Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 133 - април 2023)

• 113 575
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 105
В лидл с общо 7-8 участия за шоколадите ме няма ,като се има предвид че спечелих и от на милка играта още 20 шоколада сега освен да си търся семейна моно шоколадова диета за друго не се сещам Flushed

# 106
Привет!
Отдавна не съм писала и почти не съм се включвала никъде... Дори това в момента не мога да се сетя от коя игра е? И дали е измама, тъй като връщам правилата назад и срокът за регистрация, обявяване и т.н. отдавна е изтекъл. Резерви ли теглят. Да не е някой модерен начин за измама с лични данни 😅😅😅

# 107
Добре, де, тези от КК, не се ли усещат, какви глупости творят?
Броят на билетите е равен на броя на наградите, това означава, че в първата седмица като си купиш билет и все някога ще те изтеглят😀
Надали им e бил такъв замисълът.

Получихте ли вече ваучерите за 50 лева от Gifto?

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 12:50 от evhen

# 108
White Peony, много хора се похвалиха от тази игра, явно сте резерва. Simple Smile

# 109
Тези от Чисто отново са объркали датите на теглене. Имам награда в първото, а съм обявена в последното..

# 110
Игра с обаждане в радио с награди от Пикантина: https://bgradio.bg/game/specheli-lyubimi-podpravki-picantina

# 111
  • София
Добре, де, тези от КК, не се ли усещат, какви глупости творят?
Броят на билетите е равен на броя на наградите, това означава, че в първата седмица като си купиш билет и все някога ще те изтеглят😀
...
Това е броят на билетите само за първото теглене не за цялата игра.

# 112
Имам смс за продукти от сейфгард..надявах се на прахосмукачка но все пак някой от игрите ме забелязъл че съм жива Simple Smile

# 113
Аз също съм с комплект продукти. И аз исках прахосмукачка. Сега си чакам смартфона от Нивеа пък Joy
В Лидл шоколадите нищо, чакам Калиакра днес и една игра във фейсбук. Да видим, все пак с нещо започна месецът.

# 114
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз с продукти Сейфгард

# 115
  • София
От миналия месец имам няколко награди - суперхраната на Гарние от форума - много ми харесва; раница от 7дейс - още не е дошла и 1 кг. шоколади от Милка - детето се размаза от кеф, въпреки че съм ограничила сладкото Simple Smile Имам и два ваучера по 10 лв от Т маркет и продуктов пакет от Здраве.
От сегашните тегления ме няма в Чисто, Сейфгард и Милка, но се надявам на нещичко от КК, ИГ и Фейса (играя в много игри).

# 116
От Лидл шоколадите бяхме с 3 участия, но нищо за съжаление. Здраве да е!
В петък моят мъж спечели от Радио Фреш ваучер за 50 лв за Shopsector.
Имам въпрос към спечелилите от анкетите на Лидл - с колко бележки участвате? С повече от 1 ли? Аз всеки месец се включвам с 1 бележка, но още нямам късмет...

# 117
1 кг шоколадите на Милка кой ги носи? На мен ми казаха 30 работни дни срок за доставка, та може и лятото да ги получа Simple Smile

# 118
Скрит текст:
От Лидл шоколадите бяхме с 3 участия, но нищо за съжаление. Здраве да е!
В петък моят мъж спечели от Радио Фреш ваучер за 50 лв за Shopsector.
Имам въпрос към спечелилите от анкетите на Лидл - с колко бележки участвате? С повече от 1 ли? Аз всеки месец се включвам с 1 бележка, но още нямам късмет...

Къде са тези анкети на Лидл?

# 119
Лелее, не мога да повярвам с прахосмукачка-робот съм от saveguard Wink
И откакто я имам съм се родила, толкова е удобно и практично....
Ще търся да я разменя за нещо, тъй като аз имам, а по Коледа подарих на мама Simple Smile
Нооо се радвам деее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт