Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 147
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Свети Влас
А дали няма да е Айлин и от там да стане този така наречен скандал между нея и Валерия. Хъм

# 1 576
  • София
И аз така мисля с тази Микаела, голяма конспирация, хайде стига.
Айлин щом тръгва тази седмица, значи ще извлече доста позитиви.
Ами, няма стига! На мен никой не ми плаща, за да не казвам това, което виждам! Изгледайте отново срещата между Евгени и Микаела и ще видити и вие доста неща. Миналата година тотално се омазаха с края на предаването, тази година искат да ни е интересно като ни заблуждават и ни хвърлят прах в очите. Обаче, това е група, където се разследва коя ще остане накрая и аз си правя анализ на спойлерите. При положение, че сме едва в средата на предаването, никога не бих се оставила да ме заблудят с очеизваждащите препратки към Елена и Валерия. Не знам на коя от двете симпатизирате, но нито една от тях не е победителката!

Колко хубаво би било да си права. Grinning

# 1 577
  • Варна
Права съм Joy Този път пепеляшка ще се ожени за принца.
Ако стане така, няма да си права..
Една е принцесата. Wink

# 1 578
Знам, че ме конспиросахтве, че съм от Продукцията (защото твърдя, че Валерия е победителката) и казах, че няма да коментирам повече, но имам интересно попадение относно писмата на Валерия и Евгени. От януари 2022 в инста има пост на Валерия със стихотворение, което завършва на "а ти", което явно харесва. Нейните писма също завършват на " а ти",май тя си ги пише сама. Също ми направи впечатление, че коментарът "Габи ни го каза" от 103 стр е изтрит. Май наистина са си влюбени хората.

# 1 579
И аз твърдя, че Валерка печели Grinning

С това, а не с разни мъдри прозрения, и си обяснявам например нежеланието ѝ да трие негативни коментари за нея си в инста - най-вероятно го играе милата неразбрана поругана невинна жертвичка пред нейния възлюбен все още Smiley И изпъкналите вени, и злобното ѝ хилене по адрес на Мони, Пам, и крясъците, и ревовете са израз на нейната самоотвержена борба за сърцето му. Много не я разбират и не виждат нещата така, но важното е той на какво кълве Smile

При тях той ми е по-антипатичният обаче.

# 1 580
  • Монреал
На мен всъщност точно на Микаела ми прилича. Все пак, за да остане до финала, трябва да има някакво развитие. Между другото, сигурно ли е, че Елена е втората финалистка, а не тя? На момичето с розовата рокля от промото виждат ли се татуировки? Защото Елена има на ръцете. Съжалявам, ако е обсъждано, не съм чела цялата тема.

Не се виждат татуировки, но снимката на ръцете е от лактите надолу. Няма как да се види татуто. Сто процента са ръцете на Елена, сравнени са с нейни снимки😀

# 1 581
  • Варна
Знам, че ме конспиросахтве, че съм от Продукцията (защото твърдя, че Валерия е победителката) и казах, че няма да коментирам повече, но имам интересно попадение относно писмата на Валерия и Евгени. От януари 2022 в инста има пост на Валерия със стихотворение, което завършва на "а ти", което явно харесва. Нейните писма също завършват на " а ти",май тя си ги пише сама. Също ми направи впечатление, че коментарът "Габи ни го каза" от 103 стр е изтрит. Май наистина са си влюбени хората.
Абсурд да ги пише сама.
Но ако Валерия чете стихотворения, то това е новина, голяма... Че и от български модерен поет...
Дано не е пр акция на стихосбирката в инстаграм..

# 1 582
Не мога да твърдя на 100%, но едно от писмата на Евгени също завършваше с “А ти..?”. Което би било логично,предвид че и двете ги пише В.Щ. Изключено е Валерия да ги пише сама,има много беден речник със селски изказ.

# 1 583
Редактирам се. Май е Валерия. Лицето на нейното прилича и банския. Скокът явно си е тяхна запазена марка. Не, че Ирина е дебела, но Евгени като не едър и силен мъж трудно ще вдигне и ще скочи с някоя по-пищна мадама.
А и анонса как Валерия се възползва от хладнината между Евгени и Елена. Е, явно така ще е.

# 1 584
Абсурд да ги пише сама.
Но ако Валерия чете стихотворения, то това е новина, голяма... Че и от български модерен поет...
Нене акция, защото нейният пост в инста е от януари 2022, преди кастинга дори. Просто явно си харесва стихотворението и копира завършека от него. Някой може и да е помогнал за написването на писмата, но краят е от нея според мен.

# 1 585
  • Варна
Скрит текст:
Абсурд да ги пише сама.
Нене акция, защото нейният пост в инста е от януари 2022, преди кастинга дори. Просто явно си харесва стихотворението и копира завършека от него. Някой може и да е помогнал за написването на писмата, но краят е от нея според мен.
Имам предвид, че Валерия промотира стихосбирката, а не себе си.

# 1 586
То като знаем как монтират, нищо чудно и да изрежат сцената в басейна, ако не е с подходящото момиче. 😄

Е не… тука ще ни изгубят, та това ни е най- интересния момент в цялото предаване.

Аз се колебая между Мика и Айлин.
Но Мика харесва Евгени колкото Виктория харесваше Виктор.
Не знам какво трябва да стане, че така страстно да се мятат в басейна.
 А както Неделчо казва от статистка финалистка трудно.

# 1 587
И на мен ми казаха спойлер 😅 Приемете го с голяма доза съмнение, защото е от познат на приятел на приятел 😅 тоест не познавам първоизточника. В Плевен се знаело, че Валерия печели и тя сега живеела заедно с Евгени. Последното ми се струва съмнително, защото нали уж  трябва да внимават да не ги засекат заедно преди финала. Don't kill the messenger, предавам само какво ми казаха.

# 1 588
Ахаа. Значи сестрата и братовчедът може и те да са се запознали там. Както и всички останали, които си лайкват или коментират нещо са се запознали в Бодрум Общия. Не ме разбирай криво, Ноли, дори се радвам, че обсъждаме с теб нещо различно от Елена, ама кой каза, че трябва да се познават изобщо..
Поради липса на всякакви достоверни спойлери на всеки виртуален пръц се придава мащаб на атомен взрив.

Предполагаме, че се познават, след като си коментират дъщерите. Майката на Микаела харесва Елена, а майката на Елена казва, че и Мика е прекрасно момиче. Нещо такова. Едва ли две напълно непознати жени ще си открият фейсбук страниците и ще започнат да си коментират. Чак пък толкова. Нямаме данни, че сестрата на Елена е била в Бодрум; има снимки на майка й и приятелката й. То ще стане екскурзионно летуване на роднини, ако ги замесим всички в една сага.

# 1 589
  • София
Като нищо ще вземат да изтрият целувката в басейна. За това и в анонса пише - "дали някоя ще е целуната" 😉 Явно не е ясно все още какво ще покажат. 😁

Общи условия

Активация на акаунт