Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 85

• 46 413
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
И аз след това чак ще правя хормони. А при кой лекар си? Аз чакам и одобрение от фонда. Преди седмица някъде подадох документи.
При д-р Янакиева съм.
И ние сме по фонд. Нас ни одобриха в края на май месец.

# 466
Здравейте момичета! След два неуспешни опита се насочвам към трети. Та въпроса ми е колко време да изчакам преди да започна третата стимулация за да може организма да ми отпочине от всички хапчета и инжекции.. между предните две стимулации изчаках 4 месеца, но за третата дали са достатъчни..

# 467
Имам спомен, че съм чела, че повече от 2 стимулации не е хубаво да се правят на година. Но пък ако организмът ти е здрав, хормоните се балансират бързо и ако лекарят прецени, че можете да продължите с трета, изчакайте пак поне 3-4 месеца и тогава.

# 468
  • София
Всичко е по преценка на лекаря.

# 469
По преценка на лекаря. Може и 4 стимулации за 1 година.

# 470
Декември бях с хиперстимулация и 42 яйцеклетки, на следващия цикъл, отивам на преглед на 2ри ден, док каза чудесни яйчници, готови са за още една стимулация! Викам НЕ благодаря! Добре че за сега не ни се и налага! ❤️

# 471
На мен ми предстои 2ра стимулация юли. Първата беше април, но резултата не беше това, което очаквах. АМХ ми е 0,55 и ако и този опит е неуспешен нз дали ще мога да кандидатствам повече.

# 472
  • София
На мен ми предстои 2ра стимулация юли. Първата беше април, но резултата не беше това, което очаквах. АМХ ми е 0,55 и ако и този опит е неуспешен нз дали ще мога да кандидатствам повече.

моето е малко повече 0.77,и все пак ме тормозят същите мисли...

# 473
Здравейте,
Има ли тема, където някои от вас чакат резултат след трансфер на 17.06.2023 г. ?

# 474
Има тема Дългото чакане след трансфер  там може да чакате заедно с всички!

# 475
Има линк към темата и още няколко полезни линка на първа страница от тази тема. Blush

# 476
Здравейте,момичета
Когато се прави инвитро на естествен цикъл може ли да ползвам заповедта от фонда или си заплащам всичко .
Благодаря
Да.Аз ползвам трети такъв в момента. Въпросът е да имате фактор-женски, мъжки без значение.

# 477
Здравейте!
Колко време се чака, за да излезе решението на фонда?

# 478
Здравейте!
Колко време се чака, за да излезе решението на фонда?
До 30 дни

# 479
Момичета, имам нужда от помощ,
След изкарана вирусна инфекция СГ на ММ се влоши до такава степен, че от 4 Я нямаме нито една оплодена (ИКСИ) (имаме едно бебенце от инвитро и сега се борим за второ, това ни е трети опит и до сега резултатитена ММ винаги са били добре ,
Насочете ме къде да прочета съвети за добавки при него, има ли специализирана тема и как да я намеря,
Благодаря предварително 🙏🙏🙏

Общи условия

Активация на акаунт