Нашите second hand находки - тема 47

• 87 923
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София

В сряда минавам край един магазин, всичко на 1лв. Нищо не ме грабва и точно да излизам забелязвам това пончо. Идея нямах с какво ще го нося,  но за левче... то пък се оказа много готино и даже се връзва с този шарен панталон

# 91
  • Mostly in my mind
Може да си е купил и чорапи Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз взех много готин нов спортен комплект за Pink Soda Sport, клин с блуза, като успея, ще снимам. Simple Smile

# 92
  • БГ
Здравейте,
аз успях това да отсрелям това ново дълго яке с пера и пух от ремикса за 30 лв. с код, но подвеждащо описание за размер - уж трябва да е М/40, а отговаря на L/42. Май това не е достатъчна причина, да им го върна като рекламация...

https://remixshop.com/bg/womens-clothes-jackets-s.oliver-ps22339523.html

# 93
  • София
Може да го върнете по много причини: "Не отговаря на посочения размер" или "Отговаря, но не ми стои добре" и т.н. (Ако решите да го върнете, при заявката за връщане в сайта на ремикс ще ви излезе меню с избор на причина за връщане. )

# 94
Купих си бански на Левис от Mpulse за 17 лева

Скрит текст:

След това влязох в ремикс да видя по колко вървят - същия, само че в черно беше 55 лева. Много е ме е яд така като правят..

# 95
Някой да знае колко често и в колко часа пускат нови неща на сайта на ремикс?

# 96
Някой да знае колко често и в колко часа пускат нови неща на сайта на ремикс?
В 20ч. всеки ден, поне така беше. И аз не разбрах, къде следите за тези кодове 40%,  не персоналните?

# 97
Знаете ли кога е зареждането на Четири сезона на Димитър Петков и каква ще е цената на кг в понеделник и вторник?
Срещу него има и един Мъпет Маг, него кога го зареждат и пазарувал ли е някой наскоро от там?

# 98
В момента има EGG20 за -20% в ремикс.
Имам разни неща в количката, чудя се дали да се възползвам. За нашия Великден сигурно пак ще пуснат.

# 99
  • София
Знаете ли кога е зареждането на Четири сезона на Димитър Петков и каква ще е цената на кг в понеделник и вторник?
Във вторник е зареждането, но за точните цени не помня. Последен ден преди са съвсем ниски.

# 100
Този път много съм разочарована от Ремикс. До сега всички обувки , които съм купувала от там винаги са отговаряли на номерата. Този път информацията им е заблуждаваща и не отговаря на сантиметрите описани за стелката. Реално са 35 или 36 номер, но не и 37. Не ги върнах, защото веднага ги взе приятелка, но ми е гадно, че не отговарят на номера.

# 101
Не ви ли е скъпо вече, аз години наред се обличах от тези магазини, но си дадох сметка, че съм пристрастена, а и цените им са доста високи понякога вече, гардероба ми беше пълен с дрехи и така си казах, край. Сега имам много малко дрехи, но достатъчно.

# 102
  • Sofia
Никога не ми е достатъчно 😁
Следя цените и взимам само с големи намаления.

One_Love ,много е хубаво якето 😍 ,а цената е 👍🤑
Не го връщай,надали ще има друго...

Получих си ботите от ремикс,много съм доволна,ще се носят сигурно чак наесен,но бяха много изгодни 🤑

# 103
  • Бургас
Здравейте,
аз успях това да отсрелям това ново дълго яке с пера и пух от ремикса за 30 лв. с код, но подвеждащо описание за размер - уж трябва да е М/40, а отговаря на L/42. Май това не е достатъчна причина, да им го върна като рекламация...
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-jackets-s.oliver-ps22339523.html
Това яке и аз докато го мисля, някой ми го взе под носа Simple Smile Цената беше 22 или 25 лв. Възможно ли е да виждаме различни цени през профилите си, защото със сигурност не беше 30лв? Или да е била друга бройка освен.

# 104
  • Под Слънцето
Оле, хора, какви са тия 64 лв кило в мъпетите по Варна? Днес спешно обикалях да си набавя малко дрешки и се втрещих. Освен това всички магазини са заляти от кила посуда, на които лепнали стикерче с цени все едно го вземаш ново от Амазон на промоция..

Общи условия

Активация на акаунт