Отговори
# 600
Ако отиде няколко пъти на хотел, човек не е ли вече похарчил парите за един наем на жилище в провинцията? Не излиза нещо сметката, че живеещият с родители пести, ако си води редовно гаджето в хотел.

# 601
  • София
Хич не пести! Нали точно този филм го играе брат ми. С години съм му се чудила как не се сети да се изнесе. Че и връзки за изгодно жилище "на зелено" имаше. Че и една сума за първа вноска, която после зачезна някъде.
Ама......както каза някой назад, просто нямат такова мислене.

# 602
Имах колежка, която има син (41 г) и дъщеря (44 г), които живеят с нея в тристаен апартамент. Дъщерята е разведена, с едно дете, което ще е втора година студент. Синът дори приятелка няма. Колежката ми е споделяла, че винаги дава пари за всичко, за ремонта щ, който им струвал 30на хиляди той е дал около 20к.
Животи и съдби колкото искате.
Брат ми също от 17-18 г. вече можеше да готви, прави сладкиши, пере, простира, чисти и т.н. накрая си взе 14 г по -млада жена,  която му е казала, че няма да ражда, а той иска.
Това за ябълките и свинете е вярно.

# 603
Винаги съм била жена със стандарт и няма сила или мъж, който да ме накара да си дращя гащите по трънаците. Като ме иска някой, ще положи усилия, като не може или не иска, няма да съм аз.

# 604
Винаги съм била жена със стандарт и няма сила или мъж, който да ме накара да си дращя гащите по трънаците. Като ме иска някой, ще положи усилия, като не може или не иска, няма да съм аз.

И аз така, но все пак за да имам основание да го заявя трябваше да пробвам поне веднъж и на полянка, и на пейка, и в кола... Като цяло ако е в точния момент и е еднократно си е тръпка и адреналин до небето, но вторият път вече си трябват удобства Wink Не става това за постоянна практика, но пък и постоянната практика в удобство не носи адреналина, който може да донесе някоя спонтанна изцепка.

# 605
Е@си американската драма, честно....
Няма да си отварям устата, няма....
Абе какво общо има това със секса?

Я мъжете в темата кажете колко време ви е нужно да се възстановите след един як секс със свършване накрая?
Ами зависи от това колко секси е партньорката. Зависимостта е обратно пропорционална.

# 606
Е@си американската драма, честно....
Няма да си отварям устата, няма....
Абе какво общо има това със секса?

Я мъжете в темата кажете колко време ви е нужно да се възстановите след един як секс със свършване накрая?
Няколко часа най много, някой път и минути, ама вече е рядкост, че не съм първа младост. Иначе не мога да свърша след така нареченото възстановяване, но пък мога да го правя колкото жената иска.

# 607

И аз така, но все пак за да имам основание да го заявя трябваше да пробвам поне веднъж и на полянка, и на пейка, и в кола... Като цяло ако е в точния момент и е еднократно си е тръпка и адреналин до небето, но вторият път вече си трябват удобства Wink Не става това за постоянна практика,

Абе,то и аз всичко съм пробвала и къде ли не, но комфорта и удобствата си вървят с възрастта

# 608
  • София

И аз така, но все пак за да имам основание да го заявя трябваше да пробвам поне веднъж и на полянка, и на пейка, и в кола... Като цяло ако е в точния момент и е еднократно си е тръпка и адреналин до небето, но вторият път вече си трябват удобства Wink Не става това за постоянна практика, но пък и постоянната практика в удобство не носи адреналина, който може да донесе някоя спонтанна изцепка.
Един-два пъти, за купона, става. Уловката е, че трябва да имаш доверие на човека. Примерно 10 или 100 пъти сте били на комфортно място и един път му се доверяваш да те закара някъде по тъмно с колата....
С колата, все пак.

# 609
И аз искам да пробвам на разни нестандартни места, ама мъжът ми не е по тези работи. Ако някой ден се разведа, мисля да си осъществя фантазиите 😃

# 610
Rockstar, при нас се стигаше до 10-12 акта на денонощие с един след друг 2-3 поредни акта. След свършване се почваше веднага пак. Не свършва бързо.

# 611
И аз искам да пробвам на разни нестандартни места, ама мъжът ми не е по тези работи. Ако някой ден се разведа, мисля да си осъществя фантазиите 😃
А допреди да се задомиш, къде блея 😃
Те тия неща вървят с младостта и лудостта.

# 612
Сексът на нестандартни места с желан партньор е афродизиак и тотална тръпка. Препоръчвам на всеки да пробва. Върви с високо либидо и въображение в секса, не е до възраст.

# 613
Така е!

# 614
Баш си е до възраст. 70 годишната ти баба, едва ли ще заголи кълки в някоя дискотека или в кьошето на некои стълби, или на пейките пред НДК.

Общи условия

Активация на акаунт