Декемврийски бебета 2023г

• 39 663
  • 729
  •   1
Отговори
# 645

Like_Smoke бях писала назад, тази лекарка изражда ли и следи ли в болница в която се израждат бебета? За мен това е водещо, лекаря който ме следи да изражда и да работи в самата болница. От там нататък ако изпълнява тези критерии, си се следиш при нея. Вече е лично решение дали искаш на частно или по ЗК да се следиш. Ако имаш частно здравно, си заслужава да си възстановяваш разходите.
Не изражда, болницата е частна, но не е с такъв профил. Просто имам доверие до момента и затова си мислех, че може да остана при нея.
Другото, което проверявах, защото ми е удобно е Щерев. Затова се чудех дали да не се следя на две места. Честно казано не ми е за финансите, а заради инвестираното време - не ми се ходи на дублирани прегледи и т.н. Ще го помисля още малко и ще реша.
Всяко мнение и гледна точка ще ми е полезно.

# 646
  • София
Аз се следя в Щерев, раждала съм там, от 11г съм пациент на клиниката, ако имаш нещо въпроси ми пиши на лични

# 647
Здравейте, момичета!
При мен не се развиват обнадеждаващо нещата. Вчера бях на преглед и докторката вижда сак с размер 12 мм, за ембион казва, че е рано, пулсации - не. А предната седмица четвъртък ходих при друг (понеже не издържах напрежението) - тогава плодния сак беше 10 мм и според него имало сърдечни пулсации. Първо нарастването за 4 дена е много малко, според моята лекарка в този период плодния сак нараствал с около 1мм на ден. И второ, което ми е странно, положителен тест с хубава, ясна втора черта имах на 10 април, две седмици по-късно как така отговаря още на 5г.с.
Вчера и днес доста си поплаках и почти се примирих. Доколкото изобщо може да се примири човек с такова нещо..
Събота съм пак на преглед и ще видим окончателно какво е положението

# 648
Здравейте, момичета. Минавам и аз най-накрая да се похваля с пулсче, което чухме днес - неописуемо чувство. Терминът ми живот и здраве е 8ми декември 😊

# 649
Криси, Purple_Peanut, моето сакче в 5г.с + 4 беше 15.7 мм, така че същият размер като вашите. Ембриончето беше 5.1 мм. Преглеждаха ме вагинално, мисля, че първите седмици така повече се вижда, така че за да ти е по-спокойно, Криси, ако искаш поискай следващия път с такъв да те прегледат. Петък за мен е рано за нов преглед, по-скоро отиди пак след две седмици, когато ще има и пулс. Heartbeat

PPPPPPPP, Dragonqueen, честито за сърчицата, все така силно да бият!  Heartbeat Heartbeat

Red Sparrow, стискам ти палци просто техниката да не е била добре и всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover

# 650
  • Бургас
Като терминът ти е в края на месеца хубавото е, че изживявам с всяка една от вас трепетите, през които минавате на прегледите и виждам предварително какво ми предстои. Но пък лошото е, че трудно издържам от вълнение и нетърпение Simple Smile
А аз съм сега само в 5гс. На прегледа в петък ще съм в 5гс+3 и се надявам все пак нещо да се види.

# 651
  • София
Валерита, и моето на седмица 7.0 отговаря реално на 6+3, т е малко изостава, но мисля че имах късна имплантация, защото ми зацапа малко кафяво в края на 5-та седмица и после спря, т е май беше имплантационно. Лекарката ме успокои, че ембрионът се е развил много динамично и всичко му е наред! Така че не се филмирай, че не си отговаря точно до ден на реалната седмица. Важното е да продължава да се развива! Ще си наваксат Simple Smile
Tinydevil, това е отвратително! Макар че си била в изпитателен срок, обърни се към синдикати, ако има такива на работното ти място, и се оплачи за дискриминация към бременна жена!

# 652
  • София, България
Като терминът ти е в края на месеца хубавото е, че изживявам с всяка една от вас трепетите, през които минавате на прегледите и виждам предварително какво ми предстои. Но пък лошото е, че трудно издържам от вълнение и нетърпение Simple Smile
А аз съм сега само в 5гс. На прегледа в петък ще съм в 5гс+3 и се надявам все пак нещо да се види.

Съчувствам ти! 🙈
И с предната бременност бях с термин 28ми. Всички родиха, изредиха се, разказаха си, а аз все пак родих на 18-ти и пак бях от последните  Grinning

# 653
  • Варна
Мина и моят преглед, 1.5см, чухме сърцето. На 22.05 пак ще съм на преглед

# 654
Tinydevil, това е отвратително! Макар че си била в изпитателен срок, обърни се към синдикати, ако има такива на работното ти място, и се оплачи за дискриминация към бременна жена!

Няма такива животни за жалост по частните фирми, да са живи и здрави, всичко се връща 😄

# 655
  • Бургас
Съчувствам ти! 🙈
И с предната бременност бях с термин 28ми. Всички родиха, изредиха се, разказаха си, а аз все пак родих на 18-ти и пак бях от последните  Grinning
С предната бременност бях с термин 26ти, после го промениха на 24ти, защото съм с по-къс цикъл. Накрая родих на 31ви последна от групата Simple Smile
А някои родиха 3 месецан по-рано дори...

# 656
  • София
Аз със сина ми бях на 4ти април,демек от първите, макар че имаше и февруарчета, родих на 25,03, та помня, ние вече месечинки празнувахме, а още раждаха Simple Smile. Ама след известно време почва да няма разлика, но тогава е голямо вълнение. Сега се водя 7ми декември.

# 657
Момичета днес официално трябваше да представя пиклив тест в клиниката . 14 дни след трансфер съм. Теста е положителен и ми дадоха 11.05 като дата за преглед. Сега се водя 4г.с. + 5 дни демек изпълвам 5та. След 2 седмици в 7 ма седмица не е ли вече втори преглед за пулс. Сега реално нито се знае дали са едно или две нито дали са на правилното място. Моля споделете ако има други момичета с положителен тест на 14 ти ден след това кога са ги викали на преглед.

# 658
Моят + тест беше на 18.04 на 03.05 ме викат на преглед 🍀

Момичета днес официално трябваше да представя пиклив тест в клиниката . 14 дни след трансфер съм. Теста е положителен и ми дадоха 11.05 като дата за преглед. Сега се водя 4г.с. + 5 дни демек изпълвам 5та. След 2 седмици в 7 ма седмица не е ли вече втори преглед за пулс. Сега реално нито се знае дали са едно или две нито дали са на правилното място. Моля споделете ако има други момичета с положителен тест на 14 ти ден след това кога са ги викали на преглед.

# 659
Здравейте, момичета!
При мен не се развиват обнадеждаващо нещата. Вчера бях на преглед и докторката вижда сак с размер 12 мм, за ембион казва, че е рано, пулсации - не. А предната седмица четвъртък ходих при друг (понеже не издържах напрежението) - тогава плодния сак беше 10 мм и според него имало сърдечни пулсации. Първо нарастването за 4 дена е много малко, според моята лекарка в този период плодния сак нараствал с около 1мм на ден. И второ, което ми е странно, положителен тест с хубава, ясна втора черта имах на 10 април, две седмици по-късно как така отговаря още на 5г.с.
Вчера и днес доста си поплаках и почти се примирих. Доколкото изобщо може да се примири човек с такова нещо..
Събота съм пак на преглед и ще видим окончателно какво е положението

Пихледни от друга гледна точка. Ако нещо не е ок,  по-добре сега да приключи, то тялото си знае работата.

Общи условия

Активация на акаунт