Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 130
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 620
Клюки,клюки,ще видим.

# 1 621
Изтече информация по жълтите медии за това кой печели Hell's kitchen, доволна съм в общи линии.

Между другото, някой може ли да ми даде линк към страницата, където се обсъжда предаването? Не знам защо не го намирам.

# 1 622
  • Разпиляна във въображението
И дъщеря ми е доволна, ако този спечели.

# 1 623
И дъщеря ми е доволна, ако този спечели.
Кой тоз? Кажете, нали сме в спойлерната.

# 1 624
  • Разпиляна във въображението
Станислав.

# 1 625
И аз за него прочетох на две места.

# 1 626
Знам, че ме конспиросахтве, че съм от Продукцията (защото твърдя, че Валерия е победителката) и казах, че няма да коментирам повече, но имам интересно попадение относно писмата на Валерия и Евгени. От януари 2022 в инста има пост на Валерия със стихотворение, което завършва на "а ти", което явно харесва. Нейните писма също завършват на " а ти",май тя си ги пише сама. Също ми направи впечатление, че коментарът "Габи ни го каза" от 103 стр е изтрит. Май наистина са си влюбени хората.
Не знаех, че Валерия се казва Мартин.
 Ама щом казвате, няма да споря.

Колкото Валерия може да е повлияна от Мартин, толкова и авторът на писмата.
Пределно ясно съм написала, че това стихотворение е постнато от Валерия в инстаграм акаунта ѝ, а не че е писано от нея. Казах, писмата в Ергенът явно си ги пише сама или поне някаква част от тях, защото ги завършва с " а ти", очевидно вдъхновена от любимото си стихотворение. Кое не разбрахте?

# 1 627
  • Варна
Казах, писмата в Ергенът явно си ги пише сама или поне някаква част от тях, защото ги завършва с " а ти", очевидно вдъхновена от любимото си стихотворение. Кое не разбрахте?
Недостоверно звучи.

# 1 628
  • София
Аз съм разочарована от евентуална победа на Станислав. За мен не е никакъв готвач, голям злобар изглежда. Дано не е вярно.

# 1 629
  • София
И аз съм разочарована, нито като мъж ми харесва, нито като човек, нито като готвач.

# 1 630
Аз съм разочарована от евентуална победа на Станислав. За мен не е никакъв готвач, голям злобар изглежда. Дано не е вярно.
Радвам се, че вече и за хелса се коментира.
И Ергенките гледам, ама много различни размити спойлери и нищо сигурно на 99% поне няма.
Иначе също съм разочарована от победителя. Виолета, макар и понякога леко прикрита, заслужава според мен най-много…
От някъде бях прочела за Цвети, надявам се да е фалшив спойлер..

# 1 631
Не съм виждала спойлер, че Цвети побеждава.
На мен ми бяха казали предварително, че е стигнала до етапа с черните куртки.

# 1 632
Казах, писмата в Ергенът явно си ги пише сама или поне някаква част от тях, защото ги завършва с " а ти", очевидно вдъхновена от любимото си стихотворение. Кое не разбрахте?
Недостоверно звучи.
Еми отидете в инстаграма на Валерия и сами го вижте, щом е недостоверно.

# 1 633
Тази вечер и аз чух от “познат на приятел” че Валерия печели. Много ми се иска да е грешна информация,но наистина зачестиха тези подмятания.
Към момента се надявам дори да е избрал нея,сега да не са заедно.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 00:03 от Не се сърди, човече

# 1 634
  • Варна
Видях го, че е в профила й.  Последващото разсъждение по снимката звучи недостоверно.

Общи условия

Активация на акаунт