Отговори
# 615
  • София
Черна станция, писала съм кои намирам за изключения няколко страници по-назад, можеш да прочетеш.

Сексът на нестандартни места трябва да е кеф, не липса на избор Joy

# 616
То се не знае.До баба си е.

# 617
До човек си е. И на 20 никога не бих се навила да се скрия в някой храсталак или на задната седалка заради "тръпката".
Пича бих го пратила да ходи на майната си.

# 618
Е, не може всички да са скучни в секса.

# 619
Е, не може всички да са скучни в секса.

Аха, аз бих го нарекла "безпаричен" и "разорен", като не може да осигури терен, но за някои жени си е тръпка, на други им харесва и да ги бият... пък нека съм скучна.

# 620
Лудите неща и тръпките са, докато си млад.
После остават спомените за изживяните моменти и емоции.

# 621
Ако отиде няколко пъти на хотел, човек не е ли вече похарчил парите за един наем на жилище в провинцията? Не излиза нещо сметката, че живеещият с родители пести, ако си води редовно гаджето в хотел.

Какъв хотел? Не си ли чувала за секс квартири? Плаща квартира, където си води гаджетата, а си живее при мама или при жената.
По-бедните и по-тарикатите дори ги наемат в съдружие – делят си наема и си разпределят дните за секс.

# 622
Така нареченият неангажиращ секс е най-ангажиращото нещо на света.
Да, трябва да се къпеш често, както някой вече отбеляза.🤣

# 623
  • София
За секс квартира пари има, ама иначе стои при мама да му пере чорапите Joy

# 624
За секс квартира пари има, ама иначе стои при мама да му пере чорапите Joy

Той за това има пари за "секс-квартири". Нали икономисва от наем, ток, вода и мама му пере чорапите и му готви. Що да не си позволи "секс-квартира"? Ако и си дели наема с някоя проста, даже ще е и на печалба.

# 625
Rockstar, при нас се стигаше до 10-12 акта на денонощие с един след друг 2-3 поредни акта. След свършване се почваше веднага пак. Не свършва бързо.

ох, това ми звучи много уморително, 2пъти ми е максимумът за ден
То има и други неща за правене Grinning

# 626
Е аз цял апартамент си имах за секс квартира, обаче не ме кефеше да живея сам там. Кой каквото иска да си мисли, купона ония години беше на макс, а и почти всичките ми приятели си бяха при родителите до към 26-7 годишни. Не се сещам някой от нашия град да се изнесе на квартира сам без да има гадже, с което да се отделят. Нещо много се превъзнасяте ми се струва, ама си е ваше право. Освен това имам обратния пример с майка ми- от 14 годишна е по квартири, сама в друг град, под пълна зависимост от майка си до доста зряла възраст.

# 627
Сега един пример, пък вие кажете дали е независимост.
24-годишен мъж завършва висше образование в Англия. Иска и се прибира в България, но мама е казала, че няма да се прибере в бащиния дом. За целта година преди прибирането е закупен апартамент, който предвидливо е на мама и на тате. Мама и тате го ремонтират и обзавеждат по свой вкус. От летището "детето" е закарано в апартамента и му е обяснено, че това е новият му дом. Естествено в началото няма доходи, но мама и тате плащат сметките и дават пари. Та за каква самостоятелност точно говорим....

# 628
Сега един пример, пък вие кажете дали е независимост.
24-годишен мъж завършва висше образование в Англия. Иска и се прибира в България, но мама е казала, че няма да се прибере в бащиния дом. За целта година преди прибирането е закупен апартамент, който предвидливо е на мама и на тате. Мама и тате го ремонтират и обзавеждат по свой вкус. От летището "детето" е закарано в апартамента и му е обяснено, че това е новият му дом. Естествено в началото няма доходи, но мама и тате плащат сметките и дават пари. Та за каква самостоятелност точно говорим....

Същата,  с каквато се хвалят хора, отишли да следват някъде и живели на квартира или общежитие.

# 629
  • Столичанин ама не в повече :D
Поредното сексистко изказване на jerami...
Въобще що си причинявам да те чета, че като ти видя самодоволните емотикони и си ти представя физиономията, ме хваща яд...
Жените се предлагат на мъжете... А тези жени това да търсят евентуално дали ти минава през ума?! Предлагали били... Ама това пък как ви идва дюшеш, никой да не ви занимава с друго, никакви отговорности... Секс търсят от мъже, които за друго не стават. По същия начин, абсолютно по идентичен, мъже искат само секс от жени, които за друго не стават, ни за семейство, ни за майки. Затова недей толкова щастливо се успокоява, ако някоя ти "предложи" неангажиращ секс.

А "глупостите", че можело и с мъж, който няма пукнат лев, се изпаряват много бързо, когато детето ревне за близалка на касата в магазина, а жена ти ревне за памперси, мляко, лосиончета, кремчета и лекарства за детето... Пък ти си купил хляб, 2 кренвирша, 5 яйца, платил си тока и те свършили.
Няма нищо сексистко в твърдението ми, че една жена за да е щастлива единственото важно нещо, което трябва да гледа е какво е отношението на мъжа към нея, като това се отнася и за евентуално бъдещо дете, защото то има най-голяма нужда от държащи се добре един с друг родители. Това че ти се изнервяш (и двамата знаем по какви причини Wink ) си е единствено твой проблем. И за кой ли пореден път тактично ще замълча (защото съм прекрасен мъж с прекрасно отношение към жените (дори и към тези които не го заслужават  Kissing Smiling Eyes ) и да заради това когато поискам си намирам и ангажиращ и неангажиращ секс и онлайн и офлайн, и със всякакви жени и от всякакви възрасти), но ти казах сума ти пъти да спреш да се занимаваш с мен.

Общи условия

Активация на акаунт