Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 123
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 650
 явно не е Елена победителката... Ако може да се брои за спойлер де, а и явно е в София.
Аххаха, къде е уловена тази космополитка 🤣
За който не знае - това е Тиндър, приложение за запознанства.

# 1 651
Хаха този профил е 100% фалшив… как ще си направи точно Тиндър предвид всички договори и медиен интерес?

Имам чувството, че в темата пак тенденциозно ни се пише от нови потребители че не е Елена. Не ме бърка въобще, ще спечели тя ако не е с него, но е смешно какви усилия се влагат в една бг мама тема 😂
Преди страници се написа нещо за Боряна, но беше изметено. Какво толкова е направила?

# 1 652
  • Разпиляна във въображението
Ами на мен са ми сладки Валерия и Евгени. След като изгледах отново срещата им, след това разни коментари за нея от участничките какво искала и търсила, си мисля, че двамата са си един за друг. Тя каза, че не иска да е от домакините, които вършат всичко, а мъжете да седят на дивана. Той отвърна, че ще е на пианото. Тя - аз ще готвя, ти ще свириш. Ядат едно и също, тя даже може да му помогне да бъде веган, т.е. няма да й е необходимо усилие за това. Евгени има нужда понякога да свири с часове, тя има свое собствено занимание, което да ангажира времето й. Не е като да е неориентирана, да се захваща със сто неща, да търси това-онова и да е с претенции. Свикнала е с пътувания, не я виждам толкова взискателна. Имат привличане, стоят добре един до друг. С желание само за нея е свирил два пъти, интимно и само за тях си. За Айлин също, в началото на сезона, но тогава бяха заобиколени с всички.
Мисля, че логически те си пасват най-добре. Ще видим.

# 1 653
Тиндер профила на Елена е по-скоро фалшив. Независимо дали са победетелки или не,мисля че всички трябва да поддържат версията че много харесват Евгени докато ги дават по ТВ,че са още в предаването. Доколкото си спомням и Лиа обяви,че е сгодена след като излезе и стана ясно,че не печели тя. Защо Елена,една от главните героини,ще си направи публичен профил в сайт за запознанства?

# 1 654
Ако се погледнете промото отново, ще видите, че освен дамата с ръцете, която е Елена, следва кадър на друга рокля, дълга до земята и различен цвят.
Здравейте на всички, реших и аз да се включа в темата, много ми е интерестно да ви чета коментарите!
Ето малко разсъждения и от мен Simple Smile
На промото за сезона, показват жена с розова рокля и малка част от ръцете й(все едно това е победителката) и след това дават Ергени с пръстена.
Ако сте гледали подкаста на  Комеди клуб, там правят сравнение със снимка на ръцете на Елена и тези на показаната дама и ръцете се едно към едно, лично за мен не остана съмнение, че това е Елена (не вярвам две участнички да имат толкова еднакви ръце, нокътна плочка, дебелина на пръстите и тн.)
Моята конспирация обаче е, че на промото показват не победителката, а втората.
Т.е. това, което искам да кажа, е че за мен победителката е Валерия, Елена остава втора.
От продукцията умишлено са снимали като победителка ръцете на Елена, но тя остава втора.
Това според мен е финала.
Колкото до Айлин-в видео в канала си, Наум казва, че е имало ситуация в предаването, в която Евгени е трябвало да вземе изключително трудно и важно за целия сезон решение-това според мен е напускането на Айлин.
Според мен с нея се случва нещо, заради което Евгени решава да я изгони:)
Ще ми бъде интерестно, какво мислите за моите разсъждения;)
Приятно четене и писане дами!

# 1 655
  • София
Ами не пиша нищо тенденциозно, както написа потребителка по нагоре. Просто ми изскочи нейният профил докато си пиех кафето. Не знам дали е фалшив или не... А и има там нейна снимка прегърна та с куче, явно нейно, която не съм я виждал в инстаграмът и примерно. Даже и Пам ми е излизала там.. Но не спекулирам кое е истинско и кое не... Реших да споделя с вас леко клюка 😁

# 1 656
Лия също е имала профил в Тиндър преди да отпадне от предаването, нали така се е запознала с годеника и.

# 1 657
  • София
Няма как да сме сигурни, че не е фалшив, но е възможно да е и истински. Описанието отдолу звучи като писано от Елена. Аз нищо не усещам между тях с Евгени в предаването, не знам има ли и закога да се развие. Но пък след като Виктория я направиха победителка миналата година, знае ли човек какво да очаква.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 10:12 от Лъвица

# 1 658
  • София
Не мен погледите нищо не ми говорят кой знае колко специално. Тоест, само на Валерия ми говори - "ах, тии, къде ми ходиш по другите, сега ще видят те"

# 1 659
  • София
Погледите може би малко по-трудно се интерпретират, но това да я настани в скута си, да гали голия ѝ гръб и да си пъха ръката под презрамката на роклята ѝ... С никоя друга го няма тоя език на тялото.

# 1 660
  • София
Мръсник! Simple Smile

# 1 661
  • earth
Вярно ли, че щели да връщат двойка в Един за Друг? Ужас. Аз се надявах да свършва по-бързо, че моите прознати астроложки вече пощуряват. Нощем спят с тапи в ушите да не би звездите да им прошепнат някой спойлер.

# 1 662
Аз пък отчитам, че това е единственият по-различен поглед на Валерия,към Геньо, иначе все гледа като полузаспала без живец. Харесва го, той нея също.
Появи се един пост, в който се твърдеше, че приятел на съфорумка е заразял Валерия, защото си е писала с Ергени. Много обиграна ще излезе тази мома ако е вярно/*и е спечелила/,а може да са се разбрали нещо помежду си.

# 1 663
Имаме match, драги зрители!
Сродна душа на Валето.

# 1 664
Ако се погледнете промото отново, ще видите, че освен дамата с ръцете, която е Елена, следва кадър на друга рокля, дълга до земята и различен цвят.
Здравейте на всички, реших и аз да се включа в темата, много ми е интерестно да ви чета коментарите!
Ето малко разсъждения и от мен Simple Smile
На промото за сезона, показват жена с розова рокля и малка част от ръцете й(все едно това е победителката) и след това дават Ергени с пръстена.
Ако сте гледали подкаста на  Комеди клуб, там правят сравнение със снимка на ръцете на Елена и тези на показаната дама и ръцете се едно към едно, лично за мен не остана съмнение, че това е Елена (не вярвам две участнички да имат толкова еднакви ръце, нокътна плочка, дебелина на пръстите и тн.)
Моята конспирация обаче е, че на промото показват не победителката, а втората.
Т.е. това, което искам да кажа, е че за мен победителката е Валерия, Елена остава втора.
От продукцията умишлено са снимали като победителка ръцете на Елена, но тя остава втора.
Това според мен е финала.
Колкото до Айлин-в видео в канала си, Наум казва, че е имало ситуация в предаването, в която Евгени е трябвало да вземе изключително трудно и важно за целия сезон решение-това според мен е напускането на Айлин.
Според мен с нея се случва нещо, заради което Евгени решава да я изгони:)
Ще ми бъде интерестно, какво мислите за моите разсъждения;)
Приятно четене и писане дами!
Да, забелязах го сега, ей това е роклята на победителката:)
Само да кажа, че аз не симпатизирам на Валерия, но обективно, от всичко, което виждаме, за мен тя печели.
Единственото, за което се ядосвам, е че продукцията позвили от много рано да разберем, наистина за мен предизвестения край.

Общи условия

Активация на акаунт