Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 149
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 590
На мен ми звучи достоверно за Валерия, честно казано. По всичко видяно, Евгени има голяма емоция към нея. Няма ли мами от Плевен тук ?!?!?!

# 1 591
Сега като прочетох интрото, имам чувството,  че Елена няма да стигне финал дори, макар че ни е супер навирано като информация.
Пишеше, че щяла да се запита той дали я харесва като жена, а май, за съжаление,  виждаме, че той си пада по друг типаж.
Мика не ми се вижда да е победител, нито пък я виждам много умна. Вие как разбрахте всъщност колко умна е тя като е излъчвана всичко на всичко 10 минути????
Значи остава да е Валерия и не изключвам Ирина. Другите никак не ми се връзват в картинката,  но нека видим.
Наистина ако има плевенчани, нека пишат.

# 1 592
  • Варна
Елена е 100% финалистка. Дали я харесва Евгени или не, е отделен въпрос.

# 1 593
Все повече спойлери са за Валерия, дефакто няма нито един спойлер за Елена. Дори за мен като фенка на Елена, нещата са ясни. 

Тъпо ми е за Елена, но какво да се прави! Дано има късмет  в любовта и намери подходящия. Аз точно след огромно любовно страдание и чак мъчение реших да дам шанс на съпруга си и си го считам за ОГРОМЕН късмет това. И беше точно с мъж като Евгени, който санкционираше всяко неподчинение.  Очаквам Елена сега пак нещо да настъпи мотиката и да ядоса дребния император, пак нещо да не му е угодила, и пак да я наказва...

# 1 594
На мен ми звучи достоверно за Валерия, честно казано. По всичко видяно, Евгени има голяма емоция към нея. Няма ли мами от Плевен тук ?!?!?!

Аз съм от Плевен, но нищо не знам и не съм чула "да се говори", че Валерия печели... Не съм я виждала, всеки ден съм с бебето по улиците. От Един за друг Александрина и Фео няколко пъти ги срещах.

# 1 595

Аз съм от Плевен, но нищо не знам и не съм чула "да се говори", че Валерия печели... Не съм я виждала, всеки ден съм с бебето по улиците. От Един за друг Александрина и Фео няколко пъти ги срещах.

Благодаря за споделеното! Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

# 1 596
Знам, че ме конспиросахтве, че съм от Продукцията (защото твърдя, че Валерия е победителката) и казах, че няма да коментирам повече, но имам интересно попадение относно писмата на Валерия и Евгени. От януари 2022 в инста има пост на Валерия със стихотворение, което завършва на "а ти", което явно харесва. Нейните писма също завършват на " а ти",май тя си ги пише сама. Също ми направи впечатление, че коментарът "Габи ни го каза" от 103 стр е изтрит. Май наистина са си влюбени хората.
Не знаех, че Валерия се казва Мартин.
 Ама щом казвате, няма да споря.

Колкото Валерия може да е повлияна от Мартин, толкова и авторът на писмата.

# 1 597
  • София
Може да е късметче от кафе 😄

# 1 598
Може да е късметче от кафе 😄
Най-вероятно.

То щото фразата "а ти" е уникална и е характерна само в речника на Мартин и Валя.

# 1 599
Абе, поне момичето харесва поезия и я поства... пак е по-добре от това да се подиграва на някой, че чете книжки.

# 1 600
  • Разпиляна във въображението
Голям зор да изкарате Валерия неграмотна. Учи и се справя с фондация. И къде точно се е подигравала за четенето на книги? Или ставаше въпрос за разговори само за книги?

И аз не съм ги виждала в града. Дори само нея.

# 1 601
Ми тя смее ли да излезе при такава всенародна любов.

# 1 602
Ми тя смее ли да излезе при такава всенародна любов.
JoyJoyJoy Както се казва- топ коментар.
Сега се сещам- тя Валерия не е ли във Виена в момента?

# 1 603
Нямате изчитане Blush Ще си позволя едно лирично отклонение от Елена и Валерия преди големия взрив утре, може да е любопитно за някои от вас.

В Комеди клуб подкаста, Габриела обясняваше, че новото ѝ амплоа е експерт по маниери и етикет и в момента се обучава. Дотук добре. По едно време обаче вметна, че нейната школа е “модерна елегантност” като контрапункт на традиционните, вече леко архаични и прекалено формални правила от едно време.

Щом чух модерна елегантност, лампичката ми светна.

Скрит текст:
Най-известната ютюб експертка по етикет, която нарича школата си точно модерна елегантност, е една рускиня от Швеция, която в момента живее в Швейцария. Представя се като заможна жена на швейцарски финансист. В интернет се подвизава с последния си псевдоним Анна Бей. Истинското ѝ име е Aja Ratty, нямам представа как се произнася (баща ѝ е финландец, ако не се лъжа). Има ютюб канал и поредица от онлайн курсове по етикет.

Мацките от форума Tattle, английския еквивалент на тукашните звездни компромати и клюкарски теми, са същите детективки като в спойлърите тук. За 2-3 години, откакто Анна Бей е активна, ѝ проучиха и майчиното мляко.

Та Анна се оказа измамничка с много сенчесто минало - участничка в долнопробно шведско риалити, топлес танцьорка в Ибиса и най-накрая платен ескорт в Лондон (може би и все още е). Като ескорт се запознава с настоящия си мъж - ливански банкер в Женева, за който има съмнение, че е гей или поне бисексуален и имат брак по сметка - изкарва курс по етикет и се ребрандира изцяло. Кара курс по дигитален маркетинг при един много успешен онлайн измамник и прилага всичките му неморални практики в своите курсове. Накратко казано, пробутва изплагиатствано и нискокачествено съдържание срещу хиляди долари на необразовани, неинформирани и финансово затруднени жени от третия свят и ниските класи на запад и Източна Европа, които вярват в приказката на Анна и че ще си намерят милионер, ако се научат да ядат с няколко прибора и започнат да носят копринени рокли. Нещо между курсовете на Капитонова и Кобилкина.
Та ако Габриелита се е захванала с тези курсове, с най-добри чувства ѝ препоръчвам да се ориентира към много по-качествени и напълно безплатни ютюб канали на същата тема. Много от класическите книги по етикет също могат да се намерят като безплатни пидиефи или за няколко долара в Амазон. Има и реномирани курсове в реални институции.

# 1 604
Все повече спойлери са за Валерия, дефакто няма нито един спойлер за Елена. Дори за мен като фенка на Елена, нещата са ясни. 

Тъпо ми е за Елена, но какво да се прави! Дано има късмет  в любовта и намери подходящия. Аз точно след огромно любовно страдание и чак мъчение реших да дам шанс на съпруга си и си го считам за ОГРОМЕН късмет това. И беше точно с мъж като Евгени, който санкционираше всяко неподчинение.  Очаквам Елена сега пак нещо да настъпи мотиката и да ядоса дребния император, пак нещо да не му е угодила, и пак да я наказва...

Известно е, че аз съм отбор Елена, но не съм разбрала досега кои са спойлерите за Валерия? Някакви познати на познати били казали, че техните познати знаели от Плевен, че тя била спечелила. Не е сериозно. За Елена поне имаме чата на роднините, пинтереста й, нейни постове в инста. Не говорим за жълтите медии. Така че според мен сигурен спойлер за нито една от двете няма. А, кучето на Валерия срещу гърбът на Елена.

Общи условия

Активация на акаунт