Декемврийски бебета 2023г

• 43 328
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм болезнени гърди коремни спазми  болки в кръста още от самото начало до сега даже идват попълнения от два три дни имам  сутрешно гаденее без повръщане и доста честитчо хапвам умора и сън 😀❤️☺️

# 181
Здравейте бъдещи мами. Включих се в ноемврийската тема, но според гинеколога ми очаквания ми термин е 02.12. Накратко за мен-това ми е четвърта бременност, 2 миседа и едно дългоочаквано момченце на 1,2 години. ПРМ 25.02. Както се сещате, преживелите Мисед и аз се панирам за симптомите има ли ги, няма ли ги, намалят ли, макар, че знам, че всичко е божа работа и положителна нагласа и че всяка бременност е различна. В четвъртък бях на преглед, чухме сърдечна дейност. По ехограф бях 7гс и 3 дни, според изчисления на дати 6гс и 5дни. На терапия съм с хепарин, прогестерон инджекция, прогестерон вагинално, ТСХ ми беше 1.92 изписаха ми и Лтироксин 25мг. С нисък витамин Д съм, два пъти под границата и с нисък феритинин и ми преляха желязо. За ТСХ според моята гинеколожка и според хематолога ми трябва да е под 2.

И аз съм с ПРМ 25.02 и термин 02.12. Дано всичко е наред ♥

# 182
  • София
Христос Воскресе, момичета! Чака ни още дълъг път, но дай Боже всичко да е наред и на Коледа да гушкаме нашите малки съкровища! ❤

# 183
Воистина Воскресе!
Сега наистина се замислих, че живот и здраве ако всичко е наред, на следващия голям християнски празник, ще сме +1! Хем ми е вълнуващо, хем ми е притеснено.
При вас как минава времето? При мен 24 часовите дни ги чувствам като поне 48 часа. Всичко е толкова бавно и протяжно - към 14:00 вече се чувствам готова да приключа деня.
Има ли някоя мама със сенна хрема? При мен е много силна, но от страх не съм пила нищо, но в най-скоро време ще трябва да говоря с Алерголог, защото при мен продължава до Юли поне..

# 184
Воистина Воскресе! Светли празници на вас и семействата ви! 💚❤️💙💛💜
Дълъг път ни чака наистина , но всичко си заслужава и дано всички заедно както сме тръгнали , да го извървим до края 🙏

Аз от днес вече съм в 6та седмица точно , бебето е с размера на зрънце от нар. И от снощи ми е много кофти, гади ми се , вие ми се свят , все едно махмурлук имам 😀😔

# 185
Воистина Воскресе! И аз от днес съм в 6та седмица. Предните дни сутрешното гадене беше леко, но днес ми е много кофти. И при мен времето минава много бавно😄. Иска ми се да минава много по-бързо, защото нямам търпение за следващия преглед.

# 186
  • София
Воистина воскресе!

Ние сме при нашите тези дни, трудно е че ми става зле и се скътавам, ама нямам намерение да казвам все още каквото и да е на никой.

# 187
  • София
И мен ме мъчи хрема - ту ми е запушен носа, ту не. Сутрин като ставам е така. Ползвам спрей Zyme или синулан експрес.
Не знам кога ще се оправи това.
Воистина Воскресе!
Сега наистина се замислих, че живот и здраве ако всичко е наред, на следващия голям християнски празник, ще сме +1! Хем ми е вълнуващо, хем ми е притеснено.
При вас как минава времето? При мен 24 часовите дни ги чувствам като поне 48 часа. Всичко е толкова бавно и протяжно - към 14:00 вече се чувствам готова да приключа деня.
Има ли някоя мама със сенна хрема? При мен е много силна, но от страх не съм пила нищо, но в най-скоро време ще трябва да говоря с Алерголог, защото при мен продължава до Юли поне..

# 188
  • София, България
Воистина Воскресе! Нека всички гушнем бебенца тази година! Да изкараме безпроблемно цяло лято заедно Hug🤞

mimi777777 (колко седмици има тук , бе човек 😃) , 4 дни преди МЦ с тест Престо и Belive Pro.

# 189
Воистина Воскресе!

Аз по принцип имам, но от миналата година живея на село и беше в много по-лека форма, буквално минах без лекарства. Силно се надявам и тази година да се размина, пък ако не и аз ще търся мнение от алерголог.

mimi7777777 - Около 1-2. Първият беше със surechek, а втория - lady test

# 190
При мен за съжаление е нещо страшно, разви се чак до крос-реакции към над 80% от плодовете.

# 191
Здравейте, Христос Воскресе. Искам да попитам бъдещите мами колко време преди МЦ видяхте двете чертички и с какъв тест?

Аз си бях поръчала едни тестчета от Алиекспрес с висока чувствителност. Бяха около 5лв и са 20бр. Първият ми положителен беше 6-7-8 дни преди цикъл с много бледа чертичка.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 22:27 от Eksi

# 192
Амин нека всяка една от нас да си вземе рожбата в ръце в този светъл ден Бог е с тях Исус Въскресе

# 193
На 7, 10 и 12 ден от ову с Presto бяха отрицателни. Едва в деня на цикъла Clear test показа бледа черта, а дигиталният ClearBlue, който показва и в коя седмица от зачеването си, потвърди със сигурност и показа 1-2 като фаза.
ПП. С редовен цикъл на 26-28 дни съм и доказано уво на 13-14 ден. Днес, пет дни по-късно /във вторник бях с първи положителен/, дигиталният тест вече показва фаза от зачеване - 2-3
Здравейте, Христос Воскресе. Искам да попитам бъдещите мами колко време преди МЦ видяхте двете чертички и с какъв тест?

# 194
  • София, България
Vikodi, ти ме разби, даже не знаех, че съществува такъв тест. Отворих да прочета, изглежда много готино! Ще взема да си купя да пробвам Joy

Общи условия

Активация на акаунт