Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 133 - април 2023)

• 112 684
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Тези от Ремедиум добре ли са - къде и как ще събират празни опаковки?

# 16
  • Пловдив
И аз искам в новата тема, благодаря за нея Simple Smile и една игра във нея Simple Smile
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02KZPdYiwth9f33 … d=100063693362934

# 17
Честита нова тема и от мен. На четвъртия месец от годината, пожелавам всеки четвърти пост да е споделена спечелена награда 😀.
Ще се включа в куинс, персил и нескафе, защото имам да обзавеждм апартамент 😂. Пък дано ме огрее.
Късмет момичета и момчета 🍀🍀🍀

# 18
Честит нов месец на всички. Детето се зарадва на ваучера в stea, веднага избра няколко игри,но още не съм се регистрирала.

# 19
Тези от Ремедиум добре ли са - къде и как ще събират празни опаковки?

В правилата е описано как и къде.
А и виждам, че не е само за този обект, явно и от други магазини може.

# 20
Благодаря за хубавата тема.
Имаше питане за играта на Coca-Cola и Kaufland. От тегленето на 20.03 имам калъф за лаптоп. Мейла е от 22.03. Дадох за доставка домашен адрес. На 30.03 получих съобщение да си го взема от офис на Еконт. Не съм очарована от качеството.

# 21
  • София
Късметлийски месец желая!
Къде продават продуктите на Ситово?

# 22
Хора,няма ли активни игри с твърд алкохол, освен Джак от 6-ти?

# 23
Честита тема а и успешен нов месец, аз освен олуейз и Орео не участвам никъде, ама вече не им се и надявам. Ще се включа в кк за ваучер, че предния не ми даде и евентуално в Куинс.

# 24
Честита нова тема, успешен месец с безброй големи спечелени награди за всички!!!

В март имам три малки награди, от Здраве, Чисто и Севън дейс, играла съм и очаквам Сейв Гард, Буено, Нивеа, Лидл шоколадите. През април ще се включа в Куинс, Кока-кола, Нес кафе...

Имаше ли някаква предстояща игра с награди смарт-часовници? Много ми е мерак и ще участвам, ако има, каквото и да трябва да се купи Joy

# 25
  • София
Преди малко от JYSK,за сефте нещо от техните колела печеля!
https://

# 26
Благодаря за новата тема Simple Smile
Чакам играта с тавите на КК - тя от коя дата беше?

# 27
  • Пловдив
Честит нов месец на всички!
През март съм само с една  награда от Здраве. Надявам се на повече късмет през април.
Желая здраве и много желани награди на всички!

# 28
Този месец въпреки ,че е моят рожден месец не ми донесе нищо нито в игрите с покупка нито в Инстаграм. Ще се включа в Нес кафе и Лидл,Кока Кола и Персил.Желая на всички много желани награди.Късмет.Мрън мрън.

# 29
Късметлийски месец желая!
Къде продават продуктите на Ситово?
Във Фантастико съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт