Искам да кажа...(205) през АПРИЛ 2023

• 46 720
  • 845
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Срам и позор 😂☺️
Ами да,Ени,на 10 е,що съм писала на 11 😂 никой не знае 😂😱Ужас! Аз като ви казвам,че не съм добре 😱 не се шегувам.

# 16
Благодаря, Ени Flowers Cherry Blossom и успех в новото начинание.
Да си призная честно, никога не съм ходила на маникюр. Но, то е, защото ноктите ми са здрави и хубави и не изискват кой знае каква поддръжка, та се справям сама.

Изпратих си дечицата от обичайното петъчно преспиване при баба и дядо. Ще отварям, обаче бабината градина, че майчинството на щерката свърши, а решихме Бръмбарчето да не го пращаме на ясла. Догодина направо ще го запишат на градина. Даже се пада при същите госпожи като на кака си. Сега ще си го гледам през деня, а вечер ще си го взимат.

Спокоен и безпроблемен да е април, а слънцето да ни гостува по-често.

# 17
  • Бургас
2в1, добре сте решили за Бръмбарчето.

С рожденичката на Лина и имениците на Боби и Лин тази година няма шанс да изпусна имения ден на Марто Simple Smile

Бубе, шопингът се размина, нямам сили и за него. Два часа висяхме пред санаториума, но поне се записахме. Имало хора да чакат от 4ч сутринта, ние пак бързо минахме. Ще ходим с майка и с Марто, не е за разправяне направо.

В нашето село вече в няколко къщи хващат самонастанили се мигранти. Добре че хората там се знаят кой го има, кой го няма, та прави впечатление светната крушка или някое движение.

# 18
Марти няма ли на 1-ви март имен ден Thinking

Аз си имам много цветя, та Цветница е нашия празник.
Ще врътна и някой друг козунак, ако стане ще се похваля, само да не ме домързи Joy

Поредната рокля пристигна за сестрата на абитуриентката, амнайста поред.
Ако и тази не одобри, и се наложи да върна, се отказвам - да ходи с к^вото ще.

Хубав месец да е!

# 19
  • Варна
Цветен да ни е април!
Тъкмо наготвих патешка супичка.
От вчера се престраших да карам извънградско, до село. Утре пак.

# 20
  • гр.София
Привет!
Ени, благодаря за новата тема! Успех с начинанието 👍 сигурна съм в успеха ти🤗
Боби, Марти е прекрасна както винаги!
2в1, очакват те хубави моменти с Бръмбарчето 🥰
Бубе, браво! Аз правих миналата седмица, ама ще се въздържа да правя пак до Великден, че всичко се лепи на не правилните места 😁
Аз отметнах фитнеса, кафе с приятелките и наготвих, сега ще си пусна филмче и ще релаксирам, че пак заваля ☔
Приятен уикенд момичета 🤗

# 21
  • някъде ... тук ...
Да се запиша в новата тема и новия месец Simple Smile
Хубав, слънчев и ползотворен да е април!
Доста празнуващи ще има като гледам Simple Smile

Преди малко станах, ама така е като купонът беше страхотен, а после и на някаква дискотека ни замъкнаха колегите-младежи.

# 22
  • София
Прекрасна и цветна е новата темичка! Heart
И на мен са ми любими момините сълзи.
Ние ходихме да търсим куки и прежда. Най-малката се е амбицирала да се учи да плете. 😀
И аз към края на месеца ще пораствам! Hug

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 01:23 от Rodiva

# 23
  • на Мелмак
Привет,

Наработих се аз, едва станах, че снощи бяхме на РД. Сега релакс, душ и в леглото.

# 24
У дома също има празнуващи този месец- ММ има рожден ден, а заедно имаме годишнина от подписването ни.
2в1, чак завидях на Бръмби, че си има всеотдайна баба на разположение.
Ени, не си спомням дали ти пожелах успех. Много доволни клиенти да имаш, а и с колежките да се спогодите.
Руми, ти избра ли с коя рокля ще си на бала? Или ще поръчваш друга? Бъди кифла, сега ти се е паднало.
Стейси, какво стана със стълбището?
Селесте, какво ще го правите Марто с вас? Ще кротува ли? У дома имам фризьорски драми с момчето, та те разбирам как си с Викче.
Ети, и аз сядам да почивам, най- накрая.
Тути, стискам ти палци.
Деси, след Великден рестрикции, а сега се наслади на козунака и за мен.
Фонсе, усеща се липсата в темата ни.
Али, ще го биде ли навесът?
ЕлиТ, гримовете бяха ок, нали?
Хубава вечер, момичета!

# 25
  • гр.София
Леле, Мари, как запомни толкова много, признавам си, не мога, трябва записки да си водя😁 и да си призная, определено имам проблем с паметта, приятелката ми сто пъти ми каза, че днес е на фризьор и днес пак я питах кога е!?! Срам ме хвана, но се и притесних ....

# 26
  • Бургас
Пожелавам ви хубав април, топъл от любов, озарен от слънцето на усмивките около вас! Правя козунаци от години, намерих им цаката с месене в хлебопекарна. После си ги премесвам и оформям вече по класическия начин. Тази година ме сърбят ръцете да си меся на ръка. Дано ми остане време.

# 27
  • Бургас
Марѝ, евала, как хубавичко си ни минала по домова книга Simple Smile
Фризьорската драма днес приключи много бързо, но все пак си помрънка 5 минути, да не е без хич. Намислила си тя нещо, ама нито може да го обясни, нито снимчица намерила. Получи ѝ се обаче добре косата.
А с Марто все някак трябва да се нагласим, нямам избор. Процедурите ни приключват до обед, ще се молим да не ни се засичат, и после, само да е хубаво времето, ще са игри навън в близкия парк, който е доста голям и има забавления.

Бел, дай рецептата, моля, че хич не ми се меси на ръка.

# 28
  • при моите деца .....
Ех, цял ден пишете за козунаци.....
Не издържах и купих....
Ще съм окръглена на бала....
Нямам и рокля още... А семейното тържество е на 7 май.....
Марти още няма чанта и обувки.....
Сега си сипвам вино.
Вкъщи сме всички.
ММ гласува утре рано и тръгва.
Хубава вечер!

# 29
  • Варна
Мари, както споменах скоро майсторът дойде, работи малко и пак изчезна. Всеки ден му звъним, не вдига. Явно си работи паралелно и други обекти.
Още малко ще изчакаме и ще търсим друг майстор. Ми то скоро ще се местим, още нямаме достъп до етажа на щерката, за да го обзавеждане, пък и за всяко нещо обикаляме отвън.

Общи условия

Активация на акаунт