С ДЕКЕМВРИйското дете ще се мажем със пюре 🍯👶 -- тема 3

• 23 847
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
Искам да ви пусна много полезно за мен от д-р Владимирова

# 256
Здравейте рядко пиша,но пък често ви чета.
Алтай да се оправя бързо каката.
Днес имаме месечинка цели 5 месеца.  Черпим ви по една целувка.

# 257
Ох, каква е прекрасна, пу пу.  Жива и здрава да е! 
Благодаря ви,момичета! Вече сме вкъщи, а утре отново до отделението. След 2 банки се пооправи. Емили успя да изяде 40-50мл от шишето. Баща й каза, че си е яла добре, но й е било чудно как има мляко, а мама я няма, може би жаждата е утолила само. Добре че се прибрахме 40-50мин след предполагаемото време за хранене,нахраних я, а тя си хапна предоволно.

# 258
  • Вестерос
Честита месечинка 😍😍😍

# 259
Ние сега бяхме на консултация. Вчера стана на 4 месеца. Качил е 1 кг и вече е 7450 кг и 65 см. Според ЛЛ пие много АМ и трябва да започна захранване. Аз мислех към петия месец и сега не знам…. Но сякаш ще изчакам поне още седмица или две. Според нея е много да качи 1 кг в четвъртия месец.

# 260
  • Вестерос
Колко АМ даваш, колко пъти на ден яде?

# 261
Яде 6 пъти на ден по 160 мл с 5 лъжици. Готово става около 180/190.

# 262
Kaderay нашата количка е лорели римини. Купихме ме  я за дъщеря ми, след това племенника ми, сега сина ми я ползва. Като нова е запазена, уникално лека и маневрена е. Взехме я 2018 за 380лв, сега мисля, че е малко повече. Препоръчвам я със сто ръце 
Алтая, дъщеря ми преди 2 седмици повръща, баща й я води в Пирогов. Аз не мога да мръдна от вкъщи, понеже Боби яде само от гърда. Изпитах ужас и безсилие, че не съм до голямото ми дете, но нямаше как. Със свещички и прахчета за хидратация бързо се оправи, но проблемът при нея беше от храна. Да се оправи бързо и вашата какичка.

# 263
Явно пак са плъзнали всякакви вируси. Очаквах повръщането да е лятото в жегите....аз съм болна. Температура, болки в тялото и сополи. Явно съм заразила едното бебче. Хем съм с маска. Има темп 38.3 и плаче. Едва го успокоихме. Много се притесних. Дадох Панадол, но го повърна и не посмях да повторя. Падна до 37.4,. После пак се вдигна. Сега пратих мм за свещички.
Много е жално да гледаш толкова малко човеченце да не е добре и да не може да каже какво го боли. Може и от зъбите да е, но по-скоро аз съм виновна.

# 264
  • Вестерос
Яде 6 пъти на ден по 160 мл с 5 лъжици. Готово става около 180/190.
Бях чела, че щом са 5 л да е с 150 вода, както пише, става по-рядко и нехранителни иначе, ако е повече водата.

Ох Веси... Дано се оправи, следи, през 4 часа може да се редува Панадол с Нурофен, само Панадол през осем

# 265
Ау че вируси са плъзнали . Алтая дано да се оправи дъщеря ти .
Веси не си Виновна ! Случва се , да се оправяте и вие бързичко . Как мери температурата ? С дигитален ли ?
Кристина извинявай , но приказки че 4 месечно пие много мляко са ми странни , да не кажа смешни . И със захранването какво? Рязко ще спре да пие мляко ли? Че то в началото са някакви лъжички и другото мацаница. Докато намали млякото ехе ееее. Ако ще те успокои моя на 3+++ беше 7915кг 68см. Сега е 4++ може би вече е поне 8400 кг и дрехите всички са му 74см . Абсурд да облече 68р-р . На кърма е и цока доста . ММ е 190см 120кг мъж . Е това дете няма да прилича на комшията я. Знам че с АМ е по различно храненето , ама да се захранва щот много пиело мляко наистина ми е странно .

# 266
Нейната идея е да се засища, зящото реално той вечер прави голяма пауза, иначе на 2 часа и половина започва неистов рев от глад.
Ау че вируси са плъзнали . Алтая дано да се оправи дъщеря ти .
Веси не си Виновна ! Случва се , да се оправяте и вие бързичко . Как мери температурата ? С дигитален ли ?
Кристина извинявай , но приказки че 4 месечно пие много мляко са ми странни , да не кажа смешни . И със захранването какво? Рязко ще спре да пие мляко ли? Че то в началото са някакви лъжички и другото мацаница. Докато намали млякото ехе ееее. Ако ще те успокои моя на 3+++ беше 7915кг 68см. Сега е 4++ може би вече е поне 8400 кг и дрехите всички са му 74см . Абсурд да облече 68р-р . На кърма е и цока доста . ММ е 190см 120кг мъж . Е това дете няма да прилича на комшията я. Знам че с АМ е по различно храненето , ама да се захранва щот много пиело мляко наистина ми е странно .

# 267
И как ще се засища с 2лъжички морковено пюре примерно ? Аз вярвам че първата година бебетата имат нужда главно от мляко , твърдата храна им е за опознаване . Докато стигне положението да замести обяд ще са минали няколко месеца , до тогава ще е със същата доза АМ . Е тогава какъв е смисъла рано да се захрани ? Това поне е моята логика и мислене , ти ще си прецениш какво ще правиш с детенцето . Не че не можеш да захраниш и сега ама щом и на теб не ти се иска много … не знам

# 268
Веси да се оправя бързо мъничето🩵

# 269
Благодаря за пожеланията! По-добре е каката, оправя се.
Веси , бързо оздравяване и на двама ви. Температура от зъби е 37,2 до 37.5, оттам нагоре не е от зъби. Педиатърът така ми каза. В периода на зъбоникнене на каката, няколко пъти се разболяваше и като я водех с темп. при лекаря, тя ми казваше да спра с тези мисли/твърдения и да запомня, че 38°+ не е от зъби. От зъби е до 37,2/3 най-много 37,5. Дори и няма да я усетя, ако не премеря. Така че имайте едно наум.

Общи условия

Активация на акаунт