Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 133 - април 2023)

• 112 684
  • 1 437
  •   1
Отговори
# 30
  • Б
 Успех на всички и  много спечелени награди! НА Нес Кафе играта във фейсбук ли е само или има и друга с покупка?

# 31
В Лидл, с покупка.

# 32
Нито една награда до сега за тази година! Не че много играя, но  дано се променят нещата!

# 33
Благодаря за новата тема и късмет на всички! Flowers Cherry Blossom

Март месец спечелих серум на Nivea, 50€ ваучер за Esky, 2 ваучера по 20 лв. от Glovo, от анкетите 20 евро от Marketagent, 20 лв. от MyOptis и 2 ваучера по 10 лв. за Емаг. Играя в Орео, Чудо, Буено и Ариана, ще се включа и в Куинс. В Пиринско не знам какво трябва да направя, за да уцеля печеливш час. Rolling Eyes
Чакам играта с тавите на КК - тя от коя дата беше?
03.04.

# 34
# 35
  • София
В Кауфланд има промоутъри на Маги, трябва да купи от тяхната майонеза или сосове за 3 лв и след касите имало друг човек, който давал наградите. Ама така и не разбрах какво дават, че не ми харесват техните продукти.

# 36
Честита нова тема и нов месец!
Благодаря на Захарчето и Станимир за труда!
Някой питаше за имейли от кока кола и кауфланд от последно теглене....получих го днес 12:28часа.

# 37
Здравейте, исках да участвам в играта на Хайнекен, но не мога да кача снимката. Спазих инструкциите, но нищо. И дъщеря ми пробва, но и тя ме успя. Друг имал ли е проблем при качването на снимка, явно не правя нещо както трябва. Благодаря!

# 38
Vanina87_  благодаря!
"Да, за ваучери и предметни награди е така. Но когато се обадиха, за да ми кажат , че са преведи пари към сметката ми казаха, че аз трябва да я впиша  в данъчната  и аз трябва да платя данък. Наградата е от януари 2022 година. Освен ако има някаква нова промяна. В данъчната нямам подадена от страна на Виза сума.

Вероятно сте получили плащането от чуждестранно дружество на Виза. В този случай следва сама да декларирате наградата и да внесете данъка в срока за подаване на годишната данъчна декларация по чл.50. Попълва се Приложение 6 към Декларацията с код на дохода 606."

# 39
  • Пловдив
При регистрацията в Heineken и аз се борих доста време Rolling Eyes Чрез телефон, през компютри, през лаптопи - сигурно 20 снимки направих Joy Накрая не знам как стана, но през телефона успях.

# 40
  • Sofia
Vanina87_  благодаря!
"Да, за ваучери и предметни награди е така. Но когато се обадиха, за да ми кажат , че са преведи пари към сметката ми казаха, че аз трябва да я впиша  в данъчната  и аз трябва да платя данък. Наградата е от януари 2022 година. Освен ако има някаква нова промяна. В данъчната нямам подадена от страна на Виза сума.

Вероятно сте получили плащането от чуждестранно дружество на Виза. В този случай следва сама да декларирате наградата и да внесете данъка в срока за подаване на годишната данъчна декларация по чл.50. Попълва се Приложение 6 към Декларацията с код на дохода 606."
Мисля,че обсъждахме темата в началото на миналата година,че няма как да се декларира дори и в този случай сумата след като от Виза не са издали документ/служебна бележка за сумата.

# 41
  • София
От началото на година от никъде нищо Simple Smile) Нито с покупка, нито във фейсбук.
Явно 2023 не е моята година, но пък да сме живи и здрави Simple Smile
Искам една награда от Либрес, засега няма.

# 42
За утре ми трябват МБ на А1 😊

# 43
  • Русе
Активизираха се май игрите, доста нови започват, което е добре. Успех на всички!

# 44
  • София
Vanina87_  благодаря!

Мисля,че обсъждахме темата в началото на миналата година,че няма как да се декларира дори и в този случай сумата след като от Виза не са издали документ/служебна бележка за сумата.
По закон всеки е длъжен да декларира облагаемите си доходи. Както и да плати данък, ако такъв не е платен от платеца на дохода. Друг е въпросът дали НАП има насрещната информация и дали човек иска да рискува да не декларира някой негов доход.

Общи условия

Активация на акаунт