Азиатска козметика и грим - тема 25

• 78 656
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Видин
Здравейте и от мен! Запалих се по азиатската козметика покрай абонаментните кутии, най-доволна съм от Hey Bea. Ползвам повечето продукти с кеф, купувам и странични де Simple Smile В момента ползвам серията на Accoje - слънцезащита, дневен крем, тонер, лосион Simple Smile Много ми харесват!

# 496
Някой ползвал ли е този ББ крем ?
Преди малко го взех, за плажа ще ми свърши работа (под него ще съм и с флуид 50 спф) и реших първо вас да питам.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 497
Момичета, Melano CC ползвате ли го лятото или правите пауза?

# 498
  • София
Лятото не спирам витамин Ц-то върху кожата, защото е антиоксидант и се бори със свободните радикали от слънцето. Още си чакам Меланото, но ползвам едни ампулки ISDIN, колкото да има все пак някакъв. Яката слънцезащита е ясна Wink

# 499
# 500
Здравейте, има ли тема за поръчките от азиатските сайтове, не можах да намеря.

# 501
  • софия
В началото на темата, онлайн поръчки.

# 502
Здравейте от мен!
Търсих, но не успях да намеря отзиви за марката Orjena, освен от една инфлуенсърка, която доста ги хвали. Вие имате ли впечатления? По-конкретно се интересувам за тези продукти:

Имам мазна кожа, склонна към запушване на пори и поява на черни точки и пъпки. Намирането на хубави серуми не е чак такава драма, но със слънцезащитата ми е изключително трудно. Всичко или ми е мазно и тежко, или има кир-ефект.

# 503
  • Sunshine state
И моята кожа е мазна и пореста, определено Аква гелът ще свърши работа, пробвайте. Аз съм с един на друга корейска марка и съм много доволна. 👌🏻

# 504
Grinning направих 3 месеца без покупка и 1 кашонче от резервите изпразних. Доволна съм от себе си.

Голяма мъка в тия жеги с подновяването на слънцезащитата. В началото ползвах кушона  на round lab, доволна съм, но за една седмица замина, много бързо засъхна. Доста е неикономичен.

# 505
  • софия
Мъка, я!
Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами наградИ този железен характер! Blush
Аз пък потъмнях малко в лицето и къшъна на su:m 02, взе  да ми белее... Не че и покрива кой знае колко...
Знаете ли някой друг  къшън мат с добро покритие, който да има и по-тъмен вариант, да кажем 25? Hera,май?
Иначе за защита похвалвам Biore UV Aqua rich watery essence. Изключително хидратираща, а лека, при
това- водоустойчива. Не си спомням да има почитатели тук, но си заслужава.

# 506
Grinning Давайте предложения за награда, кой е новия хит.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 08:36 от zari65

# 507
  • София
Grinning направих 3 месеца без покупка и 1 кашонче от резервите изпразних. Доволна съм от себе си.

Голяма мъка в тия жеги с подновяването на слънцезащитата. В началото ползвах кушона  на round lab, доволна съм, но за една седмица замина, много бързо засъхна. Доста е неикономичен.

Аз минах на слънцезащитa, която ако не си на плажа, няма нужда от подновяване, определено е мнооооооого по-добра от всички корейски, които съм пробвала. Последното разочарование беше стика на Абиб, след цял ден стриктно подновяване, бях зачервена.
https://www.sephora.co.uk/p/Ultrasun-Face-Anti-Ageing-Sun-Protec … y-High-SPF50-50ml

# 508
На морето не изгорях, обаче вчера ми изгоряха ръцете в колата за 20 минути. Не се бях мазала, а бях с една блуза без ръкав.

# 509
Към дамите, използващи бега гклюксн серум - нанасяте ли хидратиращ крем след това в тези жеги?
На моята кожа сякаш й идва в повече напоследък и директно преминавам към слънцезащита и не мога да усетя още дали така я хидратира въобще добре.

Общи условия

Активация на акаунт