Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви трябва да са стойностите на хормоните, за да се започне стимулация?
Какво мога да очаквам с АМХ 0,636 и има ли надежда?
Можем ли да кандидатстваме за финансиране от фонда след инвитро на естествен цикъл, което сами финансирахме?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви трябва да са стойностите на хормоните, за да се започне стимулация?
-
Какво мога да очаквам с АМХ 0,636 и има ли надежда?
-
Можем ли да кандидатстваме за финансиране от фонда след инвитро на естествен цикъл, което сами финансирахме?
-
Какви са необходимите критерии за кандидатстване за финансиране след инвитро на естествен цикъл?
-
След пункцията ходите ли на работа, особено ако е на бюро? И дали лекарствата се предписват веднага или след прехвърлянето?
за това ми беше интересно да прочета, до момента не съм попадала на такова инфо. Трябва индивидуален подход според мен. Просто не искам на момичето, на което ѝ предстои трансфер да се притесни допълнително или да мисли, че докторът и не знае какво прави или че прави “несериозни” неща.