Нашите second hand находки - тема 47

• 87 977
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Винаги съм искала такова пухкаво гащеризонче и си намерих само за 3 лв,беше ново с етикет,ама бързах да го изпера и облека и не се сетих да го снимам.Пък го намерих в една супер неугледна ВУ,заедно с един тренч Веро Мода,пак за 3 лв,без видими следи от употреба,на живо е много хубав (в този магазин винаги съм си намирала хубави и нови неща,но е много неприятен на пръв поглед.

Щеше да е супер ако имаше и джобчета,но все пак е пижама и са решили,че може и без тях.Много е меко, удобно и топло.
Скрит текст:
Ето и тренча

Скрит текст:
И едно яке за вятър на Уайкики за 7 лв(от друга,по-джиджана ВУ)

[/spoiler][/spoiler]

Дъщеря ми има същия гащеризон - купих ѝ го от една ВУ в Люлин преди 2г. Но понеже много дълго време търсих и това беше в първоначалните дни след зареждане и струваше 11 лв. Сив, на звездички, на "esmara", обаче има джобчета Simple Smile А за мен така и не съм си намерила такова - аз с моите към-то 80 кила...

# 136
  • Sofia
Веднъж в Мания имаше много,нови и различни...но за мен това е много неудобна дреха/за ходене до wc трябва цялостно разсъбличане 🙄/

# 137
И аз съм виждала много такива гащеризони в Мания в зала Б, нови с етикет.

# 138
Моя приятелка си купи такъв от Меркари в центъра на София.

# 139
Дъщеря ми като пижами ги ползва. От Лидл съм купувала

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 08:46 от Г-жа Рамацоти

# 140
В началото на Пандемията си взех памучни такива 2-3 от Мания Младост 1, обаче всички ги разкарах.
Много непрактична дреха.

# 141
От днес от Хумана. Всичко беше на 50%
Риза за фена на багерите

Акцента е на камъчетата

# 142
Дами в офис на Спиди София Люлин 4 имам непотърсена пратка с два дамски пуловера р-р М. Пратката е без наложен платеж, реших да подаря, но попаднах на некоректен потребител в ОЛХ.
Пуловерите са сиви на двят. Един с 3/4 ръкав финно плетиво, точно за сезона, а вторият е хубав вълнен с цип, беше марков, но не помня каква точно. Пуловерите са прекрасни, подарявам ги, защото още при покупката не съм преценила размера им, нямат никакви забележки.
Ако някой се интересува, нека пише на ЛС, разполагам със снимки, но не са много хубави.

# 143
Пролетно цвете, не са моят размер, но ако никой не иска ще взема пратката и ще ги подаря на някого.

# 144
  • София
Пролетно цвете, ако друг не е поискал преди мен, записвам се за двата пуловера. Моят размер и любим цвят, няма да изреждам подробно какви неща в сиво имам, и бельото ми е такова. Чанта, аксесоари, ботуши, обувки, чорапогащи 🙂и оооооще. Видя ли сиво, влюбвам се... Пиши ми на лични съобщения кой е офисът в Люлин, аз и живея там.

# 145
  • Mostly in my mind
Една ленена чисто нова рокля. Много хубаво стои. Малко ми е дълга обаче. Чудя се дали първо да не я изпера, че може да се свие и тогава да  я дам да я скъсят.
Бях на втори ден от зареждане. Беше пълно с красиви  и нови с етикета рокли този път. Не искам да си помислям какво е било първия ден, когато обикновено се обира хубавата стока. Направо не беше за вярване. Но и почти нямаше моя номер. Имаше много рокли на Asos. Много се чудех и за една петролена, плисирана, по-официална, но не я взех. Тези дни пак ще мина. Ако е там,  мога да я взема. Ето това е
https://www.asos.com/us/asos-design/asos-design-pleated-twist-ba … een/prd/201332949

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 08:28 от Лолита

# 146
  • Mediterraneo
Страхотна е роклята! Няма да се свие ленът. Т.е. ще се свие при прането, но при обличане си връща формата. Не я скъсявай, освен ако не я застъпваш, ходейки. Обожавам дълги рокли, ама съм висока и вечно имам проблем с дължините им Simple Smile

# 147
  • Mostly in my mind
И аз обожавам дълги, и аз имам проблем с дължините им, защото обаче съм ниска. Joy стига ми точно до петите иначе. Ще видя как е с обувки.

# 148
  • Ямбол
Въх, Лолита, изобщо не се и замисляй за зелената. Направо я взимай. Разкошна е.

# 149
  • София
И аз съм в Люлин, мога да спася пратката при нужда. Пуловери не ми трябват, но ога да ги дам на някого, въпросът е да не се препращат насам-натам по куриерите

Общи условия

Активация на акаунт