Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 455
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Разпиляна във въображението
Нали знаете, че има живот и извън форума и ИГ. Аз бих отишла съвсем добронамерено при нея. Както и при Елена, Ирина. Възпитание се нарича. Ако някой не те кефи - подмини.

Елена и роднини напоително пускат кукички.

# 1 606
Малко инфо,
сега забелязах,че приятелят на Радо Тушев (Ilian Sarnev) ,следва в инстаграм само Валерия и Евгени.

# 1 607
Скрит текст:
Все повече спойлери са за Валерия, дефакто няма нито един спойлер за Елена. Дори за мен като фенка на Елена, нещата са ясни. 

Тъпо ми е за Елена, но какво да се прави! Дано има късмет  в любовта и намери подходящия. Аз точно след огромно любовно страдание и чак мъчение реших да дам шанс на съпруга си и си го считам за ОГРОМЕН късмет това. И беше точно с мъж като Евгени, който санкционираше всяко неподчинение.  Очаквам Елена сега пак нещо да настъпи мотиката и да ядоса дребния император, пак нещо да не му е угодила, и пак да я наказва...
Известно е, че аз съм отбор Елена, но не съм разбрала досега кои са спойлерите за Валерия? Някакви познати на познати били казали, че техните познати знаели от Плевен, че тя била спечелила. Не е сериозно. За Елена поне имаме чата на роднините, пинтереста й, нейни постове в инста. Не говорим за жълтите медии. Така че според мен сигурен спойлер за нито една от двете няма. А, кучето на Валерия срещу гърбът на Елена.
Наистина, на фона на такава логическа последователност и взаимовръзка, какво тук значи някакво си куче?!

# 1 608
Не, ръцете са по-слаби от на Валерия дори, камо ли Ирина, която е моя типаж - бичме.

Момичето май верно е Мика...

[/quot

А Мегън ? Не може ли да е тя, колкото и странно да ни се мисли на всички ? Някак в захвата на нея ми прилича....Първо и аз си мислех, че е Ирина, но Ирина има по " яки " рамене мисля...

# 1 609
Ами имаше няколко спойлера за Валерия от хора, които чули от познати. За Елена нямаме подобни спойлери изобщо, тоест някой от някъде да е чул, че е  Елена. Ние май за никой друг, освен за Валерия нямаме лични спойлери, дори да са през трета ръка. За кученцето, то е 100% на Валерия кучето, петната са ИДЕНТИЧНИ, а не подобни.
В пресата имахме в началото за Карабаджак, а после много систематично за Елена, обаче, според мен, са платени публикации.

В темата имаше и дори от познати на участничка, пак споделили, че Елена е на финал, но не е финалистка, абе който и да се е обадил с личен спойлер от дочул от познат, винаги е Валерия....и никога не е друг.

# 1 610
Да, така е, за Валерия дочутите от някъде спойлери са най-много и напоследък все повече зачестяват. А аз честно казано не търся под вола теле и не си мисля, че някой се опитва да ме заблуди и изманипулира в 90% от времето, та съм склонна да им вярвам. Отделно, че колкото и да е режисирано, реакциите на самия Ерген си личат, че нея най я харесва. С Елена имаха прекрасна среща и явно са били и по-интимни, защото си личеше видима промяна в него към нея след това, но да видим как ще се развият занапред нещата като се намеси и трети фактор - евентуално Мика.
Аз не я харесвам Валерия и бих предпочела друг да спечели, но кой ме пита... А и ако Генчо си я харесва, да се вземат.

# 1 611
На мен девойката в басейна ми прилича на Боряна.

# 1 612
  • София
Aко е девойка, не е Боряна.
И аз мисля, че е тя.

# 1 613
На мен Валерия ми е доста антипатична, но след като опознах Евгени и той ми стана антипатичен. Така че да им е честито, да се вържеш с Евгени не е голяма победа и без това. Сигурна съм, че Елена, Ирина и които жени са имали чувства към него, сега гледат сезона и са щастливи, че са се отървали.

# 1 614
  • София
Да, като се замисли човек, че цялото това е заради Евгени..Както са казали Айдълс- Never fight a man with a perm.

# 1 615
А има ли вариант Елена да печели формата и след края май месец Евгени да обяви, че с Елена са се разделили и ще се жени за Валерия?

# 1 616
  • София
Втори дубъл един вид Simple Smile Всичко е възможно!

# 1 617
Този поглед ми е най-големият спойлер на мен. Smiley И пак да кажа, че не подкрепям никоя и съм безпристрастна, така че тийм Елена, моля, не ме анатемосвайте. Heart Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 21:32 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 1 618
Нямате изчитане Blush Ще си позволя едно лирично отклонение от Елена и Валерия преди големия взрив утре, може да е любопитно за някои от вас.

В Комеди клуб подкаста, Габриела обясняваше, че новото ѝ амплоа е експерт по маниери и етикет и в момента се обучава. Дотук добре. По едно време обаче вметна, че нейната школа е “модерна елегантност” като контрапункт на традиционните, вече леко архаични и прекалено формални правила от едно време.

Щом чух модерна елегантност, лампичката ми светна.

Скрит текст:
Най-известната ютюб експертка по етикет, която нарича школата си точно модерна елегантност, е една рускиня от Швеция, която в момента живее в Швейцария. Представя се като заможна жена на швейцарски финансист. В интернет се подвизава с последния си псевдоним Анна Бей. Истинското ѝ име е Aja Ratty, нямам представа как се произнася (баща ѝ е финландец, ако не се лъжа). Има ютюб канал и поредица от онлайн курсове по етикет.

Мацките от форума Tattle, английския еквивалент на тукашните звездни компромати и клюкарски теми, са същите детективки като в спойлърите тук. За 2-3 години, откакто Анна Бей е активна, ѝ проучиха и майчиното мляко.

Та Анна се оказа измамничка с много сенчесто минало - участничка в долнопробно шведско риалити, топлес танцьорка в Ибиса и най-накрая платен ескорт в Лондон (може би и все още е). Като ескорт се запознава с настоящия си мъж - ливански банкер в Женева, за който има съмнение, че е гей или поне бисексуален и имат брак по сметка - изкарва курс по етикет и се ребрандира изцяло. Кара курс по дигитален маркетинг при един много успешен онлайн измамник и прилага всичките му неморални практики в своите курсове. Накратко казано, пробутва изплагиатствано и нискокачествено съдържание срещу хиляди долари на необразовани, неинформирани и финансово затруднени жени от третия свят и ниските класи на запад и Източна Европа, които вярват в приказката на Анна и че ще си намерят милионер, ако се научат да ядат с няколко прибора и започнат да носят копринени рокли. Нещо между курсовете на Капитонова и Кобилкина.
Та ако Габриелита се е захванала с тези курсове, с най-добри чувства ѝ препоръчвам да се ориентира към много по-качествени и напълно безплатни ютюб канали на същата тема. Много от класическите книги по етикет също могат да се намерят като безплатни пидиефи или за няколко долара в Амазон. Има и реномирани курсове в реални институции.
Най-вероятно е при Анна Бей, да. Следва я.
Там нещата са много мътни, даже за месторождението и професията на майката е хващана да лъже.
При Габриелита същото - твърди, че нямала гадже от четири години, пък една инфлуенсърка (Йоанна Димитрова) ѝ е била жури в Моят стил през 2021 и каза, че тогава си е имала сериозен приятел.

# 1 619
https://kliuki.net/kliuki/natirili-aylin-bobeva-ot-ergenat-i-pos … I_LMmrHvZAhaV4wsU някви новини пък дали са истина никой не знае

Общи условия

Активация на акаунт