Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 207 209
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 90
Сега за чата от Дискорд. Когато се появи, почти всички го възприехме за чиста монета. Но в него има едно сериозно противоречие. Този чат, уж личен, пък станал публичено достъпен, или поне на хора, които не участват в него, е между три лица, за които се предполага, че са хора от продукцията. Споделят си, че PR- ката на предаването е пуснала фалшивия спойлер за Елена. Но в същност печели Японката. Та, тези три (приемаме жени) знаят реално кой е победител и не би трябвало да се информират в чата взаимно за това. Цитирам: Веси каза, че ще се преструват, че ще спечели тази, за която livelaughlove пише, а в същност ще спечели японката". Две неща - първо, какво ги интересува тези жени под какъв псевдоним се е регистрирала PR-ката, и второ, защо им е да си повтарят помежду си вече известната на тях информация кой реално печели. За мен този спойлер е насочен към потребителите на бг мама и то съвсем целенасочено. Направено е така, че той да достигне до нас. Тази моя хипотеза съвсем не решава основния въпрос, но е знак за мащабите на фейка. 

# 91
Говоря за Виктор, че имаше дългогодишна връзка с майка с едно дете, сега Евгени - с две

# 92
А как бихте тълкували този кадър от промото? Гечно сам на дивана с роза в ръка...

# 93
  • София
Да, интересен момент, който май пропуснахме. Изглежда все едно някоя се е отказала и му я е върнала и той страда, ако е способен изобщо.
А какво стана с грешното решение на Виктория, за което тя съжалява? Обсъдихме ли го тук?

# 94
А как бихте тълкували този кадър от промото? Гечно сам на дивана с роза в ръка...

От кое промо? Не съм го виждала. Дайте да разнищим. Мисля, че след този формат спокойно мога да се преквалифицирам. Детективска агенция.

# 95
  • София
Може точно това да е грешното ѝ решение - да откаже розата.

# 96
В продължение на седмици Теа на Наум следваше само Валерия. Сега забелязах,че следва Елена и е харесала последния ѝ пост от днес. Мисля че я е последвала наскоро.
Два варианта според мен
1. Шопов знае,че жена му е клюкарка и не ѝ е издал коя е победителката. Тя първоначално е фен на Валерия и тяхната “любов от пръв поглед” грижливо режисирана от продукцията. В последствие  Елена става главна героиня и Теа е омагьосана и започва да я следва.
2. Теа играе по свирката на продукцията пускайки снимки от премиерата с мистериозна дама до Евгени; първо следва само Валерия,после и Елена,а накрая победителката ще е Ирина

# 97
Сега за чата от Дискорд. Когато се появи, почти всички го възприехме за чиста монета. Но в него има едно сериозно противоречие. Този чат, уж личен, пък станал публичено достъпен, или поне на хора, които не участват в него, е между три лица, за които се предполага, че са хора от продукцията. Споделят си, че PR- ката на предаването е пуснала фалшивия спойлер за Елена. Но в същност печели Японката. Та, тези три (приемаме жени) знаят реално кой е победител и не би трябвало да се информират в чата взаимно за това. Цитирам: Веси каза, че ще се преструват, че ще спечели тази, за която livelaughlove пише, а в същност ще спечели японката". Две неща - първо, какво ги интересува тези жени под какъв псевдоним се е регистрирала PR-ката, и второ, защо им е да си повтарят помежду си вече известната на тях информация кой реално печели. За мен този спойлер е насочен към потребителите на бг мама и то съвсем целенасочено. Направено е така, че той да достигне до нас. Тази моя хипотеза съвсем не решава основния въпрос, но е знак за мащабите на фейка.  

Аз пък наистина мисля, че е верен и че това е някакъв случаен гаф. Тази потребителка се регистира само, за да каже това и после изчезна. Отказваше да даде инфо за финалистките , защото нейната позната уж можела да си има неприятности,  но държеше да повярваме, че Елена е победител. Ако чатът в дискорд беше фейк, тя щеше да се появи и да каже нещо по този повод. Представете си вие да пишете спойлери, защото имате инфо от кухнята- нямаше ли да реагирате, ако някой си твърди, че сте човек на продукцията и това се чопли 210 страници в темата? Но пак ще се повторя - дори да оставим т.нар спойлери, достоверни или фалшиви, от поведението на Елена за мен е очеизвадно , че не са с Евгени в момента. Както неше ясн от преди началото на миналия сезон, че Виктор не е намерил любовта в предването.

# 98
При Никос сега ще е Габка

Гледайте🦫

# 99
Миналия сезон имаше коктейл, на който Виктор раздаваше рози след пейка срещите, помните ли и тази която не го впечатли си тръгва(Гергана).. може да е същото, Валерия нещо да няма среща с него или да не мине добре и той да се чуди дали да й даде роза или не ..

# 100
И аз не мисля, че Ирина е на финал.

# 101
Кадърът е от промото за следващия епизод.

От кое промо? Не съм го виждала. Дайте да разнищим. Мисля, че след този формат спокойно мога да се преквалифицирам. Детективска агенция.

# 102
  • Луната
Скрит текст:

Заповядай
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/videos/sledvashtata-sedmic … ija-bez-roza.html
От видяното и заглавието много си мисля, че това ще e "драмата" дали ще даде роза на Валерия или не.
Да бъде или не! Туй е въпроса Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 22:17 от Woman^In^White

# 103
  • София
Във видеото, в което Наум отговаря на въпроси на жена си преди старта на предаването, той спомена, че тя знае дали Евгени се вижда с някоя от участничките. Тя знае коя печели, няма как. Но колкото е голяма невротичка, толкова е тренирана с тия инфлуенсърски истории и онлайн поведение.

# 104
Аз май намерих информация относно следващия епизод, извадена от промото в първия епизод. Там има кадър с него и Виктория, където тя държи роза. Облечена е с роклята от следващия коктейл. И обиците са същите. Първият скрийншот е от промото от еп. 1, втория е от следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт