Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да давам парацетамол на бебето си за кашлица и хрема?
Как мога да помогна на бебето си, което има хрема?
Как мога да създам режим за моето бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да давам парацетамол на бебето си за кашлица и хрема?
-
Как мога да помогна на бебето си, което има хрема?
За облекчаване на хремата на вашето бебе можете да използвате физиологичен разтвор за почистване на носа и да се консултирате с педиатър за препоръки относно подходящи продукти за облекчаване на симптомите. Освен това използването на бял шум или специални музикални плейлисти за успокояване на бебето по време на сън може да бъде полезно.
-
Как мога да създам режим за моето бебе?
Създаването на режим за вашето бебе включва определяне на часове за хранене, сън и игра. Важно е да се съобразите с индивидуалните нужди на бебето и да осигурите предсказуема и комфортна среда. Консултирането с консултант по сън може да бъде полезно при установяването на подходящ режим за съня на вашето бебе.
-
Как мога да облекча венците на бебето си?
-
Защо бебето ми има хрема и кашлица?
), най после намерих време , реших да я оставя хем ще почина малко , хем ще е в сигурни ръце .Свекърва ми е порфесионален детегледач (може би една от най добрите и търсени в София)Гледа само бебенца и постоянно е заета , най -малкото което пое е на 2 седмици ( пое я вчера ) .Абсолютно сигурна съм в нея и както преди все нямаше време за малката ( защоти постоянно беше ангажирана с дечица ) така сега лека по лека винаги освобождава място за нея и постоянно пита как е .Веднъж седмично я взима при нея за нощувка и това си е нашата вечер , а малката като я види се разтапя , само като и чуе гласа и почват едни усмивки едно пеене.Даже напоследък много често прибягвам до нея за съвети ако нещо не ми е ясно .Абе честно ви казвам на всеки пожелавам такава свекърва , аз всеки ден благодаря .Имаме си понякога наште търкания нирмално , НО е незаменима!ние малката почнахме да я захранваме от 4м и 1 седмица с пюре.Давала съм досега пащърнак,морков,тиква,сладък картоф ,картоф единствения проблем е , че не може да изядем цяло пюре , иначе като цяло и харесва всичко досега .На 09.05 правим 5 месеца , може но я мързи да се обръща и все напъва да става ,като ви чета всички се обръщате , ние сме малко назад май .Фонтанелата ни е голяма и този месец ще видим дали се е позатворила , увеличихме вит Д ,малко се притеснявам с тази фонтанела ,защото за 3 м не беше мръднала ,но се моля всичко да е временно .Поздрави и целувки от Ронина