С ДЕКЕМВРИйското дете ще се мажем със пюре 🍯👶 -- тема 3

• 23 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Тифани плюй в пазвата да не идва регресията . Ние също бяхме на гости вчера ,доста хора имаше , малкия много се смя и много им гука на всички . Аз си го знам че е общителен , но бях в шок че заспа без рев и на него шум . Всички говорят , телевизора пуснат , децата крещят , моя заспа като пич 40 минути . Тифани знам че максимум 2часа трябва да спи бебето на една дрямка . След 2рия  час трябвало да се буди бебето . Аз мога само да мечтая за час и половина дрямка .

# 316

Соревла, ДЕмоник и Мат Демон  🤣

# 317
  • Вестерос
Тифани плюй в пазвата да не идва регресията . Ние също бяхме на гости вчера ,доста хора имаше , малкия много се смя и много им гука на всички . Аз си го знам че е общителен , но бях в шок че заспа без рев и на него шум . Всички говорят , телевизора пуснат , децата крещят , моя заспа като пич 40 минути . Тифани знам че максимум 2часа трябва да спи бебето на една дрямка . След 2рия  час трябвало да се буди бебето . Аз мога само да мечтая за час и половина дрямка .
Да и аз знам за два часа, но онзи ден я оставих 2 часа и 40- минути спа след обяд, но сутринта спа само 20 минути. Такова нещо не се беше случвало откакто стана на 2 месеца и нещо, дремките ѝ все бях между 20-50 минути.

ММ хапинес, прекрасни са! пу пу!!!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 23:47 от Tiffany А

# 318
Happiness големи сладури си имаш 😍 най-голямото богатство 🥰🥰

# 319
Защо да спи 2ч.? Емили заспива около 12, спи 20-30мин. После към 14 заспива дълбоко и спи , ако сме навън 3ч (може и повече). И надвечер спи пак 20-30 мин.

# 320
Божее, Антонина ще я прекръстя на 20-минутка! Спи по 20-30мин и просто ме побърква! Нищо не мога да свърша! Дори навън в количката спи толкова 🙄 Вечер поне заспива и се буди само 1-2 пъти да яде.

# 321
Hapiness страхотни са 💓 Не знам дали е удобно и дали не са лични неща,но ако ти се споделя напиши.Нормално ли са заченати Щастието  си е по три,но сигурно е и доста трудно докато отраснат.Живи и здрави да са 🩷❤️
Аз първото дете захранвах с повече био неща ,защото имаше кой до ми достави  от наша градина.Сега нямам нищо и съответно нищо не правя.Иначе Гербер  и Плазмон са най-добрите за първи пюренце,защото са редички и за мен са супер удобни. Ние тепърва започнахме захранване .Още сме на втория зеленчук и е зор.

# 322
Спонтанна бременност е, да. Все си мисля, коя част ще ми е най-трудна, в момента ме гложди чувство за вина, че не мога да им обръщам достатъчно внимание....
Hapiness страхотни са 💓 Не знам дали е удобно и дали не са лични неща,но ако ти се споделя напиши.Нормално ли са заченати Щастието  си е по три,но сигурно е и доста трудно докато отраснат.Живи и здрави да са 🩷❤️
Аз първото дете захранвах с повече био неща ,защото имаше кой до ми достави  от наша градина.Сега нямам нищо и съответно нищо не правя.Иначе Гербер  и Плазмон са най-добрите за първи пюренце,защото са редички и за мен са супер удобни. Ние тепърва започнахме захранване .Още сме на втория зеленчук и е зор.

# 323
MM happiness страхотни са. Пу пу. Трудно ще ти е,но прекрасно според мен.
Rusinova относно био/еко и т.н нямам съвсем изградено мнение и аз. И на мен ми казаха по-добре купешки, аз мисля дя правя. Не съм започнала още,сигурно началото на  м. Май ще е.  Та мисля да правя, но и ще си купя готови да имам и така. Смесено ще е.

# 324
Аз се заредих с еднокомпонентни пюренца, даже не са на една марка 😀 за първоначално захранване не ми се занимава да варя 1 парче морков и да го пасирам 🤷♀ като въведа повечко зеленчуци, месо и плодове вече мисля да й правя и аз. То трябва даже на пара да се приготвя, за да си запази зеленчука полезните вещества, ама нищо де 😀 от септември като я запиша и на кухня и всичко ще е 6 🤩😀

# 325
MM happiness  страхотни малки късметчета си имаш!🥰 здравички да сте всички! Има много любов да давате и получавате! ❤️

Веси,да се оправяте бързо! Бяха стряли да говорат за короната,сега пак се започна..направо изпадам в ужас от тези вируси.

Ние не знам в регресия ли сме или в кошмар..научи се да пищи и изпада в истерии моята госпожица,няма успокояване...спи по веднъж на ден 2 - 3 часа,през другото време се приспиваме 1 час,а спи 20 мин🙄 страшно трудно заспива..какво се случва...
Днес разказвах на една приятелка какъв кошмар сме вкъщи,направо си се оплаквах😬,но стигам до извода че пак съм щастлива, с моето късметче,което много исках,но е страааашно трудно..

# 326
Алекс не разбрах . Само веднъж на ден ли спи ? На 4-5 месеца трябва да правят 4 или 3 дремки с общо време около 3-4часа . При нас първата дрямка е около 30-40 минути , втората е по дълга , но с дооооста мъки . Следващите две са кошмарни и не ми се говори . Grinning

# 327
Даа,последните дни ми прави по 1 дрямка(яка) за цял ден...а се мъча да я приспя,видимо и се спи и пак не заспива...😵‍💫 и аз мисля че за тези месеци е малко,нещо не е както трябва,не знам какво се случва...

Алекс не разбрах . Само веднъж на ден ли спи ? На 4-5 месеца трябва да правят 4 или 3 дремки с общо време около 3-4часа . При нас първата дрямка е около 30-40 минути , втората е по дълга , но с дооооста мъки . Следващите две са кошмарни и не ми се говори . Grinning

# 328
Вече сме на 5 месеца. Ники започна да спи от 22ч. до 6. Ще почваме захранване, но е с атопичен дерматит и ми е леко притеснено.

# 329
  • Вестерос
Защо да спи 2ч.? Емили заспива около 12, спи 20-30мин. После към 14 заспива дълбоко и спи , ако сме навън 3ч (може и повече). И надвечер спи пак 20-30 мин.
Да ти кажа не помня, но някъде го бях чела, че макс трябвала дрямката през деня да е толкова. Да, ама как да будя бебето, не върви. Ето днес е спала 5 пъти по 30-35 мин след 11 часа на обяд. Заспа за вечерен сън 22:30 някъде. Не успя 2 часа след обед да спи, че я замъкнах до мола, трябваше да мина през дм и икеа, е не стигнах до икеа, майка ми беше с нея в пепко, събуди се там. Забавихме се 40 минути в магазина и после като се качихме в асансьора уплаши ли се това дете, топло ли ѝ стана, многото светлини, народ не знам ама такъв вой нададе, няма успокоение, голям рев направо се дереше, хората ме зяпат, аз бягам почти с нея навън да изляза, не можем да я успокоим, добре, че я има Белинда Карлайл и Ла луна, като я чу млъкна Grinning Направо до ухото ѝ си сложих телефона, за да я чуе. 4 пъти на рипийт и заспа...

Много е сладък, Ники, пу пу!

Общи условия

Активация на акаунт