Декемврийски бебета 2023г

• 43 358
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, Христос Воскресе. Искам да попитам бъдещите мами колко време преди МЦ видяхте двете чертички и с какъв тест?

Воистина Воскресе, аз ползвах престо 2 дни преди цикъл беше строго отрицателен (затова си и пийнах винце) и после в деня на МЦ направих втория викам си ей така, и така ми излезе бледа чертичка 😁

# 196
На мен на 24-тия ден (10 дена след О) имах бледа черта на Easy@Home ленти. Миналата седмица пробвах дигиталния на Clearblue в точно 5 гс, показа ми  "2-3".
Престо при мен беше скандално негативен до края, бадева че го водят утра чувствителен.

# 197
  • София
Аз направих на 26ти ден и показа бледа чертичка, отидох и веднага за кръвен.

# 198
  • София
На мен до кръвния, всички ми показваха едва забележима бледа втора черта или никаква 😃🤷🏽♀

# 199
На мен на 24-тия ден (10 дена след О) имах бледа черта на Easy@Home ленти. Миналата седмица пробвах дигиталния на Clearblue в точно 5 гс, показа ми  "2-3".
Престо при мен беше скандално негативен до края, бадева че го водят утра чувствителен.

О аз не му повярвах на 100% на престо, следващите 3 дни бях взела 3 различни марки за всеки ден 😂

# 200
  • София, България
Престо май много се оплакват от него . И с предишната бременност и с тази ми хвана той. Обаче…явно си зависи и от организма. И двата пъти ми хвана много по-рано от очакваната дата. Толкова рано (4-5 дни) на много жени са им отрицателни тестовете. Даже миналия път се бях стресирала да не са близнаци с толкова наситени черти един ден преди МЦ.
Sure check сега ми беше сууупер блед ден преди очаквания МЦ.

# 201
  • Варна
Здравейте, Христос Воскресе. Искам да попитам бъдещите мами колко време преди МЦ видяхте двете чертички и с какъв тест?

3 дни преди с престо

# 202
Здравейте! Христос Воскресе! И аз се записвам на 25 години без 2 месеца. Последния цикъл ми беше на 19 март. Днес ми е 1ви ден на закъснението или дори не е закъснение, а деня когато трябва да ми дойде (относително е понеже моя е доста нередовен). Та със ставането си сутринта имах някакво странно предчувствие, и реших да си направя тест, който се оказа с бледа розова черта. Още съм като ударена с мокър парцал. Не, че не е планувана, но усещането когато видиш чертата е…
Понеже са празници а моите тестчета свършиха, нямам възможност да ги повторя и мисля направо вторник да пусна кръвен. Стискайте ми палци вторник да видя доста по-ярка чертичка и кръвния да е добре. ☺

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 13:02 от Н И А

# 203
Светъл празник ! А на следващия да си имаме едни красиви ,здрави и щастливи бебенца ! 🍀
   Днес вече съм 5г.с. + 1 ,нищо не се е променило . Малко ми е трудно в момента ,при майка ми сме за празника и все ми е на езика да и кажа ,едва се спирам .
    Тест за бременност правих 7 дни след овулацията, беше престо и беше отрицателен. Реших ,че и този месец няма да е и се кротнах . Два дни преди меструация усетих като предменструални болки и реших да изхабя и втория тест на престо и ми се появи бледа втора черта ,звъннах на гинеколожката , тя ми честити бременността и ми записа час следващата седмица .

# 204
Здравейте, момичета! Аз съм с ПРМ 9 март и преди седмица видях положителен тест. За съжаление съм чак на 24 април на преглед, а ЧХГ ще пусна утре, бяхме извън града, а после празници и всичко много се протака.. До вчера гърдите ми бяха като камък и не можех да ги пипна, днес обаче са меки и не така болезнени. Нямам никакви други симптоми и си мисля, че и този път няма да се случи.. При вас как са симптомите?

# 205
  • Бургас
Здравейте на всички, скоквам и аз в тази тема. На 37г съм и от година и половина правим опити с ММ. Това ни е 4ти инвитро опит. В събота направих тест на 7ми ден след трансфера на 4-дневен ембрион и беше 17,58mIU/ml, което за това време си е положителен. Реално ми се падаше 23ти ден от МЦ, но моят е по-къс. Сега утре ще правя още един тест, за да видя как нараства чхг. Стискайте палци всичко да е наред. И по Коледа да сме с един повече Simple Smile

# 206
  • София, България
Честито на всички новодошли с прекрасни великденски новини! (Даже и рима има Grinning ) Успех, момичета!

Sezariya и аз на моменти едва се сдържам. Особено пред някои приятелки, които знам, че искрено ще се зарадват за мен. Но знам, че е по-добре да изчакам. Simple Smile
Мисля положително, но не се пренавивам преди да чуем поне сърчицето.

На мен ми почнаха проблеми с ходенето до тоалетна по голямата нужда. Миналата бременност на по-късен етап, обаче сега още от началото и ми е много неприятно. Дано попремине, почвам с по-течни храни… 🙈

# 207
  • София
Това със запека е мн неприятно...и аз имам такъв проблем. Пия инка (цикория) с мед и доста добре действа.

# 208
А това със запека по принцип кога започва, аз съм 7 седмица, но всичко си върви гладко 🤣

# 209
При мен си има нещо като запек, ама е по-скоро, защото не ям много храна, богата на фибри. Дори днес се чудех дали да не си взема Фрутилакс, други мами го хвалят.
При мен днес пак започна зацапване, старата песен на нов глас..

Общи условия

Активация на акаунт