера в пералнята, след като съм натрила внимателно подметката със препарат за почистване, както е показано. Но моите не са от набук.

PS Макронката я плюха за дължината и твърде офисния стил на ансамбъла и.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 15:55 от Agent Provocateur

# 342
Благодаря. Взех си един чифт и съм влюбена. Смятам да повторя, но досега не бях чистила освен с влажна кърпа.

# 343
  • Street of Dreams
И аз мойте само с влажна кърпа - засега не се е налагало повече.

# 344
  • София
Мия ги на чешмата. И в банята съм влизала в тях.

Общи условия

Активация на акаунт