Декемврийски бебета 2023г

• 39 698
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, има ли някоя с болки в кръста. При мен се появиха снощи и много се напрягам. Не си спомням с първата бременност така ли беше, но усещам лека тъпа болка и ще се побъркам от притеснение😣

да аз преди две седмици умирах от болка в кръста. Пиех но шпа и почивах и мина.

# 601
Здравейте момичета, може ли някоя от София да препоръча АГ при който по НЗОК да се следя освен на частно, защото с това повръщане не мога да ходя на работа, личния ми даде болничен, но каза че следващия трябва да е от АГ. Моля за съвети за лекари Simple Smile

# 602
  • София
Здравейте момичета, може ли някоя от София да препоръча АГ при който по НЗОК да се следя освен на частно, защото с това повръщане не мога да ходя на работа, личния ми даде болничен, но каза че следващия трябва да е от АГ. Моля за съвети за лекари Simple Smile

АГ не е нужно да е по ЗК за да издаде болничен, достатъчно е да има договор с НЗОК.

Иначе не знам в кой квартал си, аз единствено съм ходила при др Богданова в 25то ДКЦ по ЗК, тя изражда и в Тина Киркова

ето линк

Скрит текст:

# 603
Мерси Маце, Дружба съм, близо ми е ще погледна в 25 ДКЦ

# 604
  • София
А супер, значи ти е близо. Тя е голям шемет, та ще ти хареса.

# 605
  • София, България
И аз знам за Богданова, но знам, че е доста претоварена, дано се навие да ви вземе 🙈 но ако е само за ЖК-то може при всеки в общи линии колкото да минавате прегледите. Simple Smile

Мацето, ти да не си някъде по Младост?

# 606
  • София
Не, и аз съм в Дружбай, ама по постоянен адрес в Младост Laughing, там ми е пъпа хвърлен хаха, детето там беше на градина и сега там учи.

# 607
Purple_Peanut, а ти да си случайно в района на Младост, че беше казала, че в Софиямед се следиш?

# 608
  • София, България
В Мусагеница съм, срещу Софиямед. Ама понеже и личния ми лекар и на детето педиатъра са от 25-та поликлиника и ми направи впечатление Simple Smile Fyona, ти в кой квартал си Simple Smile

# 609
И аз съм в Мусагеница, виждам Софиямед от прозореца си Grinning

# 610
Момичета не знам какво да правя с тази моя работа - шефа ми се заяжда понеже си взимам болнични, но няма как да повръщам и да ми е лошо и да съм 12ч. вързана на стола. Работата ми е напрегната и стресова и вече се чудя дали да не ходя така, понеже сега ще се настроят всички срещу мен, останалите колеги са мъже Sad

# 611
Момичета не знам какво да правя с тази моя работа - шефа ми се заяжда понеже си взимам болнични, но няма как да повръщам и да ми е лошо и да съм 12ч. вързана на стола. Работата ми е напрегната и стресова и вече се чудя дали да не ходя така, понеже сега ще се настроят всички срещу мен, останалите колеги са мъже Sad

Какво значи шефа ми се дразни. Да повръщаш там на бюрото ли ? Взимай си болничен и да не ти пука от колегите детето ти е най-важно ! Те ще се оправят, работа винаги ще има ! И на мен ми предстои да се върна на работа след трансфера(взех си 14 дни отпуската от миналата година). И аз съм на бюро 9 часа и със стрес и само с колеги мъже. Не смятам да се съобразявам с работата, ако съм добре ще ходя ако не ще си взема болничен нищо, че ще загубим едни 1000 лв защото не ме осигуряват на реалното. За сега и на мен ми се гади поне е без повръщане. Не се съобразявай с шефа си и колегите си, ти си бременна и на-важна.

# 612
  • Варна

Ако си го уведомила писмено, че си бременна излизай болничен от сега направо... Постоянен.
С предната бременност ме уволниха, понеже бях в изпитателен, назначиха ме фиктивно на друго място и от началото на третия излязах болничен до края

# 613
Момичета, честито на всички с прекрасни сърчица и новини. Днес бях на първи преглед /при д-р Бабаков, Пловдив/ в 6 г.с. според последния ден на МЦ. Видя се плодното сакче и жълтото мехурче. Докторът потвърди нормална бременност, но каза, че е рано за ембрионче, като картината отговаря на 5 седмици от зачеване и изглежда напълно нормално. На 11 май отново съм на преглед за пулс. Успех и на момичетата, на които предстои преглед.

# 614
Момичета, има ли някоя с болки в кръста. При мен се появиха снощи и много се напрягам. Не си спомням с първата бременност така ли беше, но усещам лека тъпа болка и ще се побъркам от притеснение😣
[/quote
Аз от самото начало съм с болки в кръста

Общи условия

Активация на акаунт