Декемврийски бебета 2023г

• 40 003
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
И аз гледах тези бабини вярвания, и по тях трябва да е момче Grin А по китайския календар - момиче.

# 331
  • София
Аз по Цветница сънувах момченце. Но казват, че обикновено раждаш обратното на това, дето сънуваш. Та да видим.

# 332
  • София
Аз със сина ми бях убедена че е момче, просто още преди да ми кажат че е момче, знаех. Другото което с момче ако сте, разкрасявате се, лицето ви свети, няма пъпки, косата не се омазнява, бе красота хаха, отнемат мъжките хормони. Докато с момичета уж обратното, пъпки, мазна кожа и коса, подуване. Но пак, не взимайте нищо за чиста монета. Мен за пол не ми пука изобщо, нямам нищо против да съм двойна свекърва Simple Smile

# 333
  • Варна
И аз гледах тези бабини вярвания, и по тях трябва да е момче Grin А по китайския календар - момиче.

Това с теглото на бащата ме разби 😂😂

Я вижте тук :
https://bebefon.bg/pages/pol-calculator/

😂

# 334
  • София, България
С миналата бременност проядох чесън след цял живот омраза към него Joy вече ми е интересно с тази какво ще проям…
За сега обаче нямам някакви моменти да ми се прияде нещо много. Освен онзи ден бургаския салам Animal Speak No Evil
Миналия път беше момче, не знам да ми се е яло нещо конкретно -солено или сладко… и от двете си ям. Сладко обожавам, винаги съм обичала и не знам дали има сила на тоя свят да ме откаже от него Grinning
Китайския календар позна, ама това е голяма глупост за мен Simple Smile сега ми го изкарва пак момче, пък да видим.

Някъде четох друго - че ако половия контакт бил в по-ранната част на овулация период, щяло да бъде момиче, понеже сперматозоидите които носели женските гени оживявали по-дълго от мъжките 😃

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 18:35 от Purple_Peanut

# 335
Аз да опровергая всички митове, имам две момченца, с коренно различни бременности: номер 1 беше с гадене, ядеше ми се солено и кисело, имах акне, качих само 8 кг за цялата бременност, според китайския календар момче, номер 2 - никакво гадене, ядеше ми се само сладко, нямах никакви пъпки, качих 20 кг , според китайския календар момиче 😃 Резултат: 2 момчета! 😃 Така че изобщо не вярвам на тези глупости вече.

# 336
  • Бургас
Аз имах голямо желание да се следя при Кироваков , но се отказах честно казано , от много близки чух отзива ,че е много зает , има много пациентки и претупва прегледите . Ходих на първия преглед при д-р Давидова , утре съм пак при нея да видим какво става с отлепянето , не знам дали ще може да се чуе сърце в 6г.с и 4 дни . Не съм решила още дали ще остана при нея тя да ме следи , но и съм доста объркана към кой да се обърка като цяло . Първата бременност ми я следи д-р Димитров , но не останах доволна от него , в началото на 9тия месец ми каза " айде чао , като родиш се обади"
Някой от Бургас , ако има препоръки за акушер-гинеколог, ако е и от окръжна болница ще е още по-добре .
Кироваков наистина има много пациентки. Не съм ходила при него на преглед и нищо не мога да кажа. Но той е запознат с тромбофилията, а аз имам мутации и затова искам и при него. Иначе Мануелян ми беше избора, но е до края на май в отпуска.
Кироваков е много зает. Аз от години ходя при него на профилактични и го бях препоръчала на снаха ми, тя роди преди 2 месеца, но не остана доволна от него. Първо, че не й е обърнал много внимание на тромбофилията, та тя ходи при друг специалист и сама си започна терапия, а и другото че е много зает и на няколко пъти забравял да й пусне някакви изследвания. След прегледите тя му звъняла да пита и той тогава се сещал.
Та аз по този повод много се чудя. То в окръжна изборът на добри не е голям - Душепеев и Кироваков. Не знам друго я се и за Мануелян и Тарарова, но май мисля в окръжна да раждам, та по-добре някой от там.

За БХС с първата ми бременност много ме наплашиха, че излязоха някакви кофти числа, а в крайна сметка нямаше нищо, а и все пак са статистически данни, а не е точен. Затова сега съм решила да си платя за спокойствие и да си направя пренатална.

# 337
  • София, България
Аз понеже ви чета чуденето за Бургас. Аз раждах и ще раждам в Софиямед, при вас нямаше ли Бургасмед? Там няма ли специалисти? Понеже тук в Софиямед има няколко добри АГ-та с доста пациенти.
Или вие държите да е в държавна болница?

# 338
Има Бургасмед , да . Аз първия път раждах в окръжната болница , без избор на екип и останах доволна . Моите наблюдения са ,че в Бургас поне, в окръжна повече подкрепят нормалното раждане и за това държа да раждам там

# 339
  • София, България
Да да , за раждането ясно. Нали понеже се чудите за следенето Simple Smile то следенето може да си е отделно. Вместо да висите при някой, който я не вдига телефон, я забравя изследвания, я забавя супер много часовете….

# 340
Аа , за следенето ,ако остана при тази докторка при която се преглеждам в момента си е в частен кабинет ,но и със здравната каса работи ,но не работи в окръжна болница , така че живот и здраве да стигнем до там ,ще раждам при друг доктор.

# 341
  • София
Иначе за пъпките и мазната кожа - аз почнах да се връщам към тийн годините ми 😃 Съответно ползвам маски с цинк, салицилова киселина и черен въглен и козметиката на Авен и Ла Рош позе за проблемна кожа. Косата ми винаги е била гъста, за момента е ок, без промяна.

# 342
Аз понеже ви чета чуденето за Бургас. Аз раждах и ще раждам в Софиямед, при вас нямаше ли Бургасмед? Там няма ли специалисти? Понеже тук в Софиямед има няколко добри АГ-та с доста пациенти.
Или вие държите да е в държавна болница?

Аз в момента ходя в Софиямед за следене, тъй като ми е най-удобна, но още не съм се ориентирала към болница и лекар за раждането. Ти при кого си била и кои АГ-та оттам би препоръчала?

# 343
Аз по каледар съм вече 6+2 дни и всяка седмица нещо ново ми изниква а старите не отшумяват тази седмица съм без апетит с гаден вкус в устата очите ми лицето ми е като омесено тесто подпухнало е изцяло  супер много ми нагрози лицето 🤣🤣🤣🤣  и аз нямам търпение за 1 си преглед който е на 03.05 и аз повечето хапвам солено към сладко не се сещам макарче преди бременоста без сладко неможех но като чета нашите коментари почти еднакви симтоми имаме всички  но най важното нека се развиват нормално нашите бебчета да им чуем сърдечния ритам и да си ги родим живи и здрави ❤️🤰👶🍀

# 344
  • София, България
Fayona при д-р Узунова съм. Аз мога да кажа само хубави неща за нея, вече ми е като приятелка Grinning от раждането ми преди 4 години при нея всяка година нямам търпение да дойде времето за профилактичния ми преглед. Болницата не е уау положение, но раждам там заради д-р Узунова.
  Д-р Исхан Хасан е другия предпочитан лекар там. Също добър специалист по думите на хора около мен. За другите нямам преки впечатления. Имам приятелка при Миков, доволна е, ама аз нещо не го харесвам.

ЛейдиРоуз и аз съм като тийнейджър. Зле си бях и преди да забременея, ама сега съвсем!

Общи условия

Активация на акаунт