Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 029
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 740
Айлин ли е на среща утре??? Няма я на груповите кадри през деня.
И Джия я няма на груповите кадри

Обаче тогава тази част от официалния спойлер за седмицата нещо не ми се връзва:

https://lifestyle.bg/stories/koya-shte-plache-i-koya-shte-se-sme … sa-v-ergenat.html

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 07:33 от Polly_Y

# 1 741
  • Разпиляна във въображението
Ирина не е била на среща, Поли също.

# 1 742
Ирина не е била на среща, Поли също.
Реално Боряна и Ирина също не са били на истинска среща.

# 1 743
Ирина ще покани на среща според мен. Нали е от финалистките. Трябва вече да мине на преден план.

# 1 744
След днешния епизод изобщо не й пожелавам на Елена да печели и/или да се събират с Ергени. Ужасно беше, той щом 2 пъти се държи така с нея и я наказва по тв, смятайте какъв партньор би бил като са си насаме. Отврат.

Абе хора, не разбрахте ли че Евгени е аватар на продукцията и прави каквото му кажат. Същото важи и за момичетата. Доста малко от емоциите/реакциите им са истински. Всичко е сценарий.
Каквото и да ти кажат не може да ревеш така наужким или е по-добра актриса от родните? Пардон актьорка 😆

# 1 745

От инстаграма на Елена❤

И коментар под поста:

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 09:40 от Polly_Y

# 1 746
Браво, много добре написано, аз също се замислям какво всъщност искат да внушат на зрителите.
Определно интелекта на Елена е силно подчертан във всеки един епизод-нещо, което на мен ми идва малко в повече, особено след като се разбраха връзките й с продукцията.
Не симпатизирам на Валерия, ако трябва да съм честна, но ще е много странно, ако тя е победителката-те до тук през цялото време подчертават нейната повърхност, през думите на Елена.
Относно съмнението, че Евгени не е привлечен от Елена като жена-мисля, че вчерашната и нестабилност и изказаните и от нея съмнения по тази тема говорят достатъчно.
Аз лично бих се изнанадала много, ако тя е победителката.

Ефирна, права си. Елена е основен персонаж, много показват анализите й за всякакви събития. Категорично ще е или първа подгласничка, или победителка. Интересно е какво ще стане заради посланието, което това шоу ще остави. Валерия, макар и по-семпла, малка и неопитна, не се интересува толкова какво ще си помисли Евгени при този или онзи отговор, откровена е, непринудена и не премисля толкова всичко, по-автентична е и отстоява повече границите си, като самата тя поставя ултиматуми полушеговито и искрено като детенце (ама сега няма да си пишеш с други, бележките са си само наши и т.н.). Елена пък, макар и поставила сама себе си на интелектуалния пиедестал, демонстрира изключителна неувереност и мазохистична готовност да лази в краката на мъж, за да го спечели, дори това да й коства унижение и самоунищожение. А ако случайно го "спечели", после какво? Винаги ли ще поставя себе си на второ място и отчаяно ще му се моли да благоволи да я види и приеме такава, каквато е, докато му бърше червилото от чуждите устни? Заслужава ли си изобщо да драпаш със зъби и нокти да бъдеш видян от някого с подобно отношение? Реторичен въпрос, разбира се.
Интересен казус се очертава. Противоборството на два съвсем различни подхода и светоусещане.

# 1 747

От инстаграма на Елена❤

И коментар под поста:

Тази публикация вече е изтрита.

# 1 748
На мен точно ми излезе във фийда и идвах да я споделя, видях, че вече сте я качили и сега какво да видя - няма я. Хм, защо ли?

От инстаграма на Елена❤

И коментар под поста:

# 1 749
Защото ни разкрива, че е първа подгласничка. Дано си струва целият тормоз за популярността, която ще натрупа.

На мен точно ми излезе във фийда и идвах да я споделя, видях, че вече сте я качили и сега какво да видя - няма я. Хм, защо ли?

От инстаграма на Елена❤

И коментар под поста:

# 1 750
  • Разпиляна във въображението
Как го разкрива?

# 1 751
Като директно казва, че не е достатъчна за Евгени и пуска всички кадри, на които плаче. И после трие публикацията, вероятно по молба на продукцията.

# 1 752
  • София
По-скоро с коментара на Пам за тениската.
Аз съм твърде много, иди и си намери по-малко.

# 1 753
  • София
Евгени бил аватар на продукцията и не бил такъв, а било по сценарий. Самият факт, че се е съгласил да ергенства говори достатъчно. Ленчето не я знам колко истинска е била, ама дано си струва. За всичките вътре. Дано си струва плюенето на сурата. А ти

# 1 754
Текстът, който е написала Елена, за мен изобщо не е спойлер, че е втора. Прави едно обобщение и в същото време обръщение към жените, дори към самата себе си, за рамките, в които ПОВЕЧЕТО мъже поставят жените. За това как ако си по-емоционална, по-интелигентна, с различен стил и т.н., нещо не ти е наред и не се вписваш в стереотипа за жена - просто едно красиво парче месо, което пърха с мигли и иска само цун и гуш и следва мъжа като марионетка, то нещо не е наред с теб. Прави и паралел между нея и Валерия. Коментарът на Пам е много готин, но според мен той е малко по-издайнически. И все пак Елена е писала:

То тук по-скоро може да разсъждаваме така, откъде е сигурна тя? За Евгени ли е точно колкото трябва?

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 10:25 от Greatness

Общи условия

Активация на акаунт