Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 207 225
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Миналия сезон имаше коктейл, на който Виктор раздаваше рози след пейка срещите, помните ли и тази която не го впечатли си тръгва(Гергана).. може да е същото, Валерия нещо да няма среща с него или да не мине добре и той да се чуди дали да й даде роза или не ..
Валерия като нищо ще реши да не ходи на среща с него на пейката и той ще се чуди дали да ѝ даде розата.

# 106
Наум беше казал, че в средата на шоуто Евгени ще е пред дилема и този път се е допитал до него и неговото мнение.
Значи тук ще се касае за нещо по-сериозно.

# 107
Сериозно,сериозно,колко по сериозно от това Елена или Валерия!?!

# 108
Ами може би в следващия епизод се чуди точно за този кадър с розата, дали да даде розата или не на Валерия, която явно ще му се дръпне и няма да отиде на среща...

# 109
  • София
Аз не разбирам защо някой би го било страх, едва ли не, да пусне спойлери. Нали форумът е анонимен?

Аз, ако имах инфото, щях да си направя нов профил, да се представя за съседка на Тушев (примерно), или изобщо да не уточнявам каква съм, и да си пиша на воля. Сигурно щях да се кръстя "Грип", та да съм тандем с Ковид - човекът с най-читавите спойлери.
Simple Smile

# 110
Предполагам хората ги е страх да не им проследят ИП адреса дори и с фалшив профил. Тая продукция стана по-потайна и от руски шпионин

# 111
  • Мюнхен
Сега за чата от Дискорд. Когато се появи, почти всички го възприехме за чиста монета. Но в него има едно сериозно противоречие. Този чат, уж личен, пък станал публичено достъпен, или поне на хора, които не участват в него, е между три лица, за които се предполага, че са хора от продукцията. Споделят си, че PR- ката на предаването е пуснала фалшивия спойлер за Елена. Но в същност печели Японката. Та, тези три (приемаме жени) знаят реално кой е победител и не би трябвало да се информират в чата взаимно за това. Цитирам: Веси каза, че ще се преструват, че ще спечели тази, за която livelaughlove пише, а в същност ще спечели японката". Две неща - първо, какво ги интересува тези жени под какъв псевдоним се е регистрирала PR-ката, и второ, защо им е да си повтарят помежду си вече известната на тях информация кой реално печели. За мен този спойлер е насочен към потребителите на бг мама и то съвсем целенасочено. Направено е така, че той да достигне до нас. Тази моя хипотеза съвсем не решава основния въпрос, но е знак за мащабите на фейка. 

Nolii, чатът НЕ Е личен, не знам как реши, че е. Обясних вече, че е от канал, създаден по време на пандемията, с цел хората да си обсъждат филми и сериали и да не умират от скука по време на мерките. И темата за Ергена е била изключение, доколкото разбрах, нищо повече няма писано там.

Само едно лице в чата е от продукцията, а именно редакторката с псевдонима Arthur Conan Doyle. Другите две нямам идея какви са и кои са, просто хора от канала, които явно хвърлят по едно оченце на Ергена. Те затова и питат коя е ПР-ката и как ѝ е името в БгМама.

Сега...до колко са верни нещата, обсъждани в чата, не знам. Поживём увидим.

Какво стана с отделната тема за спойлери и догадки за Ергена? Тук наистина много пишем, а уж е за всички реалитита.

# 112
Относно излизането на Айлин,мисля че имаше спойлер че искала да излиза по собствено желание защото се излагала а Евгени не и обръщал внимание,но продукцията я е разубедила или нещо такова...

# 113
  • Луната
Скрит текст:
Сега за чата от Дискорд. Когато се появи, почти всички го възприехме за чиста монета. Но в него има едно сериозно противоречие. Този чат, уж личен, пък станал публичено достъпен, или поне на хора, които не участват в него, е между три лица, за които се предполага, че са хора от продукцията. Споделят си, че PR- ката на предаването е пуснала фалшивия спойлер за Елена. Но в същност печели Японката. Та, тези три (приемаме жени) знаят реално кой е победител и не би трябвало да се информират в чата взаимно за това. Цитирам: Веси каза, че ще се преструват, че ще спечели тази, за която livelaughlove пише, а в същност ще спечели японката". Две неща - първо, какво ги интересува тези жени под какъв псевдоним се е регистрирала PR-ката, и второ, защо им е да си повтарят помежду си вече известната на тях информация кой реално печели. За мен този спойлер е насочен към потребителите на бг мама и то съвсем целенасочено. Направено е така, че той да достигне до нас. Тази моя хипотеза съвсем не решава основния въпрос, но е знак за мащабите на фейка. 

Nolii, чатът НЕ Е личен, не знам как реши, че е. Обясних вече, че е от канал, създаден по време на пандемията, с цел хората да си обсъждат филми и сериали и да не умират от скука по време на мерките. И темата за Ергена е била изключение, доколкото разбрах, нищо повече няма писано там.

Само едно лице в чата е от продукцията, а именно редакторката с псевдонима Arthur Conan Doyle. Другите две нямам идея какви са и кои са, просто хора от канала, които явно хвърлят по едно оченце на Ергена. Те затова и питат коя е ПР-ката и как ѝ е името в БгМама.

Сега...до колко са верни нещата, обсъждани в чата, не знам. Поживём увидим.

Какво стана с отделната тема за спойлери и догадки за Ергена? Тук наистина много пишем, а уж е за всички реалитита.
Някой пусна след предложението, но беше изтрита!

# 114
  • Монреал
Предполагам хората ги е страх да не им проследят ИП адреса дори и с фалшив профил. Тая продукция стана по-потайна и от руски шпионин

Потайна, колко да е потайна продукцията… Сега като се замисля как са изпляскали в промото момата с розовата рокля, която е на финал. И тя очеизвадно е Елена… Като вземе да победи и на продукцията направо им пишем слаб 2 за потайност😂 Толкова пък да не съобразят, че тя като основен персонаж ще е гледана под лупа и твърде лесно ще бъдат разпознати ръцете и.

# 115
Да ви попитам нещо ,макар че и този коментар може да ми изтрият. Смятате ли,че блузата е една и съща?

# 116
Не е същата блуза. И това не е Елена. Нали се коментираше, че била някаква жена от екипа?

# 117
Блузите са различни, но сходни като кройка. Но ми прави впечАтление, че жената от постинга с ергена е мн по-едра от Елена...

# 118
  • Вестерос
Туй сега какво значи според ваЗе, както казват по моя роден край?

Според мен се връща назад на срещата, която е уж перфестна. А след това се чуди къде е сбъркала. Аз така го тълкувам.
Аз го разбирам, че тя е спечелила.
Аз хич не я харесвам

# 119
  • София
Съжалявам, че пак се връщам на снимките от чата, но сега ги погледнах по-обстойно и две неща ми направиха впечатление. Първото е, че там където потребител 🍑 пита дали пише в бг мама или праща от бг мама, отговорът липсва. После въпросният потребител намерил коя пише тук, но накрая в третата снимка ми се струва, че нещо е пипано и то доста си личи. Едното е пост, другото е цитиране на поста и отговор към него, но реалния текст не се вижда. Приемам скритото име, задраскано с червено, но точно там където пише коя печели е пипано и аз нямам доверие в тези снимки.
Качвам линк към мнението и изрязана снимка на конкретното нещо.

Държа да отбележа, че нямам нищо против потребителката, която го е споделила с нас, по-скоро да не би нея да са я подвели също.
https://bg-mam.ma/p/1532578/46133446

Общи условия

Активация на акаунт