Хистеректомията, въпроси, отговори, коментари.Тема 8

• 53 295
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, на 13.12.2023г се престраших за операция на 10-12см миома. Надявах се на лапароскопска, но не е било възможно. Отворена с уголемен разрез каза доктора. Оперирах се в Селена при д-р Даниел Ставрев. Доволна съм от всичко... за сега. Проблема е, че не мога да се вшдя очи в очи с него след изписването.  Срещате ли се с опериращия ви. Ако запиша час той ще е най-добрия случай след 1м.
Нали има два  задължителни прегледа след операцията, при опериращия лекар, даже датите са посочени в епикризата. Аз съм оперирана в Торакс и поне при мен беше така, даже доктора, който ме оперира, лично той ми махна и конците.

# 376
  • в пустинята
Здравейте, на 13.12.2023г се престраших за операция на 10-12см миома. Надявах се на лапароскопска, но не е било възможно. Отворена с уголемен разрез каза доктора. Оперирах се в Селена при д-р Даниел Ставрев. Доволна съм от всичко... за сега. Проблема е, че не мога да се вшдя очи в очи с него след изписването.  Срещате ли се с опериращия ви. Ако запиша час той ще е най-добрия случай след 1м.
Нали има два  задължителни прегледа след операцията, при опериращия лекар, даже датите са посочени в епикризата. Аз съм оперирана в Торакс и поне при мен беше така, даже доктора, който ме оперира, лично той ми махна и конците.
Те не идват.Отиваш в кабинета,и акобимаш оплаквания тогава те преглежда,който е в кабинета.То,за 15 дни няма какво да се е променило.Аз сьм вече 1 месецслед операция и вьв вторник ще хидя на гинеколог за ЛКК и тогава ще ме прегледа

# 377
Който те е оперирал, той трябва да те преглежда и да маха конците. Нали затова им се плаща.

# 378
  • в пустинята
Който те е оперирал, той трябва да те преглежда и да маха конците. Нали затова им се плаща.
Няма такова нещо.При мен акушерките махнаха с друг лекар!

# 379
Това е несериозно.

# 380
  • в пустинята
Знам.Важното е,всичко да е наред.След като изтече 1 месец от изписването,направление от личния,и всвки при който желае на преглед.На мен ми махна всичко преди 30 дни с с отворена операция,и вьв вторник сьм на преглед.Имам една болка вьв ляво всеки ден,та да видим!Почивам си,гледан филми и глвдам да сьм спокойна.Днес се сьбудих с темп.37.5,всичко ме боли,и вероятно сьм се заразила като правя разходки,магазини в рейса

# 381
Повече движение, за да не се получи срастване.Аз болка в областа на операцията имах повече от два месеца.Всичко ще е наред.

# 382
  • в пустинята
Повече движение, за да не се получи срастване.Аз болка в областа на операцията имах повече от два месеца.Всичко ще е наред.
Благидаря,разхождам се,но ме притеснява болката,която е само в ляво и от страни

# 383
Аз имах такава 6 месеца след операцията

# 384
  • в пустинята
Аз имах такава 6 месеца след операцията
Само от едната страна ли?Предвид,че няма трьби и яйчници,но болката е силна понякога и целодневна!И се мести,по средата на корема,после отива кьдето е бил яйчника и само от едната страна

# 385
  • Пловдив
Платихте ли за операцията?

Да, плагих.

# 386
  • Пловдив

Ходих вече на първия контролен преглед. Конците  ми махнаха в приемния кабинет.
На първия контролен се случи този, който беше при приемането. Другия контролен е на 16 януари... пак при който  улуча. Мисля да звъня и да питам кога евентуално и дали въобще ще го видя. Защото той самия каза, ще се видим на контролните... Явно не...

# 387
Те не идват.Отиваш в кабинета,и акобимаш оплаквания тогава те преглежда,който е в кабинета.То,за 15 дни няма какво да се е променило.Аз сьм вече 1 месецслед операция и вьв вторник ще хидя на гинеколог за ЛКК и тогава ще ме прегледа
Още едно доказателство, че Селена е прехвалена болница, д-р Даниел Ставрев също, защото от значение е не само професионализма ( всички знаем, че е професионалист и че си разбира много от работата), но и отношението също  е важно - има и следоперативни грижи, а не режиш и бягаш.Аз затова отидох в Торакс, цените им са по - бюджетни, доволна съм от целия персонал и най - вече от доктора, който ме оперира.

# 388
Моят хирург докато бях в болницата идваше всеки ден. Деня след операцията дойде два пъти. Той ми махна конците и ме прегледа два пъти с ехограф... Всичко си е до човека. Но ние се познаваме от 18 години и той си ми е доктора!

# 389
Това трябва да го правят всички.Нали затова им плащаме избори на лекар, на екип, допълнителни екстри и др.

Общи условия

Активация на акаунт