Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 207 208
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 75
Оо, да само си я представям Айлин на Аладин на Сточна гара да продава дюнери.🤣 Може би е било някакъв базик не задължително свързан с работата й, а да е любител на храната там.
Елена много ме обърква с постовете и коментарите си. Усеща се една меланхолия и носталгия в повечето й публикации.
avi10, имаше един момент, който присъства в промото на сезона. Елена и Евгени са заедно в градината прегърнати, когато Елена с треперещ глас и почти със сълзи на очите му казва 'Не знам дали знаеш, но аз много те харесвам.'
https://youtu.be/yGWbQVb60_g след 27 секунда е.
Миличката Елена, за мен е непонятно как е успяла така да се влюби в тази среда. Дано има щастлив край за нея.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 20:50 от dreamer🌺

# 76
  • Луната
Скрит текст:
А след инфото за Меган, кръгът за третата финалистка до Ирина, Джия и Боряна ли се стеснява?

Не мисля. Както казах, бая се рових и всички дати, които съм намерила, се базират на постове/сторита/сторита на приятелки/коментари и т.н. (не гледам само първия пост в инстаграм, че там половината са споделяли след края на предаването).

Та, Ирина, доколкото си спомням, има качено стори ни 31.10., а пък срещите с роднините на последните три финалистки са след това, така че категорично няма как да е тя.
Джия - намерих нейн коментар, не помня къде, от 23.10.
Боряна - качено стори от Турция от 25.10.

За мен третата финалистка е Виктория, въпреки че не успях да намеря снимки на нейни роднини или приятели в Бодрум, но няма кой друг да е.

На Поли намерих снимка от 03.11. че е отбелязана в заведение в София, така че макс да стига до последните пет(може би).
За съжаление, колкото и да ми е симпатична, Микаела към момента също съм я отписала като вариант. Имаше качена снимка с нея от 22.10. + нейн пост от 03.11. във фейсбук, но ако разчитам на актуалност в качената снимка, няма как да е финалист.
+
Скрит текст:
Виктория със сигурност на 1 ноември вече е била в България, така че не ми се струва логично да е третата финалистка. За справка - едно стори, което беше пуснала Боряна, която има снимка със същото облекло на същото място от 1 ноември, та оттам се ориентирах за датата. Като гледам и грима на Рая подозирам, че са празнували Хелоуин заедно.
Продължавам да вярвам, че Ирина е третата, то май друга опция не остана.

То не останаха участнички! Grinning Grinning Grinning

Елисавена я изключихме, не мисля, че е и Пам.

За Меган няма сигурна информация обаче, защото се е покрила в Канада и е заключила всичко!
Не споделя нищо! Така, че може тя да е третата на финала, заедно с Валерия и Елена
Подчертавам, ако горните неща са така!

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 21:27 от Woman^In^White

# 77
  • Монреал
Това с японката е много объркващо. В чата от Дискорд се обсъжда жената която пуска фалшиви спойлери за победителката. Нейният спойлер е, че печели Елена. А, в чата казват, че този спойлер отвлича вниманието от реалната победителка - японката🤯 Т.е, няма как пак да е Елена. Голяма мистерия с този спойлер…
Иначе, нямам съмнение след вчера, че Елена ще спечели и без да има един читав спойлер.

# 78
100% Елена е победителката. Те на срещата си говореха да се мести в Пловдив при него. Тя се е преместила сред края на снимките. Ясно е всичко

# 79
Аз не разбирам едно нещо. Продукцията изкъсо следи кой какво публикува. А близките на Елена и Валерия се тагнали от Бодрум? Е, това не е ли повече от спойлер? Майката на Елена едва ли не в имението?

Според мен Мегън има голям страх от договора. Жената живее в Канада, където договори и всичко се спазват. Може да се страхува да не издаде нещо и за това да е заключила всички см, за да не може продукцията да я съди за нещо.

Много ми беше симпатична Мегън, ама с тоя луд поглед понякога се чудя на какви вещества е.

# 80
Вече средата на сезона ли е? Кога се очаква да излъчат финала?

# 81
  • Луната
Вече средата на сезона ли е? Кога се очаква да излъчат финала?
Да! Били 27 епизода, а вчерашния беше 13-ти

# 82
  • Sofia
Скрит текст:
Оо, да само си я представям Айлин на Аладин на Сточна гара да продава дюнери.🤣 Може би е било някакъв базик не задължително свързан с работата й, а да е любител на храната там.
Елена много ме обърква с постовете и коментарите си. Усеща се една меланхолия и носталгия в повечето й публикации.
avi10, имаше един момент, който присъства в промото на сезона. Елена и Евгени са заедно в градината прегърнати, когато Елена с треперещ глас и почти със сълзи на очите му казва 'Не знам дали знаеш, но аз много те харесвам.'
Миличката Елена, за мен е непонятно как е успяла така да се влюби в тази среда. Дано има щастлив край за нея.
🤗
Бе гледала съм го уж,ама в цитата явно много буквално приех дърпането за ръкави и молбите и се чудех за какво става въпрос.😀

# 83
Това с японката е много объркващо. В чата от Дискорд се обсъжда жената която пуска фалшиви спойлери за победителката. Нейният спойлер е, че печели Елена. А, в чата казват, че този спойлер отвлича вниманието от реалната победителка - японката🤯 Т.е, няма как пак да е Елена. Голяма мистерия с този спойлер…
Иначе, нямам съмнение след вчера, че Елена ще спечели и без да има един читав спойлер.

Ох, да! Така е, сега пак го гледах. Лиллавлаф пуска точно, че Елена ще спечели. Някаква си Веси била казала, че ще се правят, че Елена ще спечели до края, а пък печелела дефакто японката (Валерия).
Мятам се от пост в пост, но не знам тогава какво ще да е трудното решение, което ще предреши финала? Той ергенът взима само едно решение- на кого да даде и на кого да не даде роза. Та какво е това трудно решение освен недаването на роза на някого???

Гледах промото отново. Когато Евгени казва "дойдох да намеря любовта, жената на моя живот" веднага след това показват зяпналата Елена и изобщо повечето снимки са на Елена, това не знам дали е за заблуда, или е сполйер. Ще се побъркам вече !!! Не ми пука за Ергенът, но любопитството ме тресе.

# 84
Това, че Ирина е била на работа на 1 ноември сигурна информация ли е?
Ще вземете да излезете прави за Меган, че може да е третата...
Тези мнения са писани преди известно време в основната тема от един и същ потребител, моля, ако е в темата и знае нещо да не ни мъчи и да сподели 😃

# 85
В пълния първи епизод промото е малко по-различно. На 2:42 е сцената, в която Елена се обяснява https://www.youtube.com/watch?v=jDPu2fn2zCs Не знам дали го дърпа за ръкава, но май му държи ръката

# 86
Аз си мисля, че трудното решение има общо с отпадането на Айлин толкова рано. До момента, тя е представена като фаворитка и почти сигурна за финала. А от датите на постовете й знаем, че явно някоя друга участничка я е заместила. Нещо трябва да се е случило там. Теориите ми са, че:
1. Имало е скандал и той е трябвало да избира между Айлин и друга фаворитка (почти сигурно или Валерия или Елена) или
2. Станало е нещо между тях, скарали са се за нещо или той е усетил, че тя не е чак толкова хлътнала по него.
Чудя се дали този разговор между нея и Елена, който беше ни в клин, ни в ръкав, не е някакъв foreshadowing.

# 87
Говореха за Студентски град и затова, че от септември тя има договор с някакъв си Фуудс, а я гледаме в Бодрум, както и да е. Може да е спонсорирана от турската фирма и да участва без това да се отразява на отработеното време и заплатата или да е проформа наета във фирмата, варанти много.
За Елена тепърва започват мигове на трескава подготовка, в които тя, като един изявен представител на своята зодия ще обсеби всичко, което дори още не е помислил или пресметнал Евгени. Скорпионът няма как да не захапе всеки детайл и да не подреди живота му, а и него самия по най-добрия възможен, според нея начин. Друг е въпросът дали е най-добрия за него и дали ще приеме някого толкова надълбоко в личното си пространство като всички виждаме как ожесточено не позволява това. Колкото и външно да е спокоен, той винаги вътре е нащрек за - нокти, зъбки, двоен аршин, цупки, отмятане на очи, игрички и тн. а след като вече има опит с жена с две деца, със сигурност знае какво означава - пренебрегване, лишаване, заетост, ревност…. Ама едно към едно Виктор от предния сезон! Дългогодишна връзка с майка с дете… браво на продукцията, нямам думи….

# 88
Хаха, разсмях се за скорпиона. Според мен, Генчо нищо, че е рак,  е мн доминантен и трудно ще допусне някой нещо да му организира и да му влиза в личното пространство. Елена ще се настрои към него или ще излети.

# 89
Две деца,той така каза.

Общи условия

Активация на акаунт