Модни консултации - 72

• 83 448
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Да, по-добре да носим джапанки/сандали с чорапи, опънати до коляното.
Стига сте ми ги хвалили тия чужденци, масовката от които ходят като прошляци.
Да не говорим, че от самолета от Лондон слизат предимно роми.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 22:04 от 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐞 📚 🎥 🗺️

# 451
Често пътуваме, забелязала съм с такова облекло по-голяма част са от малцинството.

# 452
  • Street of Dreams
Да, и аз визирах малцинствата. Обаче в момента по летищата се вижда  - а аз често съм там - че е станало световна тенденция. Не в съвсем същия стил естествено, но удобството е същото.
https://www.google.com/search?q=Airplane+outfit&tbm=isch&ved=2ah … mi-rvo3&prmd=isnv

# 453
Как се предполага да летиш- със стилето и рокля с гол гръб ли? Изключвам бизнескласата.
На хората изобщо не им пука как да облечени, защото имат самочувствието , че са Някой и стойността им не се показва и доказва с дрехите, които носят.
Докато тук все някой умник ще се намери да напомни, че сме селяните на Европа.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 23:15 от Mateah

# 454
  • Варна
Да, и аз визирах малцинствата. Обаче в момента по летищата се вижда  - а аз често съм там - че е станало световна тенденция. Не в съвсем същия стил естествено, но удобството е същото.
https://www.google.com/search?q=Airplane+outfit&tbm=isch&ved=2ah … mi-rvo3&prmd=isnv

Хаха извън темата, обаче се хиля с глас. Според единия от тези гугъл резултати, трябва да сме подготвени с трети чорап Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 455
  • София
Аз като пътувам със самолет, кола, автобус, дремя и затова обичам да ми е удобничко и мекичко. Демек - суичер и долнище. И елек.

# 456
  • Mediterraneo
Не могат да се изказват мнения в публичен форум ли?
Анцугът не е моята дреха, даже и за пътуване. Всеки обича да му е леко и комфортно, но между анцуг и рокля и стилето има дооооста нюанси, не е необходимо да са двете крайности.

Да, по-добре да носим джапанки/сандали с чорапи, опънати до коляното.
Стига сте ми ги хвалили тия чужденци, масовката от които ходят като прошляци.
Да не говорим, че от самолета от Лондон слизат предимно роми.

Нещо не си ме разбрала. Нищо, случва се.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 18:06 от Тарталета

# 457
  • Street of Dreams

Хаха извън темата, обаче се хиля с глас. Според единия от тези гугъл резултати, трябва да сме подготвени с трети чорап Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Според мен просто гугъл е изплюл тази снимка на "aerobic socks" и са три чифта 😅

Които между другото тази зима се носеха много. Вие носихте ли?

# 458
Всеки пътува както му е удобно! С рокля и стилето не съм видяла (все още), но пък с джапанки съм виждала.
Обичам с дънки или панталон/ки. Маратони/кецове задължително.
С анцунг мога да отида до село, както и следващата седмица на път за хижа Мазалат.

# 459
Нещо не си ме разбрала. Нищо, случва се.

Нещо не си обяснила добре. Нищо, случва се.

Обаче забелязвам много комплексирани и превзети хора тук.
Анцуг - прост селянин, костюм - умник.
Пълни глупости.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 23:06 от 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐞 📚 🎥 🗺️

# 460
  • София
Аз в последните години пътувам (не презокеански) с обувки и рокля пък.
Удобството при пътуване със самолет го свързвам главно с проверките. Суичер, маратонки все се събличат, рязвързват, разкопчават.
Където карат да се събуваш, с обувка ми е много по удобно. И обикновено не ме карат. За разлика от хората с три ката дрехи. И аз съм била от тях, беше ми много стресово при проверките да се разсъбличам, обличам, събувам, бързам. В самолета просто сядяш, за мен няма значение (повтарям за Европейски полети) дали съм с рокля или дънки.

# 461
Летя на по два пъти на всеки 4-5 седмици вече пета година . Анцузи не нося, предимно ходя с дънки или удобни панталони. И суитчери с качулка (страшно удобно, ако ти се доспи) 😁 и това само защото имах случаи със закъснели полети, изпуснати прикачвания и дори на няколко пъти прекарвах нощта на летището (имаше хора там със спални чували, аз бях по - зле подготвена и изкарах една от най-дългите нощи в живота си.). В момента гледам за удобство и практичност на всяка цена и да, приличам на клошар през повечето от случаите, но C'est la vie.

# 462
Рядко пиша ама не можах да се сдържа,пътувах в събота последно,на летището 90% бяха с чехли и шорти( някой със спортни кличета). Намираха се и възрастни дами с хубави панталони и съка( много ми харесаха).
И всички за които говоря бяха чужденци.

# 463
  • София
Аз съм виждала и пътуващи по пижами и уонзита. Все пак има разлика и за колко часа полет става дума. За 3-4 не ми пречи и със стилето и рокля да съм, за 16 обаче си нося и за преобличане дрехи.

# 464
Аз тук преди 17-18 години разбрах, че е селско да нося анцуг извън фитнеса. Дали спрях? Маратонките също са за спорт. Защо ги носите навън?

Общи условия

Активация на акаунт