Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 456
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 545
В промото за утре пише, че "ще настъпи обрат във взаимоотношенията между Елена и Евгени". Може би това е дългоочакваният обрат? Как тогава Елена ще е на финал? По голяма пързалка ни пускат непрестанно.

# 1 546
Ако Айлин си тръгва тази седмица - дали това значи, че махат хората около Валерия, за да я оставят сама като Александра миналата година?
АКО си тръгва Айлин е по-скоро заради нещо което се е случило и е искала сама да напусне, както се завъртя тук в темата.
В промоте Айлин казва "Чао! Чао!". Първоначално си помислих, че Пам изхвърча и тя се радва, но може и тя да напуска и това да й е сбогуването.

# 1 547
Който се смее последен, сгрява най-бавно хаха Шегувам се, да не се обидиш.
Аз ще съм доволна и Микаела да спечели, за победата, но Евгени не е голяма печалба.

# 1 548
Ако Айлин си тръгва тази седмица - дали това значи, че махат хората около Валерия, за да я оставят сама като Александра миналата година?
АКО си тръгва Айлин е по-скоро заради нещо което се е случило и е искала сама да напусне, както се завъртя тук в темата.
В промоте Айлин казва "Чао! Чао!". Първоначално си помислих, че Пам изхвърча и тя се радва, но може и тя да напуска и това да й е сбогуването.

казва и “изпидуркаха” я, каквото и да значи това касае друга жена

# 1 549
  • Разпиляна във въображението
Никакъв обрат не виждам между Елена и Евгени. Тя нещо не ще дръпне, той ще се обиди, тя отново ще отиде да му говори, плачейки на рамото му и искайки нещо - цялата нея /добрата и мрънкащата й страна/ и ще се оправят нещата излизайки по-силни от всякога Simple Smile

# 1 550
  • Варна
Mне, според мен се "сбогуваше" с напусналата..

# 1 551
За момичето в басейна предлага да сравним по раменете. Има достатъчно снимков материал на рамене и ръце и на Валерия и на Микаела от предаването.

# 1 552
Е нали ще има нова нацелувана, едва ли ще е Валерия в басейна. Залагам на Ирина.

# 1 553
Не, ръцете са по-слаби от на Валерия дори, камо ли Ирина, която е моя типаж - бичме.

Момичето май верно е Мика...

# 1 554
В профил и на Джия ми прилича.

# 1 555
  • Монреал
https://instagram.com/niakosara?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Профилът на Ния Косара, за всички които се интересуваха.

# 1 556
Според мен е Ирина. Как може да е Микаела? Тя е с червена коса - дори на тъмно няма да изглежда така черна. Освен това отговаря на натюрела на Ирина да се метне страстно на Ергени и да разберем как стига топ 3.
Редактирам се - в лице има нежни черти, прилича на Валерия, а не на Ирина. А и черният бански и въпросът как ще се възползва Валерия от охладняването между Евгени и Елена. Е, явно така.

# 1 557
  • Монреал
Много са фини ръцете на девойката в басейна. Или и Мика, или Виктория. Тъмно е и е нормално да не се вижда червения нюанс в косата, ако е Мика…

# 1 558
  • София
На мен всъщност точно на Микаела ми прилича. Все пак, за да остане до финала, трябва да има някакво развитие. Между другото, сигурно ли е, че Елена е втората финалистка, а не тя? На момичето с розовата рокля от промото виждат ли се татуировки? Защото Елена има на ръцете. Съжалявам, ако е обсъждано, не съм чела цялата тема.

# 1 559
И според мен е Микаела.

Общи условия

Активация на акаунт