Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 128
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Монреал
Този поглед ми е най-големият спойлер на мен. Smiley И пак да кажа, че не подкрепям никоя и съм безпристрастна, така че тийм Елена, моля, не ме анатемосвайте. Heart Simple Smile

В погледите е разковничето. Никоя друга не гледа така Евгени… никоя. Изобщо как се гледат двамата, то е поезия… Това няма изиграване или имитираме. Харесваме ги, не ги харесваме… погледите говорят повече от всичко! Аз затова и гледам предаването, колкото и да е наивно, но искам романтика…😝

# 1 636
Точно този премрежен поглед на Генчо съм го виждала не знам колко пъти. Най ми се наби как гледа на срещата му с Айлин.

# 1 637
  • Монреал

Ето още малко от погледите - “спойлери”. На видео е още по-въздействащо🙂

# 1 638
За мен момичето в басейна е Мика, евентуално Ирина, но и мен слабата ръка ме съмнява.

Ето леко изсветлена снимката, пак най на Мика ми мяза. А и косата даже малко ми червенее, но може и да е от обработването.

# 1 639
Поезията в погледите е а ла "Ти си роза, ти си крем". Подходящо лексиконско послание за двама тийнове.

# 1 640
  • София
Алиса, съгласна съм с теб. И на мен ми се струва, че има нещо в тези погледи. Колкото и да не се харесва на голяма част от зрителите.

# 1 641
Честно казано, на мен не ми пречи, че Валерия ще спечели, независимо, че не ми е симпатична. Това, което ме дразни най-много е, че стана ясно още от втори епизод и финалът беше почти предизвестен. После се опитаха да отклонят вниманието и да ни насочат към някои други, но това имаше кратък успех. Даже ром-комите са по-непредсказуеми. И колкото и да се опитват да го представят като много романтично, голямата любов и т.н., на мен ми се обезсмисля цялото предаване, независимо, че това му е изначалната цел уж.

# 1 642
  • Монреал
Ама, чакайте сега, още не е дошъл края. Погледите са едно на ръка. Имаше обаче и доста интересни спойлери в полза на Елена (например: роднинската връзка и чатовете им). Аз още не съм убедена, че Валерия е победила. Чакам сериозен спойлер да излезе от някъде и се надявам да стане с напредването на формата. Все някой ще избухне с инфо…

# 1 643
И аз това си казвах доскоро, но от предаването ни показаха, че Валерия вече няма да си стои безучастно на диванчето и ще е активна всеки епизод предполагам, а това си е сериозна предпоставка за финалната победа според мен. Ако беше по-пасивна, предполагам, че щеше да има по-голям шанс Ергени да хареса някоя друга повече. Но... ще видим какво ще стане накрая.

# 1 644
  • София
То не трябва кой знае колко време да си избереш коя харесваш най-много сред 20-тина момета. 70% отпадат още от пръв поглед. Самата идея на предаването не кореспондира с реалността. Може би ако всъщност се стараеха да изберат подходящи кандидатки, а не сеирджийки жадни за слава... Но не е така. Та, нормално е изборът да стане бързо. Друга тема коя всъщност ще я пишат победителка, защото не е много ясно как и от кого се решава коя ще стои.

# 1 645
Здравейте на всички, реших и аз да се включа в темата, много ми е интерестно да ви чета коментарите!
Ето малко разсъждения и от мен Simple Smile
На промото за сезона, показват жена с розова рокля и малка част от ръцете й(все едно това е победителката) и след това дават Ергени с пръстена.
Ако сте гледали подкаста на  Комеди клуб, там правят сравнение със снимка на ръцете на Елена и тези на показаната дама и ръцете се едно към едно, лично за мен не остана съмнение, че това е Елена (не вярвам две участнички да имат толкова еднакви ръце, нокътна плочка, дебелина на пръстите и тн.)
Моята конспирация обаче е, че на промото показват не победителката, а втората.
Т.е. това, което искам да кажа, е че за мен победителката е Валерия, Елена остава втора.
От продукцията умишлено са снимали като победителка ръцете на Елена, но тя остава втора.
Това според мен е финала.
Колкото до Айлин-в видео в канала си, Наум казва, че е имало ситуация в предаването, в която Евгени е трябвало да вземе изключително трудно и важно за целия сезон решение-това според мен е напускането на Айлин.
Според мен с нея се случва нещо, заради което Евгени решава да я изгони:)
Ще ми бъде интерестно, какво мислите за моите разсъждения;)
Приятно четене и писане дами!

# 1 646
Ето го спойлерът. Евгени има насрочен концерт в Бургас на 16. 07. В блога си Елена, по повд на друг ивент, пише, че на тази дата ще бъде на Лемнос, вероятно на сърф. Каква сватба, какви пет лева. Явно не е тя.

# 1 647
  • София
 явно не е Елена победителката... Ако може да се брои за спойлер де, а и явно е в София.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 09:10 от Lupuss

# 1 648
Ако действително спечелят Станислав в Хелс Китчън и Валерия в Ергенът, ще съм двойно доволна.Hug

# 1 649
Кажи на баба си какво е това приложение?! Тиндър?

Общи условия

Активация на акаунт