"Търговия със смърт" - разследване на Валя Ахчиева

• 79 498
  • 859
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Отделно съпругата на този познат работи в Пловдивска лаборатория, една от големите тук, и споделя, че много често резултати се пишат на изуст.
И в София е така.На мен специално за една голяма,известна лаборатория ми казаха.Там често имах много съмнителни резултати и повдигнах въпроса пред лице свързано с тези неща. Потвърди  лични впечатления от известната лаборатория.Сподели,че и в частна б-ца в София правят същото,където е бил свидетел на същото.Как е в др. б-ци,не се знае.......Често няма достатъчно персонал,защото заплатите са ниски,а клиентите много.Също лаборантите не калибрирали съвестно уредите.Трябвало да се прави всяка сутрин.

# 556
И персонал има, и заплатите не са ниски.

# 557
И персонал има, и заплатите не са ниски.
Да, така е.

# 558
Май Батинкови нищо не може да ги бутне. Снимат си се с новия американски посланик, излъчват самочувствие.
Да си пита Валя Ахчиева, че и ние...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=712295684232121&set=a.545790644215960

# 559
  • Пловдив
Току що успях да изгледам второто разследване, което завърши с това, че ще има продължение.
Възмутена е малко да се каже, че съм!!!
Октоподът така е пуснал пипала навсякъде, че няма кмет, заместник кмет и брат на кмет незамесен в гнусните схеми!!!
Вие осъзнавате ли, че НЗКО плаща сигурно всички по скъпи лекарства по 2 пъти!
Ма то много яко така! Как не съм се сетила да си направя една куха фирма и да си действам! А, чакай, нямам никой познат, за да заработи схемата, ех че жалко!!!
Значи Валя може да хване, че се плаща 2 пъти с една елементарна проверка, а НЗОК не може! Леле, леле... А прокуратурата спи ли спи!
Не, не и не !!!
А НЗОК не ще да плаща ентералните храни на хора с увреждания, а 5 жени от София си разпродават вещите и просят пари, за да им ги осигурят и да не умрат!!!
Ох, толкова съм ядосана Sad
Писах на Кремена Кунева, предния път тя беше една от тези, които отрази във фейса случката.
Дайте да пишем и другаде... Мира не ми дава тази летаргия на всички, от които зависи нещо да се промени Sad

# 560
Нищо няма да се промени.
Никой няма да мръдне повече на милиметър от публикация във ФБ. Това би следвало да е една от темите в централни медии, НС и навсякъде, където имаме надежда, че там уж работят в полза на обществото.
Оттече вече...По-горната публикация, която постнах, показва на част от схемата колко им пука.

# 561
  • При семейството си

Възмутена е малко да се каже, че съм!!!

Вие осъзнавате ли, че НЗКО плаща сигурно всички по скъпи лекарства по 2 пъти!

Не, не и не !!!
А НЗОК не ще да плаща ентералните храни на хора с увреждания, а 5 жени от София си разпродават вещите и просят пари, за да им ги осигурят и да не умрат!!!
Да, събираме капачки за кувиози. Правим кампании за ентерална храна, за, Бога, това е храна! Пускаме СМС за Българската Коледа,  за деца с увреждания. Безобразна държава.

# 562
И същевременно прокурор дава друг прокурор на прокурор и иска охрана заради втория.

Значи, време и ресурс имат за себе си, а за подобни скандални случаи нямат. Не знам колко още може да ни падне прагът на търпимост.

# 563
Малко сме тези, които сме се трогнали от това. За съжаление сме прекалено малко, че да се промени нещо. Масово на никой не му пука, а прокуратурата е заета да се занимава със себе си.

# 564
Въпрос: Нали прокуратурата се самосезира за разни известни медийни случаи, дори и не особено фрапиращи? Не може ли някоя съфорумка юрист да подготви някакъв сигнал директно към прокуратурата? Всички ще се подпишем!

# 565
  • Berlin
Много ми е тъжно като ви чета, момичета. Тъжно ми е за болните, за техните близки, за нас, за вас, за България дори (хич не съм патриот). Обаче явно на някои хора никак не им е тъжно, даже напротив и ще продължават да живеят на гърба на други хора и ще се хранят от тяхната болка и никой не предприема законови мерки срещу това.

# 566
  • София
Въпрос: Нали прокуратурата се самосезира за разни известни медийни случаи, дори и не особено фрапиращи? Не може ли някоя съфорумка юрист да подготви някакъв сигнал директно към прокуратурата? Всички ще се подпишем!
Друго си е да се самосезира за актрисата, дето във ФБ твърди, че я били бИли преди 5 години (визирам Диана Димитрова). Така де, хубава жена е (може да пусне някому), а и да се похвалим как борим домашното насилие
Самосезират се само ако се случи нещо с родител на някоя медийно известна персона, но такива си имат връзките и познанствата с директори на болници.

# 567
И да се задвижат са мудни ,да има резултат ще минат години и умират хора, не им пука. Те си имат величието , над нещата са.
 Както са и богатеещите от  далаверата.

# 568
  • Пловдив
https://youtu.be/DNiU2kjokbc?si=pb02YQ4NN0Nu9vFO

Ново разследване на Валя Ахчиева, по случая Даная и злоупотреби с лекарство за спешни случай Ново Севън, което струва 5 хиляди лева за 5мл опаковка.
Разследването показва, че са изписвани безразборно бройки за милиони. Никой не знае къде са, шефа на Пирогов лъже и маже, а едно дете си отиде от некадърност и крадливост на лекарите ни.

Срам ме е!
До къде още могат да стигнат се чудя!

Оставки няма!
Валя Ахчиева е информирала прокуратурата, от там ни вопъл, ни стон!

# 569
Вие нали не вярвате, че органите сега чуват за тези неща?
Всички са наясно от години. Няма шанс да се оправят нещата.
Ще си умират деца, докато други си купуват вили на Бахамите от спечелените милиони.

Общи условия

Активация на акаунт