Спойлери от реалити предавания - тема 11

• 206 041
  • 2 490
  •   1
Отговори
# 1 710
Тоест японската е Елена...реално. Защото аватара трябва да отговоря на същността на самия кукловод.
И аз това си мислих. Също така се чудих дали Елена не е направила някакъв коментар на синхрона,че тя е японка,което сега нарочно да се отрязали заради спойлера?

# 1 711
  • Разпиляна във въображението
По-скоро са накиприли Валерия като японка, защото е работила там, отколкото заради някакъв далечен интерес на Елена, за който дори не е станало въпрос в предаването /или е говорила?/

# 1 712
Това с колието и любовните излияния ли беше обрата на сезона 😂 а и безумните отговори на Валерия да накарат Евгени да прогледне..

# 1 713
Това с колието и любовните излияния ли беше обрата на сезона 😂 а и безумните отговори на Валерия да накарат Евгени да прогледне..

А може би обрата не е в негативна посока, както се предполагаше. Малко е куц сценария с това колие..

# 1 714
Никакъв обрат не видях аз. Пак наказва Елена за нищо, а гледа Валерия с влажен поглед, дори и след отговорите, които му даде и които не му допаднаха, поне според монтажа. Та нещата си остават същите за мен. Явно си харесва Валерия и не го интересува, че имат различни възгледи за живота (поне на този етап).

# 1 715
Истина ли е, че Евгени и Елена стягат сватба в момента😂? Само такива коментари четях тези дни под някаква статия във Фейсбук.
А и други, че е с Ирина след предаването леко не ми се вярва, но знае ли се.

# 1 716
  • Бургас
Спойлерът за Поли не се оказа верен.

# 1 717
Ленчето ли си тръгва

# 1 718
  • Свети Влас
Меган ще е

# 1 719
Спойлерът за Поли не се оказа верен.
Да!

# 1 720
Айлин ли е на среща утре??? Няма я на груповите кадри през деня.

# 1 721
Да и аз предположих преди време, че най-вероятно ще й подарят втора среща преди да си тръгне (като Блага миналия сезон) следващата седмица може би ще гледаме избора на Евгени между Айлин и Валерия..

# 1 722
Айлин да си тръгне преди Пам, Поли и Ивелина?

# 1 723
  • София
Много двусмислена стана тази Японка Wink Според мен всички спойлъри са умишлено и искат да ни държат заблудени до последно с противоречива и двусмислена информация. Образите също са такива - Валерия - надменна или жертва на лошите и некрасиви интелектуалки? Елена - ранима душа, или манипулативна злобарка? Мика... статист или късен претендент, който не е натрупал негативи? Хмм... добре им се получава тоя сезон. Не липсват емоции Joy

# 1 724
  • Свети Влас
А, не, на Пам и е време. Изчерпа се тотално, не знам, какво още има да ни показват с нея !
Мисля, че още е рано за този скандал между Валерия и Айлин, може би ще е другата седмица.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 15:13 от Габриела Радева

Общи условия

Активация на акаунт