Декемврийски бебета 2023г

• 40 231
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Разбихте ме, и моя преглед е за 25-ти април 😃 как сме се нацелили не знам

# 256
  • Бургас
На кой ден след закъснението ви викат на преглед?

# 257

Аз ходих седмица след него в майчин дом защото бях болна с ковид и имах нужда от консултация защото имах единично зацапване (вероятно имплантационно, защото с плода всичко беше наред) и относно какво да пия, иначе и сега бих отишла(началото на 7 седмица съм), но лекарката ми няма часове никога и часа си съм запазила преди 2 седмици за 25 😁

# 258
  • София

Първи е най-добре 5+3 дни ( седмици), преди това трудно ще се види нещо.

# 259
Аз чакам ЧХГ то да излезе, днес на обяд го пуснах и ако покаже и там повишения, утре звъня на моята АГ 😍 Съмнявам се да ме извика тази седмица, понеже последната ми менструация беше на 19 март. Реално имам 3 дена закъснение (доста относително) впредвид нередовния ми цикъл.. 😀

# 260
И аз имам на 25ти Април преглед за сърчице Hug По темата за Фетална, и мен доста ме вълнува и се колебая между Марковс или Вита (Мирчева). Само да чуя сърце, директно записвам час, надявам се да съм се решила до тогава.

# 261
  • София
За първи преглед е хубаво поне десет дена от положителния тест.

# 262
Аз чакам ЧХГ то да излезе, днес на обяд го пуснах и ако покаже и там повишения, утре звъня на моята АГ 😍 Съмнявам се да ме извика тази седмица, понеже последната ми менструация беше на 19 март. Реално имам 3 дена закъснение (доста относително) впредвид нередовния ми цикъл.. 😀
Моята последна менструация също беше на 19март , очаквах го пак на 15/16април, а положителният ми тест дойде на 12 април 😄. Днес бях на преглед и се видяха две сакчета и нямам търпение до 25ти и се надявам да видят и две ембриончета ,дай боже с пулсиращи сърчица ,дори и да не ги чуя на този етап! Успех ти пожелавам Simple Smile

# 263
Моята последна менструация също беше на 19март , очаквах го пак на 15/16април, а положителният ми тест дойде на 12 април 😄. Днес бях на преглед и се видяха две сакчета и нямам търпение до 25ти и се надявам да видят и две ембриончета ,дай боже с пулсиращи сърчица ,дори и да не ги чуя на този етап! Успех ти пожелавам Simple Smile

Ехаа изключително много се радвам за теб от сърце, нищо, че не се познаваме! Пожелавам ти цялото щастие на света и наистина следващия път да чуеш двете пулсиращи малки сърцича!

Аз още не мога да се зарадвам много, страха в мен надделява отвсякъде. А таткото толкова се зарадва и толкова силно го иска още от миналата година, че притеснението ми дали наистина трябва да се радваме е по-голямо от щастието. От една страна нямам търпение да дойде момента в който ще кажа на най-близките ми хора. От друга ме е страх за всичко абе като цяло съм топка бушуващи хормони и през 5минути ми се сменят настроението. Сега съм мега щастлива, след 5 минути ми се плаче жестоко..

# 264
Мноого ти благодаря , да ти се връща ! Разбирам те напълно , от година опитваме и не ставаше и накрая двечки, а винаги ми е било мечта за близнаци и наистина много се надявам да се задържат и да искараме докрая живи и здрави! Притеснението е до такава степен че спя по 2ч-3ч на нощ и нямам търпение до прегледа наистина ..[/b]

Ехаа изключително много се радвам за теб от сърце, нищо, че не се познаваме! Пожелавам ти цялото щастие на света и наистина следващия път да чуеш двете пулсиращи малки сърцича!

Аз още не мога да се зарадвам много, страха в мен надделява отвсякъде. А таткото толкова се зарадва и толкова силно го иска още от миналата година, че притеснението ми дали наистина трябва да се радваме е по-голямо от щастието. От една страна нямам търпение да дойде момента в който ще кажа на най-близките ми хора. От друга ме е страх за всичко абе като цяло съм топка бушуващи хормони и през 5минути ми се сменят настроението. Сега съм мега щастлива, след 5 минути ми се плаче жестоко..

# 265
Мноого ти благодаря , да ти се връща ! Разбирам те напълно , от година опитваме и не ставаше и накрая двечки, а винаги ми е било мечта за близнаци и наистина много се надявам да се задържат и да искараме докрая живи и здрави! Притеснението е до такава степен че спя по 2ч-3ч на нощ и нямам търпение до прегледа наистина ..[/b]

Силно вярвам, че всичко ще е наред и там горе има кой да ни пази и нас и неродените ни деца. Успех ти пожелавам и ще се радвам да си комуникираме тук и да носиш добрите вести!

# 266
Момичета, някоя получава ли като разтягане в кръста / спазми леки, аз не бях имала освен като бях болна, но днес 6+5 пак проимах, дали е рано за разтягане на матката🤔

# 267
  • София, България
Не е рано. Напълно нормално е да започнеш да изпитваш дискомфорт в кръста. Отделно, че и матката нараства и почва да избутва и органите.

Аз предвид, че съм имала едно секцио, вече си ме боли сериозно и кръста и долу ниско, където ми е бил разреза.

Ох, казвах ви, че не ми се е гадило никога, ама ей на - днес вечерта направо не успях да ям, много ми беше гадно на корема. А съм едва 4 с + 4

# 268
Не е рано. Напълно нормално е да започнеш да изпитваш дискомфорт в кръста. Отделно, че и матката нараства и почва да избутва и органите.

Аз предвид, че съм имала едно секцио, вече си ме боли сериозно и кръста и долу ниско, където ми е бил разреза.

Ох, казвах ви, че не ми се е гадило никога, ама ей на - днес вечерта направо не успях да ям, много ми беше гадно на корема. А съм едва 4 с + 4

Благодаря за отговора, точно взех да се панирам, понеже на мен ми е 1ва бременност и все се чудя кое е нормално, кое не е 🤔🥲

А за гаденето те разбирам, при мен също е денонощно, дори като се събуждам вечер за ОО 🥲

# 269
И аз се притеснявам , кълбо от емоции съм . Искам вече този първи триместър да мине и да си отдъхнем всички (до колкото е възможно) да можем да се зарадваме на бременността си , да почнат да растат коремчетата, после първите движения и ритничета на бебчетата ☺️
Възможно ли е от сега още да получавам мускулни крампи в краката, с миналата бременност имах и беше супер неприятно , не съм спала по цели нощи и сега на няколко пъти сякаш усещам такова изтръпване като предния път... Поне да изчакват симптомите , един по един , за сега ми стига гаденето и виенето на свят ...😵‍💫🤢

Общи условия

Активация на акаунт