Декемврийски бебета 2023г

• 40 009
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Purple_Peanut, аз съм при д-р Тина Тодорова от около година и съм много доволна от прегледите при нея, но тя е още млад специалист и не мога да намеря мнения от хора, които са раждали при нея.

# 346
  • София, България
Purple_Peanut, аз съм при д-р Тина Тодорова от около година и съм много доволна от прегледите при нея, но тя е още млад специалист и не мога да намеря мнения от хора, които са раждали при нея.
Тя работи заедно с Узунова в частен кабинет също, да Simple Smile не мога да помогна обаче с мнение. Тук има тема за Софиямед, ако искаш попитай в нея (ако все още не си) Simple Smile

# 347
Не съм питала още, но смятам да изчакам по-късна седмица, че да не се пренавивам излишно.

# 348
Вие каква мръвчица хапвате ? Аз обожавам месо ,но сега като ми забраниха колбаси и всякакви термично необработени меса  и оставам с пръст в устата като отворя хладилника за нещо набързичко .

# 349
  • София
Аз хапвам филе Елена, прошуто крудо, пушена сьомга, иначе готвено агнешко, телешко, свинско, дроб сърма. Избягвам пилешкото, защото е най-тъпкано с антибиотици.
За саламите защо ти забраняват?
По принцип не се препоръчва изобщо суровото месо. Колбасите - умерено заради консервантите. Но е невъзможно абсолютно нищо вредно да не погълнем под някаква форма.

# 350
  • София
Суджуци, луканки, тези дето не са минали термична обработка не са ок, има риск от листериоза и за това не се хапват.

# 351
Вие каква мръвчица хапвате ? Аз обожавам месо ,но сега като ми забраниха колбаси и всякакви термично необработени меса  и оставам с пръст в устата като отворя хладилника за нещо набързичко .

Моята поредна драма е същата, кое може и кое не 😁 а как ми се хапват пуширани яйца с течно жълтъче ако знаеш мммм, но аз също се въздържам не напълно де ( днес думнах едно дюнерче )
Суджуци, луканки, тези дето не са минали термична обработка не са ок, има риск от листериоза и за това не се хапват.

И аз го четох това, но не става ли дума тук за домашни такива, тези от магазина мисля, че са ОК или не съм разбрала ? 🥴

# 352
  • София
Най добре и от магазина недейте. Просто листериозата е фатална за плода, та не си заслужава риска.

# 353
Момичета в първите седмици още в началото, чусвтвахте ли от време на време като менструална лека болка долу. Точно както преди да ви дойде? Започвам да се притеснявам имам и леки болки в кръста, но тъпи.

# 354
  • Бургас
Момичета в първите седмици още в началото, чусвтвахте ли от време на време като менструална лека болка долу. Точно както преди да ви дойде? Започвам да се притеснявам имам и леки болки в кръста, но тъпи.
Да, и аз съм така, нормално е. Пия но шпа 3х1

# 355
Да, и аз съм така, нормално е. Пия но шпа 3х1

Аз не смея да пия никакво хапче, преди да мине първият ми преглед. Но и не мисля, че имам нужда, със сигурност болката е по-лека от менструалните ми попринцип. Благодаря ти за отговора, леко успокоение усетих. ☺

# 356
Н И А, аз от време на време имам тъпа болка, но далече от предменструалните - много по-леко и тъпо е, чат пат и бодежи имам. Болки в кръста нямам, но и принципно не съм имала при лелката. Не съм имала никакви зацапвания или други симптоми. Според мен е нормално да чувстваш леко неразположение долу.

Иначе ми се яде провече кисело и солено, но и принципно не съм голям фен на сладкото. Нямам още никакви странни вкусове. Нямам и усет за пола на бебето Grinning за щастие на ММ народното творчество ме бута повече към момче.

# 357
НИА, за нош-па не в въпроса, че се търпи болката, а че понякога може да са контракции, които могат да направят беля. За това на почти всички бременни им дават да пият нош-па. При мен някои дни е много неприятно и пия по няколко в рамките на деня

# 358
  • София
НИА, за нош-па не в въпроса, че се търпи болката, а че понякога може да са контракции, които могат да направят беля. За това на почти всички бременни им дават да пият нош-па. При мен някои дни е много неприятно и пия по няколко в рамките на деня

+1 пий но шпа, това са контракции, не е хубаво да се търпят, трябва да се държи спокойна матката , 3*2 пия аз

# 359

Това не го знаех, благодаря ти. Ами освен и аз да започна да пия. Не знам дали трябва, но докато чакам прегледа ми мисля, че ще се побъркам. По цял ден се чудя какво да правя, какво да ям за да не сгреша с нещо. 🥲

Общи условия

Активация на акаунт