Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 616
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
31.01.2023 ?!?!?

# 301
Мисля,че беше 90 дни.Не знам колко % е там,но аз навсякъде плащам с дебитна карта witty и има 3% кешбека.Могат и да се комбинират двете,но аз все забравям.

# 302
На мен ми се начислява като изтече срокът за връщане на стоката.

# 303
Кода за 21% в Елинор до кога е валиден?

# 304
Не зная до кога е валиден кодът в Елинор, но цените на парфюмите, които следя и с кода са нагоре от преди седмица Simple Smile
Скрит текст:
Кода за 21% в Елинор до кога е валиден?

# 305
Аз си харесах един, с кода цената му е перфектна.

# 306
Парфюмите които аз следя там са с непроменена цена. Дори единия е по-евтин, та с кода става цена бон бон. Ще помисля сериозно за поръчка, защото харесах един друг, безбожно скъп, който го има само в Дъглас, та ще трябват жертви, така да се каже. 🤭

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 14:33 от Lale_Lili

# 307
Следи и за колко налични имат, защото единият който поръчах май се оказа последна бройка.

# 308
Дали скоро ще има зареждане на Chanel в parfumi-shop..
Търся си Chanel Chance EdP 35/50мл,виждали ли сте добра оферта?

# 309
  • София
Привет и от мен, знам че марката L'Erbolario едва ли ще развълнува много хора, но за всеки случай да споделя една промоция, на която се натъкнах вчера:

https://www.lerbolario.bg/bg/news/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA … %D0%B8%D0%B5-n123

Голям фен съм на марката и винаги имам нови желания сред продуктите им, та си взех два, все отлагани за по-натам парфюма по 50мл:
Vaniglia
Скрит текст:

Jade Plant
Скрит текст:

И двата паромата са страхотни - Ванилията e доста интересен, завъртян и многолик аромат, като по магичен начин съчетава нотки на чисто, прано, ягоди, крем брюле, отлежал джак даниелс, кубински ром и топла опушна сладка смирна. Animal Heart Eyes Cat Досега не ми беше хрумвала тази асоциация, но вярвам, че феновете на Montale Mukhallat може да харесат L'Erbolario Vaniglia.
Jade Plant пък е пролет в бутилка - зелен, живителен, природен, хармоничен и успокояващ, направо Дзен парфюм.
Между другото, зареден е в бутиците и чисто новият парещ  - L'Erbolario Verbena
Скрит текст:

Чуден! Ще се купува задължително за лятото! Тествайте непременно, отваря  се с приказни унисекс цитруси и зелена свежест в стила на познати  колони, но постепенно става далеч по-дамски, мек и интересен. Не е обикновен колон, поне на моята кожа.
Notes of: Bergamot, Lemon, Neroli, Lemon Verbena, Rose, Musks.
Поне на кожа усетих и други нотки като приказен пелин и свежа виолетка, отиваща в посока на фин бонбонен ирис, от типа на онези бонбонки теменужки, ако ги помните.

Пожелавам на всички ни топлина в сърцата, със смирение, любов и блага усмивка да посрещаме всеки нов ден. Heart Decoration Hands Pray

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 14:41 от Deetron

# 310
Понеже имаше доста предложения от Елинор , да допълня и аз с едно:
https://elinor.bg/product/rochas-moustache
С кода STELLA21 цената е прекрасна. Аз , преди време, купих 75ml-вариант на по-скъпа цена, а тогава си мислех, че съм "избил рибата", ха,ха. Гледам и на други места парфюмът се е появил на добри цени, явно е имало голямо зареждане.Парфюмът е страхотен!
И още един прекрасен парфюм с отлична цена с код:
https://elinor.bg/product/mercedes-benz-mercedes-benz-club-black

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 14:21 от Torro

# 311
  • Стара Загора
Deetron, тази марка съм я срещала само тук във форума. Дори съм си сложила един техен парфюми в отметките. Засичала съм марката само в Makeup. Сега се замислям дали да не направя поръчка.

# 312
Дали скоро ще има зареждане на Chanel в parfumi-shop..
Търся си Chanel Chance EdP 35/50мл,виждали ли сте добра оферта?

Не съм много сигурен колко е добра офертата, но все пак Grin
В elinor с кода идва на 233,05лв. 3 налични бройки.
https://www.ivis.bg/chanel-chance-edp-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D … D0%BC-p59915.html

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 15:16 от eXtReMe81

# 313
Здравейте момичета ! Отчаяно търся оригинален парфюм, мой много любим на terry mugler - womanity. Ще съм много благодарна за съвет някъде дали сте го срещали?! Търся също още един много рядко намиращ се - прикачвам снимка

# 314
  • София
Първият в Нотино го има наличен. Вторият в официалния сайт на марката.

Общи условия

Активация на акаунт