Декемврийски бебета 2023г

• 39 802
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ви момичета! 😁 Верно, че вторник беше прегледа, обърках се. То понеделника беше празничен ден, а тогава ни беше уговорката да се чуем и да се разберем с доктора...та за вторник. Е, значи наистина разликата е само четири дни и така даже още по-нарастнало ми изглежда.
 Относно мазилата, аз съм с олио за тяло на Икаров и живот и здраве ще си взема от мазилата на Палмърс.
Преди 10 години много ми беше кеф с тях да се мажа. Нямам стрии никъде, но може и да е до кожа. Тогава забременях на 49кг. и качих 17кг. Изписаха ме към 61кг.
В момента съм 60кг. 😬 Еххх! 😅 (160см.) Като през годините средно бях 55.
Обещала съм си, ако имам щастието да родя отново, после да се постарая да си върна фигурата първо до сегашния си вид и после поне до 53кг. Каквото и да стане, ще се постарая!

# 481
Аз от сурверие ще споделя термин в понеделник след прегледа , ако всичко е наред .
   Два дни много ми се гадеше ,даже в петък не можах да ида на работа  .Днес се събудих още по- зле - гадене ,позиви за повръщане и какво ли не пробвах и изведнъж всичко ми мина . Не знам хапчета ли ,чайове ли ,етерични масла ли какво помогна, но се наядох на като за последно . Не се знае утре как ще съм . 😁
    Мирослава ,аз виждам някакви измервания . На едната пише 4 см ,а на другата 5 . Но и на мен ми изглежда пораснало. Мисли позитивно и стискам палци всичко да е наред. 🤗
Аз със сигурност виждам като да е пораснало, но изобщо не съм спец по ехография Grinning  А и щом доктора за сега казва, че изглежда добре, значи е така. Ти реално сега е трудно да се прецени и в коя седмица си предвид неяснотиите около цикъла, така че търпение му е майката, макар че знам колко е трудно Heart

Наясно съм, че една част от Вас не искат да споделят термини все още, но пускам таблицата с тези, които в някакъв момент са споделили. Можете да я редактирате вие, а аз ще проверявам кой какво е въвел и коригирал впоследствие Simple Smile
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zQY9vuVjofEXlKVLzBMCkHZq … /edit?usp=sharing

# 482
Момичета, днес ми направиха комплимент, че съм се разхубавила. И ми викат или си бременна или нещо си си направила. И аз понеже не искам никой да знае още за бременността си замълчах и само си повтарях, не е хубаво да се казва не 😄. Та нещо се притесних, че не съм казала да, ами че си замълчах. Вие какво мислите?

# 483
Не се притеснявай, Миа Two Hearts Стреса от това дали си направила нещо грешно ще ти подейства по-неприятно от колкото това, че си си замълчала. Една моя приятелка преди да влезе в 3 месец ме излъга, сега детето е на 3 и половина и по цял ден търчи след него Simple Smile Не си го слагай на душата. Мен ако ме пита някой, ако не се чувствам комфортно и готова да кажа, няма да кажа.

# 484
Не се притеснявай, Миа Two Hearts Стреса от това дали си направила нещо грешно ще ти подейства по-неприятно от колкото това, че си си замълчала. Една моя приятелка преди да влезе в 3 месец ме излъга, сега детето е на 3 и половина и по цял ден търчи след него Simple Smile Не си го слагай на душата. Мен ако ме пита някой, ако не се чувствам комфортно и готова да кажа, няма да кажа.
Да, права си. Първо се замислих дали да не кажа не и затова замълчах. А сега даже стоя и си мисля, не дали изобщо казах. Стреса не ми влияе добре.

# 485
  • София
Да, не е лесно да се прави човек, че няма нищо. Днес излязох навън с една приятелка, да пием кафе. И то излязох съзнателно в ранния следобед  да не ми предложи да пием розе или вино. Кафе не пих изобщо заради кофеина. А безкофеиново нямаха. Поръчах си домашна лимонада и ми донесоха една правена с газирана вода. Половин час по-късно се почнаха едни болки в червата, газове, пълен ужас...Тичах до тоалетната. Поне проблемът със запека вече не стои, даже стана обратното. Та некомфортно ми стана, чудя се какво да измисля да си ходим по-бързо. После ми мина, тръгнахме да се разхождаме, видях царевица на кочан, дояде ми се, хапнах, е втора грешка - стана още по-зле и едва се добрах до вкъщи! Добре че имах но шпа, че успокоих положението.
Та от моя днешен опит имайте едно наум с газираното и съчетанието на подобна напитка с варена царевичка например.

# 486
  • София, България
Аз само газирана вода пия Grinning а предишната бременност само тя ме спасяваше поне малко от киселините последния триместър 🙈

Момичета, няма проблем, свободни сте да си споделите термини когато и ако искате. Нищо задължително няма Grinning не се чувствайте длъжни да го уточнявате, ще ги добавим по-натам Hug

# 487
По календар термина ми е на 10.12. Много се радвам, че ще е стрелче, защото аз съм стрелец 😄

# 488
Добро утро , момичета ! Как сте ? Аз от днес съм в 7 седмица и се радвам все едно съм в 37 😀 Но и гадните симптоми намаляха тези дни , много съм доволна . Вече не ми се гади , лек световъртеж си остана , но ще го преживея. Вече взеха да ми стягат панталоните обаче. Не че имам бременен корем , а просто се чувствам и съм си де много издута , като преди цикъл.

# 489
Добро утро , момичета ! Как сте ? Аз от днес съм в 7 седмица и се радвам все едно съм в 37 😀 Но и гадните симптоми намаляха тези дни , много съм доволна . Вече не ми се гади , лек световъртеж си остана , но ще го преживея. Вече взеха да ми стягат панталоните обаче. Не че имам бременен корем , а просто се чувствам и съм си де много издута , като преди цикъл.

Все едно себе си слушам хаха, аз съм по същия начин за радоста, тоя скапан световъртеж ме дразни яко 😠😂 гади си ми се, но не толкова много 😁

# 490
Здравейте на всички. Не знам дали не е прекалено рано да се в пиша и аз, тъй като съм видяла само плоден сак от 10 мм на ехограф. На 28.04 имам записан час вече за евентуално ембрионче с пулс. Първа бременност ми е на 28 години съм. На 07.03. 23 ми беше последната менструация като моя цикъл е 30+1,2 дни. Съответно овулацията ми е по-късна. На 18.94 когато отидох на 1ви преглед се видя на ехограф само плоден сак 1 см. Пия актив мама и неофолик. Интересното при мен е, че преди да дата за съответната менструация имах много изявени симптоми - често ориниране, апетит, болки в корема и кръста и най-вече гърдите, бяха като камък. От 1 седмица нямам никакви симптоми. Гърдите вече не ме болят толкова , нито ми се гади, нито апетит имам, нито запек. Единствено ми останаха леки болки в корема и от време на време сутрин ми се гади за много малко. Гледам да не се отчайвам и да се пренавивам сама, по-скоро съм се пуснала по течението и каквото стане. За мен е важно, че след 1 година опити успях да видя 2 черти.  Само аз ли нямам почти никакви симптоми и според вас дали е съвсем нормално? 🙂
Да вметна само, че следя от ден 1 тази група! Днес просто реших да се престраша да напиша и за мен пък после каквото такова! 🙂

# 491
  • София, България
Здравейте и от мен днес. Пак се събудих с болки в гърлото. Аман. Ама така ще е с този имунитет. Пия си Биозина, смуча си хомеопатиите и това е.

Моето гадене открих, че се появява само ако не съм хапнала едно известно време. Аз по навик си ям обяд и вечеря, обаче явно вече няма да важи този режим Grinning Като помине малко време почва да ми се гади, не се усеша като глад, като хапна малко и ми минава. Шантава работа.

kristina.d, добре дошла Simple Smile ако има нещо да става, ще стане. Пък и е хубаво като има с кого да споделиш тревогите си, макар и вируално. Relaxed

# 492
Здравейте на всички. Не знам дали не е прекалено рано да се в пиша и аз, тъй като съм видяла само плоден сак от 10 мм на ехограф. На 28.04 имам записан час вече за евентуално ембрионче с пулс. Първа бременност ми е на 28 години съм. На 07.03. 23 ми беше последната менструация като моя цикъл е 30+1,2 дни. Съответно овулацията ми е по-късна. На 18.94 когато отидох на 1ви преглед се видя на ехограф само плоден сак 1 см. Пия актив мама и неофолик. Интересното при мен е, че преди да дата за съответната менструация имах много изявени симптоми - често ориниране, апетит, болки в корема и кръста и най-вече гърдите, бяха като камък. От 1 седмица нямам никакви симптоми. Гърдите вече не ме болят толкова , нито ми се гади, нито апетит имам, нито запек. Единствено ми останаха леки болки в корема и от време на време сутрин ми се гади за много малко. Гледам да не се отчайвам и да се пренавивам сама, по-скоро съм се пуснала по течението и каквото стане. За мен е важно, че след 1 година опити успях да видя 2 черти.  Само аз ли нямам почти никакви симптоми и според вас дали е съвсем нормално? 🙂
Да вметна само, че следя от ден 1 тази група! Днес просто реших да се престраша да напиша и за мен пък после каквото такова! 🙂
На мен също ми предстои преглед за установяване на пулс.
Нямам никакви симптоми - нито ми се гади, нито съм изморена, само на моменти усещане, че съм пред цикъл и това е. Лекарката каза, че е нормално. Спокойна съм и даже доволна, че нямам странични ефекти, които да ме вадят от ритъм засега.

# 493
Само аз ли нямам почти никакви симптоми и според вас дали е съвсем нормално? 🙂

Кристина, добре дошла! Аз също съм с дата около твоята - 11.03. ми беше последната менструация на цикъл около 26 - 30 дена. И аз съм с доста малко симптоми - болки в корема, уморена съм, гади ми се от време на време, особено като съм гладна, хапването на нещо дребно ми помага. Имам лек дискомфорт в гърдите, но в нинакъв случай не е болка. Имам нисък прогестерон, за който приемам лекарства, та съм чувала, че той е отговорен за повечето симптоми, та при мен за това са по-малко, може и при теб да е така. Недей да се притесняваш излишно, тъй като стресът сам по себе си е противопоказен при бременност. Стискам ти палци на 28-ми да чуеш силен пулс! Heartbeat

# 494
Здравей kristina.d, добре дошла ! Не се притеснявай ,ако нямаш симптоми , абсолютно не е задължително. С първата ми бременност нямах никакви симптоми първите седмици.
При мен пък сега още преди закъснението гърдите ми бяха огромни , дори вени се виждаха , после си се успокоиха , нито ме болят , нито нищо.

Общи условия

Активация на акаунт