Кралски работи и клюки- април 2023

• 63 249
  • 670
  •   1
Отговори
# 510
Кейт и Уилям в Уелс. Първият ангажимент е посещение на планинския спасителен екип Central Beacons, тъй като принц Уилям е техен патрон.

# 511
# 512
Както винаги принцесата изглежда прекрасно! Спортно много и отива също!
И както винаги са усмихнати, в добро настроение и много се забавляват.

https://www.instagram.com/reel/Criqc6HINZ0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 17:05 от Април

# 513
  • Някъде там
Излъчването на Летисия никога не ми е харесвало, много пъти съм го казвала, но определено смятам, че корекцията на носа е правилно решение, на обикнивени снимки, не изглежда добре и може да и е създавал проблем.
Снимки от събития от вчера и днес.
Матилде връчва наградата "Кралица Матилде" вчера. Хубав силует рокля, ужасен десен.

Днес е хубава в червено.

Мери, последен ден във Фиджи, пътуването продължава в Австралия.Много хубави снимки.

Лелеее 😲

Скрит текст:

Ариадне колко се разхубави. Чудна е

Още  моменти от Ротердам в снимки
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 18:06 от daviz

# 514
Ееее, супер настроение при нидерландците 🥰
Полата на Мери, в съчетание с тази риза, ми харесват.

# 515
  • Някъде там
Ееее, супер настроение при нидерландците 🥰
Полата на Мери, в съчетание с тази риза, ми харесват.
И на мен. Много хубава както винаги.

Този кадър е вълшебен. Много красив.

# 516
В Хага 2 дни вдигаха шатри пред двореца,а днес сутринта всичко беше спокойно и тихо.Само продавачите седвха цял ден на тротоара.

# 517
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ох, тази Кейт, как може да родиш три деца и да имаш такова тяло, прекрасна е.
Цветът на костюма на Амалия много ми харесва, седи и добре.
Летисия като млада за мен е една от най-красивите роялки, сега много отслабна и в
комбинация и с по-тъмната коса и изострени черти и изглежда някак строго и резервирано.
Иначе със светла коса и 7,8 килограма отгоре определено ще е по-добре, ако си прави някакви
интервенции дано спре докато не е станало необратимо късно.

# 518
  • София
Кралицата отново е зашеметяваща и шармантна, истинска радост за очите. Нова ли е зелената рокля? Само белите патъчки са ми доста грозни, и като модел също.
Принцесата грее в този цикламен костюм, много ѝ отива и изглежда добре. Малката принцеса също. Кралят е щастливец с тези хубави момичета - да му е честит празникът!

# 519
Летисия е красива жена, и като млада, и сега.
С годините е нормално чертите да се изострят, особено при отслабване.
Според мен, основен "виновник" за по-строгото изражение е изразената брадичка. Като по-млада е носила прически, които смекчават ефекта от нея, а и не е била толкова слаба,.

# 520
Нидерландците са прекрасни! Амалия,най после я облякоха подходящо,сестра и също.
Летиция и на мен не ми харесва в лицето.Много от млада е почнала корекциите и прекалената слабост ,сега като поостаря я прави да изглежда злобна.

# 521
Кралицата отново е зашеметяваща и шармантна, истинска радост за очите. Нова ли е зелената рокля? Само белите патъчки са ми доста грозни, и като модел също.
Принцесата грее в този цикламен костюм, много ѝ отива и изглежда добре. Малката принцеса също. Кралят е щастливец с тези хубави момичета - да му е честит празникът!
Първоначално харесах сандалите, сториха ми се интересни, но отблизо...промених си мнението. Иначе, всичко останало е чудно.
Малката принцеса, наистина, как се разхубави изведнъж.
Всичките са наслада за окото.

# 522
Рания тук е доста странно облечена, панталона и стои много зле, все едно всеки момент ще се свлече на земята, ризата и тя огромна, цветовете са много бозави.

# 523
Кралят, кралицата и принцесите са страхотни. Свежи цветове, дребни цветови препратки към другите, усмихнати. Изглеждат сякаш наистина се забавляват.
Но обувките на кралицата са ужасни.

# 524
  • Някъде там
Лана, нови пола и блуза са.
Ето марките.

Общи условия

Активация на акаунт