Изпитани сайтове за парфюми - април 2023

• 105 594
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Добри цени, макар да не са "без аналог":
https://vmcosmetic.com/bg/viktor-rolf-spicebomb-extreme-za-mazhe-edp - безплатна доставка
и
https://vmcosmetic.com/bg/parfyumi/mazhki-parfyumi/moschino-toy-boy-za-mazhe-edp - цената за 100ml е екстра. В Елинор , с отстъпката, имаше цена от 101лв за 100ml, но продуктът се изкупи бързо.
Още нямам, Spicebomb Extreme, но след Великденските празници ще се поправя. Относно Toy Boy се чудя. Полярен аромат. Лично не харесвам доминираща роза в мъжки парфюми. Все пак, почти съм убеден, че и този парфюм ще поръчам.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 11:39 от Torro

# 286
  • на брега
Налични Jul et Mad Paris в Парфимо.
https://www.parfimo.bg/kontsentrirani-parfyumi-jul-et-mad-paris/?c=2136&f[m][]=918

Също и Juliette Has A Gun
https://www.parfimo.bg/eau-de-parfum-juliette-has-a-gun/?c=2082&f[m][]=300

# 287
# 288
От доста време го гледам, но това, че е тоалетна вода ме спира да го поръчам.

# 289
В елинор има инфлуенцърски код за ненамалени продукти STELLA21 който забелязах, че се комбинира с лоялния бонус от 10% , ако се логнеш и стават реално -31%

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 16:42 от Sokolov

# 290
В елинор има инфлуенцърски код за ненамалени продукти STELLA21 който забелязах, че се комбинира с лоялния бонус от 10% , ако се логнеш и стават реално -31%

Не стават 31 %  !
От край време в Елинор ги изписва на два реда кодовете ,но сваля само единия .Сложих продукт за  153 лв ,на два реда кодове 15,3 и  32,13 накрая сума за плащане 120 ,87 , а не 100 лв колкото ще е ако сваля 31 % .

# 291

Не стават 31 %  !
От край време в Елинор ги изписва на два реда кодовете ,но сваля само единия .Сложих продукт за  153 лв ,на два реда кодове 15,3 и  32,13 накрая сума за плащане 120 ,87 , а не 100 лв колкото ще е ако сваля 31 % .
Дали виждате прикачените примери, от които е видно, че е аномалия и се начисляват и двете отстъпки Wink , иначе не бих споделил, наясно съм за това, което казвате, но в случая има рядък случай и сработи с двете поръчки които пуснах, лесно може да се сметне, че хваща и 10% loyal  

# 292
Явно само с тези два парфюма работи или с марката. Пробвах 3 различни комбинации и не спада двете отстъпки...

# 293
Споделям опит с два сайта:
fragrances.bg - Венера Косметикс
Пазарувала съм и преди оттам и всичко беше точно. Препоръчах го на колежка, която си закупи twilly d`hermes - всичко с парфюма е наред, освен изрязаната част под баркода на опаковката. Хубаво е да се знае тази информация предварително, за да няма неприятни изненади, особено ако парфюмът е предназначен за подарък.

bsicosmetics.com - Направих поръчка в сайта преди 3 седмици. Получих само потвърдителен имейл и оттогава няма никакво движение на поръчката, нито обаждане, нито доставка.

# 294
Явно само с тези два парфюма работи или с марката. Пробвах 3 различни комбинации и не спада двете отстъпки...
И аз пробвах ,но не става 😂

# 295
Още един промо код easter за 15% отстъпка на всичко в elinor!

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 19:49 от eXtReMe81

# 296
Още един промо код easter за 15% отстъпка на всичко в elinor!

Добре е да се знаят пълните условия на промо кода:

"Промо кодът важи за всички продукти без друго намаление до 30.04.2023 или до изчерпване на количествата."

# 297
  • София
Много хубаво, че споменахте Елинор. Благодаря
ви! Flowers Cherry Blossom Отворих да видя дали има нещо ново или интересно за мен и - приятна изненада -1270 Extreme Frapin. Поръчах едно мини, защото отдавна искам да го сравня с 1270, който ми е голям любимец. Heart Eyes

# 298
Как процедирате ако cashway дори и след като сте го изискали допълнително не е бил начислен? От Parfumi shop така и не ми начислиха cashway на стойност повече от 44 ле за “буркана” Baccarat Rouge 540 Extrait

# 299
  • София
Преди колко време? Те са бавни.

Общи условия

Активация на акаунт