Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 133 - април 2023)

• 112 712
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 90

Най-накрая направо не мога да повярвам,  много я исках тази награда да зарадвам дъщеря ми 🥳🥳🥳

# 91
Как сканира те това Орео, нищо не ми се поучава, всяка ги въртях!?!?

Аз успях само на лаптопа. С телефона не ставаше.

# 92
Как сканира те това Орео, нищо не ми се поучава, всяка ги въртях!?!?

Аз успях само на лаптопа. С телефона не ставаше.
Да, не става с телефона. Това е идея ще пробвам с лаптопа.Мерси!

# 93
Във gamy не успявам да се регистрирам и това е ,има ли нещо по особено просто не ми изпращат обратен мейл за потвърждение

# 94
Много се радвам, че две момичета от темата се похвалиха с награди от Юск и от Милка,  тъй като аз никога не печеля от там и си мислех, че нещата са малко  хвърляне на прах в очите. Както и за играта на А1 с колелото. Simple Smile

# 95
  • Плевен
Късметлийски месец желая!
Къде продават продуктите на Ситово?
Аз ги намирам по малките квартални магазини. В големите не съм видяла, може да съм пропуснала!
Това, че ги има по малките квартални магазини е хубаво, но лошото е, че на касовите бележки издадени от тях в повечето случай продуктите са изписани много общо като - "млечни продукти", "захарни изделия", "хр. стоки", "безалколни", "колбаси", "шоколад", "тестени изделия" и т.н. и с тях не може да се удостовери че наистина са закупени конкретните продукти.Angry

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 21:31 от Айгюл

# 96
Изобщо не мога да схвана новата промоция на КК в приложението - защо изобщо има лимит на закупуване на билети , и даже пише до изчерпване на количествата 🫨, и това разпределение е абсурдно - в началото на играта тройно по малко награди от колкото последние седмици 😐

# 97
Скрит текст:

Най-накрая направо не мога да повярвам,  много я исках тази награда да зарадвам дъщеря ми 🥳🥳🥳

Вярно ли е, че печели само ако на лентата със скритите изображения има само Милка продукти?
На мен ми излизат винаги по 4 и едно яйце.

# 98
Аз пробвах да вкарам код в КК и ми дава невалиден ,пробвам следващ и пак така ....и се отказах .ще опитам по късно ако има още награди

# 99
  • При децата ми
Благодаря за темата!
Късметлийски месец април и много желани награди да има! Flowers Four Leaf Clover
Март месец имах три спечелени награди: Ретинол -а от играта на "NAOS", алуминиевата чаша от "Кока-Кола", и наградата от играта във форума на "Гарние" - храната за тяло. Имам спечелени и две раници от "7 дейс", но все още ги чакам. Чакам и заявен ваучер от 30 лв. от "My Optis", който заявих на 01.03. и още не са преведени парите. Толкова много се надявах на часовник или слушалки от там..! Спечелих и ваучер за картинг от Кока-Кола, за който бяха забравили да ми пишат, и на който детето много се зарадва!! Много обичам да зарадвам някого така! Особено децата! Heart Eyes

В много игри участвам. Ще се включа в "Персил", защото така и така купувам техните продукти.
Още сутринта играх в колата за тенджера, тава и тиган. Много ми харесват!

# 100
До кога бяха валидни ваучерите за картинг?

# 101
  • При децата ми
До кога бяха валидни ваучерите за картинг?

Ако, не се лъжа до 30.04. са валидни.

# 102
Запис в новата темичка с печалба от Лидъл и Fin Carre, много съм щастлива, бях с едно участие 🤩https://www.lidl.bg/lidl-plus/igra

# 103
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Чисто са публикували.

# 104
Тъкмо се ядосвам че не се намерих в Чисто и получих съобщение че печеля комплект продукти.

Общи условия

Активация на акаунт