"Търговия със смърт" - разследване на Валя Ахчиева

• 79 267
  • 859
  •   1
Отговори
# 120
Да, кликнах на профила на Валя Ахчиева и съм решила да изгледам всичко, върху което е работила…

# 121
Ооо явно разполагаш с време - това са може би 30+ години труд .

# 122
Не, не, последните, актуалните, вечер, нали не мога да спя…

# 123
Изпратих на Корбовски, да видим дали ще го отрази.

# 124
  • in Wonderland
Може и на някой жълт вестник да се пише- не че ще помогнат, но ако публикуват статия ще стигне до още повече хора.

# 125
Цитат
Ама днес медиите трябваше да гърмят с този репортаж.
Те са поръчкови.Няма свободна журналистика.Особено в националните.По-назад стана дума за едната такава тв,че била на една партия.Не им адвокатствам,защото мразя тази тв с характерните за нея турски сериали,мразя и въпросната партия.За двете големи,частни тв,впечатленията ми са,а дори и някакъв журналист или политилог го каза,че са си про-новите.И тях ги мразя,но както и да е.Наистина е по-добре да се пробва със сигнал до институция в ЕС.Да преразгледат случая и да се отнеме лиценза на бълг.доставчик и да му се тръснат съответните глоби.Потърпевшите или техни близки да заведат колективен иск срещу доставчика и останалите по веригата д-ри,чиновници и т.н.Не съм достатъчно компетентна,но има юристи.Все някой ще се реши.

# 126
Добро утро, снощи пратих линк на Кремена Кунева (ДБ) и каза че се заема. Гласност трябва да има и това зависи от всички нас. Обществото трябва да бъде единно, за да се подобри, извинявам се, но мизерният живот на всички ни. Нивото на здравеопазването ни е не ниско, а никакво и същевременно излизат още и още гадости, а ние продължаваме да се опитваме да се спасяваме поединично. Няма да стане, приятелки и приятели. И искам най-накрая всички да го проумеем- от нас зависи! Дори и един живот да е загубен заради тези печалбари Е ТВЪРДЕ МНОГО!

# 127
  • София
Божидар Божанов е реагирал във фейса...
Откриха на майка ми Лупус скоро, повръща ми се само при мисълта, ако не я лекуват, както трябва..
Дори не искам да коментирам 2-те големи болници в София, които я мотаха като парцал, грешно влята кръв, от което почти не си отиде....

# 128
Госпожа Батинкова непрекъсното публикува реклами на Top Hospital Service. От зарана две. Загря и се задника.

# 129
Аз какво да кажа, като ми писаха рак 4 стадий и ненужни лъче и химия.Лъчето направих, като отидох за химията при провинциална обикновена лекарка, тя ми каза, че не съм 4ти стадий и нямам нужда от химия.Вече 5 година нямам нищо.За едни пари от клинични пътеки щяха да ми правят ненужна химия.

# 130
Цветеслава Гълъбова

Отново публикувам призив до медиите
ДО МЕДИИТЕ
Скрит текст:
Уважаеми журналисти, ясно е, че няма да излъчите това разследване на Валя Ахчиева /това е втората част/, но поне питайте в последните два дни от кампанията, а и след това, политиците, които ви гостуват - какво смятат да направят в спешен порядък, за да се прекрати това УБИЙСТВО  и отговорните да понесат цялата строгост и тежест на закона😡
Мерзко, цинично и гнусно поведение в цяла една верига - от преките изпълнители през фарма бизнесмените до чадъра, осигуряван на много високо държавно ниво😡
Да, уважаеми журналисти, това е убийство и е престъпление и в морален, и в наказателно-правен аспект.
Когато го премълчавате, винаги си представяйте, че може да се случи на вас или ваш близък. Моята майка почина от рак. Отлично познавам мъката, но и надеждата на онкоболния и близките. А вече надежда има - лекарства на световно ниво, достъпни и у нас. При това се плащат от касата. Както ще видите във филма, понякога и по два пъти за един и същ флакон. Т.е. поне един от пациентите е получил плацебо😡😡😡😡
Та, думата ми беше за надеждата, за тази надежда за живот, която включените в тази схема - изброих ги по-горе, УБИВАТ у раково болния човек. И убиват и него!
Питайте, питайте и пак питайте институциите от всички нива - знаели ли са и ако да - защо са мълчали!
А ние чакаме отговорите в много спешен порядък!

# 131
Освен това безочие,няма какво друго да измисли госпожата Б.Само се чудя,не се ли сещат,че има провидение?Наистина.Явно не.Самозабравили са се.Нищо сега така,после ще видим.
bubolina73 и нали се сещаш,кой знае още колко ненужно са минали през такава травмираща,излишна процедура.....

# 132
  • София
Госпожа Батинкова непрекъсното публикува реклами на Top Hospital Service. От зарана две. Загря и се задника.
С което затвърждава мнението ми, че е тотална утайка. Тази жена няма да се смири никога. Нагла, самовлюбена, самодоволна, безпардонна. Дано не сме им отложили някоя предстояща екскурзия или почивка, че ще ми е страшно съвестно.

# 133
Само се чудя,не се ли сещат,че има провидение?Наистина.Явно не.Самозабравили са се
Явно си мислят, че на тях няма да им се случи или имайки пари и достъп до най-добро лечение, ще им се размине. Обаче животът намира начин да ни покаже, че не е баш така!
Очаквам Крокс да започне да пуска постове колко са целите в бяло, обаче им завиждат, типично в неин стил

# 134
Кремена Кунева ни отрази във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт