Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 85

• 45 655
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
С Гонал 300 и после включиха Мериоферт 75.

Аз бях в Турция на стимулация: 150 Гонал и 150 Мериоферт,като последните 2 дни бях само на Гонал. 12 Я , 9 годни и 3 бластоциста (5 ден). Амх 1.35 на 36 съм.

Според мен изобщо не сте за ДЯ!

# 91
При мен стимулацията беше с пурегон и последните три дни с мериоферт
С Гонал 300 и после включиха Мериоферт 75.

Аз бях в Турция на стимулация: 150 Гонал и 150 Мериоферт,като последните 2 дни бях само на Гонал. 12 Я , 9 годни и 3 бластоциста (5 ден). Амх 1.35 на 36 съм.

Според мен изобщо не сте за ДЯ!

# 92
Здравейте, имам въпрос относно размер на фоликули.На някой случвало ли му се е на 4-ти ден да има по-големи.Днес на преглед ми видяха 2 вдясно 14 и 15мм. Ще проследим да не са задържани. Хапчета не съм пила.
При последната пункция пак така на 3 ден беше фоликул с размер 15мм но тогава се усъмнихме в остатъчно действие от предходен месец на кломифен.И на финала от пункцията нямаше яйцеклетка

# 93
Момичета,

Моля, за съвет и мнение.
Започнах първа стимулация на 2 ден от цикъла в събота с мериоферт и пурегон. Уж всичко изглеждаше ок (с мъжки фактор сме)
но вчера, на 5 ден на цикъла видяхме само 4 доминантни фоликула. Много се разстроих, защото очаквах повече.
Не съм първа младост, но АМХ ми е 2.3 и мислех, че ще видим поне 5-6.
Възможно ли е да видим на следващия преглед още някой фоликул, или няма никакъв шанс:(
Прилагам и изследванията от 2 и 5 ден Sad
Първо инвитро и вече съм обезкуражена на макс

# 94
Sisi, не е важно количеството, а качеството. Бъди спокойна и всичко ще е е наред.

# 95
Здравей,
на мен ми се случи веднъж точно така-направихме пункция,но яйцеклетката беше презряла..
Здравейте, имам въпрос относно размер на фоликули.На някой случвало ли му се е на 4-ти ден да има по-големи.Днес на преглед ми видяха 2 вдясно 14 и 15мм. Ще проследим да не са задържани. Хапчета не съм пила.
При последната пункция пак така на 3 ден беше фоликул с размер 15мм но тогава се усъмнихме в остатъчно действие от предходен месец на кломифен.И на финала от пункцията нямаше яйцеклетка

# 96
Здравей,
на мен ми се случи веднъж точно така-направихме пункция,но яйцеклетката беше презряла..

Февруари моят доктор видя фоликули с различни размери и ме отложи. Даде ми противозачатъчни и ме чакаше март. Март месец вече бяха изравнени почти. От 12Я имах ( 12 с близки размери,а обща бройка фоликули) само 2 доминантни. Той каза,че няма да се фокусираме върху тях,а наблягаме на останалите. На пункция имах 12 Я,2 празни от тях,9 зрели за оплождане,4 оплодени,3 на 5 ден и замразени.

Дано помогне информацията горе.

# 97
Момичета, а може ли на следващ преглед да се види още някой фоликул, или е невъзможно?
Съжалявам, ако питането ми е глупаво, първа стимулация ми е Sad

# 98
Сиси,
Какво означава само 4 доминантни? Видяха ли се и други фуликули?
Не се притеснявай. Има време да тръгнат и други фуликули.
А и по важното е качеството да е добро. Бебе става и от 1 яйцеклетка.

Аз имах същия проблем като Банановолисто. На първа стимулация по къс протокол, висока доза че възрастта ми тинтири минтири... И тръгнаха супер неравномерно Ф. Растяха и бързо. На 8ми ден сложихме тригера. От 12 Ф само 4 оплодени и едва добутаха до 2 бластоциста. Приключих с биохимична.
На втора стимулация при друг лекар се разбрахме да сменим подхода.
Дълъг протокол и по ниска доза. 16 яйцеклетки (нямаше празен Ф). 7 бластоциста.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 10:23 от geizer

# 99
Сиси,
Какво означава само 4 доминантни? Видяха ли се и други фуликули?
Не се притеснявай. Има време да тръгнат и други фуликули.
А и по важното е качеството да е добро. Бебе става и от 1 яйцеклетка.
Jessito, доктора каза, че са 4 с еднакви размери (около 10-11)
Първия преглед бях при дежурен лекар, защото цикъла ми дойде в петък и заради стимулацията трябваше да бъда в клиниката в събота сутринта, тогава чух повече фоликули, а вчера едва 4 Sad
Незнам и до каква степен е силна стимулацията.
Следобед Мериоферт 150, на обяд Puregon 300

# 100
Предполагам че има и други по-малки и ще ги чакат да наваксат.
На следващия преглед просто попитай?
Няма ли монитор на който и ти да виждаш изображението от ултразвука?Можеш и сама да си ги видиш по време на прегледа.

# 101
Да, виждах, но това, което ми направи впечатление  беше по 2 във всеки яйчник. с еднакви размери-като близнаци

# 102
Да, виждах, но това, което ми направи впечатление  беше по 2 във всеки яйчник. с еднакви размери-като близнаци
Sisi.J самата стимулация е доста притеснителен процес, мен лично ме оставя с едно чувство на безисилие, защото не можеш да контролираш отговора на организма ти и колко фоликула ще направиш и колко хубави Я  ще извадят, можеш само да се надяваш всичко, че ще е ок. За сравнение аз в момента съм в стимулация по дълъг протокол, 14-ти ден ми е, имам 2 доминантни фоликула и на мен ми е доста скапано, но няма какво да направя. Щом имаш някви притеснения, изговори си ги с доктора, както момичетата бяха писали по-горе трябва ти една качествена Я и това е.

# 103
За сравнение аз в момента съм в стимулация по дълъг протокол, 14-ти ден ми е, имам 2 доминантни фоликула и на мен ми е доста скапано, но няма какво да направя. Щом имаш някви притеснения, изговори си ги с доктора, както момичетата бяха писали по-горе трябва ти една качествена Я и това е.
joisi.stan, благодаря ти, желая ти успех и дано и двата се окажат прекрасни Heart

# 104
За сравнение аз в момента съм в стимулация по дълъг протокол, 14-ти ден ми е, имам 2 доминантни фоликула и на мен ми е доста скапано, но няма какво да направя. Щом имаш някви притеснения, изговори си ги с доктора, както момичетата бяха писали по-горе трябва ти една качествена Я и това е.
joisi.stan, благодаря ти, желая ти успех и дано и двата се окажат прекрасни Heart
Благодаря от сърце! Стискам палци и при двете ни нещата да се развият ок и да имам успех  Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт